Да се объркам или да си призная?Метаморф написа:крайно време беше...Мнемозина написа:Аз тук вече се пообърках, да си призная.
Всъщност всичко е от ясно по-ясно.
От много надлъгване ще изпуснете агнето.
Да се объркам или да си призная?Метаморф написа:крайно време беше...Мнемозина написа:Аз тук вече се пообърках, да си призная.
Вие не. Само аз ще се жертвам.vyara написа:
Ми то другите са всички останали. Ся да са гръмнем от мъка и потрес сичките ли, зарад едно криво зеркало, ми няма пък!:blum:
Опасявам се ,че малко ме надценявате.vyara написа:Да питам и аз като Грийна - ти какво предлагаш?БоЕВ написа: Знам, но аз, ти и другите ще го отнесем колективно.
Ся в тая невинна тема - праааас режим на тока - ми аз от теб го чувам. И дори да пуснеш отделна специална тема за режима на тока, че да може хубавичко да се стресираме всички, какво ще стане. Нищо!
Какво предлагаш ти?
Ногу начесто зе да се извиняваш. Имай чувство за мярка, де.БоЕВ написа: най-много да ви се извиня публично за това че съм ви стресирал и съм ви причинил дискомфорт с дебелашкото ми излизане извън контекста на зададената лежерна тема.
Някой хора знаят за някой работи, ама не намират за нужно да плюят нон стоп, мислейки, че са очистват по тоз достоен начин и са въздигат над безхаберието людско.БоЕВ написа: пп Това че понякога хората предпочитат да стоят с глави забити дълбоко в зад...ъ-ъ-ъ-ъ...пясъка, не значи че някой неща не се случват.
Велик е бил ЯворовGreen Light написа:Мярката е невъзможен въпрос!
Аз съм с Куида
С враг врагувам, мера според мера.
За всички, които я пожелаха
http://www.vbox7.com/play:bcf30572
МЕРА СПОРЕД МЕРА
Ден денувам, пътища потайни
нощ нощувам, кътища незнайни.
Ако не бях толкова уморена, ей сега щях да те заям защо ми обиждаш темата.БоЕВ написа:
Опасявам се ,че малко ме надценявате.
няма да напиша енергийна стратегия, нито пък да направя препоръки към правораздавателната сис. най-много да ви се извиня публично за това че съм ви стресирал и съм ви причинил дискомфорт с дебелашкото ми излизане извън контекста на зададената лежерна тема.
пп Това че понякога хората предпочитат да стоят с глави забити дълбоко в зад...ъ-ъ-ъ-ъ...пясъка, не значи че някой неща не се случват.
Мне, не съм съгласна. Ще бъдем доведени, щото нечия мярка не е нашата мярка. В Евро ... да уточняМнемозина написа:заплаха от режим на тока - до който, между другото, също ще бъдем доведени поради нечия липса на мярка.
Въпросът е кой трябва да се гръмне.4avdar4e написа:Мне, не съм съгласна. Ще бъдем доведени, щото нечия мярка не е нашата мярка. В Евро ... да уточняМнемозина написа:заплаха от режим на тока - до който, между другото, също ще бъдем доведени поради нечия липса на мярка.
Или кого трябва да гръмнемМнемозина написа: Въпросът е кой трябва да се гръмне.
Мнемозина написа: Ако не бях толкова уморена, ей сега щях да те заям защо ми обиждаш темата.
Аааааа, да си имаме уважението! Тая тема, първи аз я обидих!![]()

обиждач![unknown] написа: Аааааа, да си имаме уважението! Тая тема, първи аз я обидих!![]()
Уф, извинявай![unknown] написа:Мнемозина написа: Ако не бях толкова уморена, ей сега щях да те заям защо ми обиждаш темата.
Аааааа, да си имаме уважението! Тая тема, първи аз я обидих!![]()
Според скромното ми мнение (приятно ми е, Мерудиева[unknown] написа: Аааааа, да си имаме уважението! Тая тема, първи аз я обидих!![]()
Колкото повече ме настъпват, толкова повече ще се извинявам.holi_day написа: Ногу начесто зе да се извиняваш. Имай чувство за мярка, де.
Виж са Вероника, плюещият в момента не съм аз. Успя от една моя, невинно подхвърлена реплика към Чавето да направиш драма.vyara написа:Някой хора знаят за някой работи, ама не намират за нужно да плюят нон стоп, мислейки, че са очистват по тоз достоен начин и са въздигат над безхаберието людско.БоЕВ написа: пп Това че понякога хората предпочитат да стоят с глави забити дълбоко в зад...ъ-ъ-ъ-ъ...пясъка, не значи че някой неща не се случват.
Еле па у некъф форум да са пениш срещу хора с глави в зад..., какво по-полезно за тока от това, аз не виждам!
Вероника...БоЕВ написа: Виж са Вероника, плюещият в момента не съм аз. Успя от една моя, невинно подхвърлена реплика към Чавето да направиш драма.
Проблем с мойте постове ли имаш?
Напротив - още на втора страница съм уважил темата по същество.Мнемозина написа:
Ако не бях толкова уморена, ей сега щях да те заям защо ми обиждаш темата.![]()
Името на любовтаvyara написа: Вероника...
Интересно тогава как я знаеш, а аз не знам.БоЕВ написа:Името на любовтаvyara написа: Вероника...
Предпочитам с Балки и Лари в Мипус, отколкото да прекарвам дните си в латиносапунка.
Чакай ся набързичко да ти разкажа, кат рече за мерата... За Кадаре, и за бесата, и за отмерването, и за канона.. Кръвта не се измива, смъртта води до нова смърт. Тва според албанците. И това, което разказва Кадаре в "Посърналият април"... Ама трябва да го прочетеш, сигурна съм, че ще ти допадне! Без грам ирония го казвам. Не мога да го преразкажа. Исках само да река, че аршинът е различен, няма начин да е един и същ.. Логиката е проста.БоЕВ написа: Мера според мера - или с какъвто аршин мерис, с такъв ще ти бъде отмерено.
Не, не, не, не се оправдавай. Излишно е.БоЕВ написа:
Напротив - още на втора страница съм уважил темата по същество.
Мера според мера - или с какъвто аршин мерис, с такъв ще ти бъде отмерено.
Е, че ние за кво сме тук?? Къде ръгнА, бе, ееееейМнемозина написа: Уф, говорят ми се глупости.
Изчезвам.
Споко бе, нали аз съм тук4avdar4e написа:Е, че ние за кво сме тук?? Къде ръгнА, бе, ееееейМнемозина написа: Уф, говорят ми се глупости.
Изчезвам.

Аз па утре ще давам кръв за Васерман... Ох, лигавя се аз, ама твойта не е лесна[unknown] написа: Днес, както вадех едно зъПче и си боднах пръстчету с лостчету...И мноо кръФ ми тече... Писна ми да съ изследвъм за спинъ. Тоя път- нема
Ще.4avdar4e написа:Чакай ся набързичко да ти разкажа, кат рече за мерата... За Кадаре, и за бесата, и за отмерването, и за канона.. Кръвта не се измива, смъртта води до нова смърт. Тва според албанците. И това, което разказва Кадаре в "Посърналият април"... Ама трябва да го прочетеш, сигурна съм, че ще ти допадне! Без грам ирония го казвам. Не мога да го преразкажа. Исках само да река, че аршинът е различен, няма начин да е един и същ.. Логиката е проста.БоЕВ написа: Мера според мера - или с какъвто аршин мерис, с такъв ще ти бъде отмерено.
Бе, планински му работи