Додо...или нещо друго.esti написа:Това е бебе нали?
А каква точно птица е?
прилича на гълъб.esti написа:Това е бебе нали?
А каква точно птица е?
Нямаш ли кафез някакъв да го сложиш там, докато поотрасне?БоЕВ написа:
Додо...или нещо друго.
На мен прилича на гълабче.
Гълъбче .... грънци, сигурно като порасне ще стане един як мисир:rotfl24:БоЕВ написа:Додо...или нещо друго.esti написа:Това е бебе нали?
А каква точно птица е?
Рискувах вече.doktorka написа:прилича на гълъб.esti написа:Това е бебе нали?
А каква точно птица е?
Боев,
аз не бих го пипала.
имат пситакоза.( инфекция)
Имам си аватар, иначе зимах го.4avdar4e написа:Малей, квото и да е това, много страшно и грозно ми изглежда
А то как се държи?БоЕВ написа:Току що го намерих пред вратата и се чудя какво до го правя!
![]()
Нямам предстявя колко време е оцеляло само на земята, но е много енергично и жизнено.esti написа:Нямаш ли кафез някакъв да го сложиш там, докато поотрасне?БоЕВ написа:
Додо...или нещо друго.
Пази го от котките!
Значи отскоро е бездомно.БоЕВ написа:
Нямам предстявя колко време е оцеляло само на земята, но е много енергично и жизнено.
Ще му правя клетка май и ще го отглеждам.
В първият момен и аз го помислих за пуйче.Кент написа:
Гълъбче .... грънци, сигурно като порасне ще стане един як мисир:rotfl24:
Боев бе, до Белене /не до затвора, просто искаме да разгледаме острова/ как може да се стигне и пускат ли...
Дружелюбно!:-)Мнемозина написа:А то как се държи?БоЕВ написа:Току що го намерих пред вратата и се чудя какво до го правя!
![]()
За кой точно вид блатна сирена става въпрос?БоЕВ написа:
сърдечно благодаря , за догодина има проект да се пуснеме по дунава срещу течението не с лодка, а с кола до до видин и инфото е полезно:-)БоЕВ написа:В първият момен и аз го помислих за пуйче.Кент написа:
Гълъбче .... грънци, сигурно като порасне ще стане един як мисир:rotfl24:
Боев бе, до Белене /не до затвора, просто искаме да разгледаме острова/ как може да се стигне и пускат ли...
Белене е много голям, разделен на части, като всяка част е с различен пропусквателен режим. По-голямата част от него са обработваеми земи, като само североизточните му предели са хабитат на птици и там не се влиза. Има възможност да се наеме лодка и да се обиколи/приближи до птиците откъм реката.
82.147.142.34/wetlands/mapbelene.htm
Персина>>>
Кент написа:за догодина има проект да се пуснеме по дунава срещу течението не с лодка, а с кола до до видин и инфото е полезно:-)
Кенте, бе, как ще се пуснете срещу течението?Кент написа:
сърдечно благодаря , за догодина има проект да се пуснеме по дунава срещу течението не с лодка, а с кола до до видин и инфото е полезно:-)
ми с кола какМнемозина написа:Кенте, бе, как ще се пуснете срещу течението?Кент написа:
сърдечно благодаря , за догодина има проект да се пуснеме по дунава срещу течението не с лодка, а с кола до до видин и инфото е полезно:-)
Направо ми скри шапката с тоя израз... такава една дълбока символика има в него!
Щом е рекъл - шъ съ пусне. И снимки шъ представи. В това не се съмнявай.Мнемозина написа:Кенте, бе, как ще се пуснете срещу течението?
кво му е слжното беholi_day написа:Кент написа:за догодина има проект да се пуснеме по дунава срещу течението не с лодка, а с кола до до видин и инфото е полезно:-)се по-сложно преодоляване на маршрути избирате.
Как беше оная задача за скоростта срещу течението?:lol:
Не щъ да четъ за хората. Те са ми ясни. Аз съм си ясна. И моите мързели...Кент написа:много хора и това не правят
щото ги мързи

има какво ама нямам дар словоholi_day написа:Не щъ да четъ за хората. Те са ми ясни. Аз съм си ясна. И моите мързели...Кент написа:много хора и това не правят
щото ги мързи
Я, разправи за онзи път, когато се изгубихте...
Или когато срещнахте...
Или пък в тъмното...
Измързелеви се ти точно. Има какво да разправяш, ама лесно ти дойде - прас 10-тина снимки ииии, драги съфорумци, представяйте си как съм прекарал и ко съм преживял.Мъ не ни е толку въображението обширно, ни пъ телепатията развита.
Щом е рошав, значи е някакъв гарг.frisky lioness написа:Боев, къф е тоя добитък, бе:blink::shocked:
ВОди го на вет и го отгледай
Пази го от котките
Мисля, че не е граблива птица, ама и аз като Ести, търпение нямам да разбера какво е
заведи го в зоопарка...БоЕВ написа:Току що го намерих пред вратата и се чудя какво до го правя!
Има:winkw:Мнемозина написа:Щом е рошав, значи е някакъв гарг.frisky lioness написа:Боев, къф е тоя добитък, бе:blink::shocked:
ВОди го на вет и го отгледай
Пази го от котките
Мисля, че не е граблива птица, ама и аз като Ести, търпение нямам да разбера какво е
Няма начин просто.

Ето, и име му намерихме - Асен!Мнемозина написа:Щом е рошав, значи е някакъв гарг.
Като има какво - думите сами идват. И чакам да ги прочетъ. Макар и в друга тема. Не ни лишавай от разказите си заради някакви си измислени притеснения за липса на дар слово, щот това са си оправдания на секи словесен мързеливец.Кент написа:има какво ама нямам дар слово
и увапцах на боев рошавата тема