А това е Ботьо

таз мода много ми хареса...frisky lioness написа:Без коментар
Виноват:shy::(esti написа:Тииии...по морето си била тези дни, а?:mad:
Бъди благодарна на Ботьо, че ми размекна сърцето, иначе....![]()
Той откъде се взе всъщност?

Ботьо е страшно спокоен и гальовен4avdar4e написа:Мноооу си готинаИ Ботьо е симпатичен, а снимките най-паче..
На мен не ми е тъжно, не и това лято.. Радвам се, че идва есента, рожденият ми ден (направо да не повярваш!!), на детето такъв, ще има сняг после..

То и аз миналата година висях 2 часа в Пловдив и не ти се обадих.frisky lioness написа:
Виноват:shy::(
Ама на идване/отиване мъж ми вика "Няма ли да се обадиш на твойта дружка, че имаме малко време?"
Па аз:"Ами трябваше по отрано да се сетим. Тя може и да си има някакъв ангажимент..А вие какво ще правите? Освен това "малко време" не е достатъчно..."
Малкото време всъщност се стопи и направо преминахме през БургаЗ з мръсна гаЗ
На другоя ден валя...Дълго, дълго. Цял ден
После поехме обратно
С една дума-лоша организация.
Няма да се сърдиш, щото ма обичаш
Знам
Ботьо е на нашите приятели господар
Най-вече на дружката, щото тя за него мисли повече, отколкото за децата си:lol::lol::lol:
Пенчо Заека написа:Оная с лъчите е супер!
А лятото не просто си отиде, то се анихилира за 24 часа. Този преход от 35 до 5 градуса ще го помня докато съм жива. За половин ден обърнах всички гардероби по спешност (обърнах в смисъл прибрах летните и извадих зимните дрехи). Личен рекорд!
ти са квоzmeu написа:е пък аз какво съм намествалQuid написа:за цяло лято освен Змея никой ама никой не помести нещо натуралистично
умрях от студ
яко сняг тука
що не каза да ти метна един разговорникzmeu написа:трябваше да ходя по разни острови като няма гумиQuid написа:като ти предлагах зимни гуми ти не та не
е са как е
у преспите как е:blum:
и вяра хубаво викаше
учи френски
ей сега ми трябваше
а аз само мерси и франк знам баси
Мерси, въпреки, че не ми стана ясно кои лъчи:blink::?Пенчо Заека написа:Оная с лъчите е супер!
А лятото не просто си отиде, то се анихилира за 24 часа. Този преход от 35 до 5 градуса ще го помня докато съм жива. За половин ден обърнах всички гардероби по спешност (обърнах в смисъл прибрах летните и извадих зимните дрехи). Личен рекорд!

zmeu написа:е пък аз какво съм намествалQuid написа:за цяло лято освен Змея никой ама никой не помести нещо натуралистично
умрях от студ
яко сняг тука

Ми да, съжалявам!holi_day написа:Мъ и на нея й е било гадно. Виж цяла година съжалява.frisky lioness написа:esti написа: То и аз миналата година висях 2 часа в Пловдив и не ти се обадих.:evil:
Как можа?!:mad:
Тоз номер ми е ногу познат, сестро (нали може това обръщение да ползвам по изключение, щото онова "ма кака" или "како" ич го не аресвам) - едва след връщането да кажеш къде си била. Ногу е по нашенски.esti написа:Ми да, съжалявам!
Ако знаех, че 2 часа не ми мърдат веднага щях да обознача присъствието си в Пловдив по безапелационен начин.
Ми така става понякога.holi_day написа: Тоз номер ми е ногу познат, сестро (нали може това обръщение да ползвам по изключение, щото онова "ма кака" или "како" ич го не аресвам) - едва след връщането да кажеш къде си била. Ногу е по нашенски.
Със съдържимото ли?esti написа:Че той има ли нужда?frisky lioness написа:
Моят има нови "копанки"
Червени-за възбуждане на апетита:lol::lol::lol:
Тези са за Кета ма, ти си се объркала - пращай ги насам.