синьо-розово
- Глас в пустиня
синьо-розово
Върху стеблата на лампите
оставяме профила си
когато вървим
се пилеем
от подметката до връхчето на косъма
всичко е зърно
по зърно
малина се изтъркули от мрежата
сред бетонните кошчета
не е плод
мехури с деликатна ципа
миниатюрна огърлица
в прозрачна длан на градски трол
обитаващ мъхеста фуга на тротоара
открие ли моя профил
звъни на трола в твоя град
и не е нужно да си разказваме
за еднодневките.
цитирано от тук:
mislidumi.wordpress.com/tag/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB/
оставяме профила си
когато вървим
се пилеем
от подметката до връхчето на косъма
всичко е зърно
по зърно
малина се изтъркули от мрежата
сред бетонните кошчета
не е плод
мехури с деликатна ципа
миниатюрна огърлица
в прозрачна длан на градски трол
обитаващ мъхеста фуга на тротоара
открие ли моя профил
звъни на трола в твоя град
и не е нужно да си разказваме
за еднодневките.
цитирано от тук:
mislidumi.wordpress.com/tag/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB/
Последно промяна от Глас в пустиня на 25.09.08, 21:02, променено общо 2 пъти.
- Глас в пустиня
mislidumi.wordpress.com/tag/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB/shshtt написа:бря! копаеш ги от някъде пък аз се вързах:lol:
кой е сладура?
Употреба на поезия
Не знаех, че е станало мода да се цитира поезия във форуми.
Но пък ми е драго, че някой си опитомил този стих.
Поздрави от авторката
Re: Употреба на поезия
Чшшшшшш....Ти що така влетя, м? А нещо от сорта- "Привет", "Здравейте", Аз съм еди- коя си" ...mislidumi написа:
Поздрави от авторката
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

здрасти
Прав си, 
здравейте, аз съм тази, която чат-пат възхвалява троловете. Досега живеех с убеждението, че поезията е крайно неприложима. Но от няколко часа виждам, че си е намерила мястото.
Поздрави и като минете по моите места, кажете и вие по едно здрасти.
здравейте, аз съм тази, която чат-пат възхвалява троловете. Досега живеех с убеждението, че поезията е крайно неприложима. Но от няколко часа виждам, че си е намерила мястото.
Вместо да се правиш на ударена, да му се беше извинила. Още не е късно да го направиш, мисля....vyara написа:Чии чинии?holi_day написа:Когато някой троши чинии, единственият адекватен въпрос е защо го прави?vyara написа:Не измествай фокуса от него, ще се обиди.

Re: здрасти
Добре дошла! Да разменим визити по-късно.mislidumi написа:Прав си,
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Сега аз да питам - ти сериозно ли го мислиш това? И откъде накъде аз да се извинявам, а не той на мен!?[unknown] написа: Вместо да се правиш на ударена, да му се беше извинила. Още не е късно да го направиш, мисля....
Ако се намерят още няколко да повторят този абсурд, наистина ще се замисля дали мястото ми е тук.
Да, сериозно го мисляvyara написа:Сега аз да питам - ти сериозно ли го мислиш това? И откъде накъде аз да се извинявам, а не той на мен!?[unknown] написа: Вместо да се правиш на ударена, да му се беше извинила. Още не е късно да го направиш, мисля....
Ако се намерят още няколко да повторят този абсурд, наистина ще се замисля дали мястото ми е тук.

Ако ти трошиш собствените си чинии, твоя воля, но ако трошиш моите за да си пускаш твоята пара, единственият адекватен въпрос е защо не си трошиш твоите собствени чинии?!holi_day написа:Споря или изобщо разговарям, когато все пак мисля, че има смисъл.vyara написа:Чии чинии?
Който разбрал - разбрал.
Твоя воля, това не променя нищо, всичко си стои написано.[unknown] написа:Да, сериозно го мисляvyara написа:Сега аз да питам - ти сериозно ли го мислиш това? И откъде накъде аз да се извинявам, а не той на мен!?[unknown] написа: Вместо да се правиш на ударена, да му се беше извинила. Още не е късно да го направиш, мисля....
- Глас в пустиня
Здрасти!mislidumi написа:
Поздрави от авторката
Съжалявам за нецитирането на адреса, но нали съм трол...
- Глас в пустиня
Извинението друже, е вътрешна необходимост - нека не я притискаме.[unknown] написа:Вместо да се правиш на ударена, да му се беше извинила. Още не е късно да го направиш, мисля....vyara написа:Чии чинии?holi_day написа:Когато някой троши чинии, единственият адекватен въпрос е защо го прави?vyara написа:Не измествай фокуса от него, ще се обиди.
Със или без извинение на мен не ми пука. Важено е да се види абсурда на цялата ситуация.
Нека се види и още един абсурд - ти пусна тези стихове и картинки само за да се погавриш тук, пред всички, за да видят колко си обиден - като ущипана булка, а сега изведнъж стана много коректен, когато най-случайно се появи авторът. Кой плюеше лицемерите?! Честито!трол-чев написа: Със или без извинение на мен не ми пука. Важено е да се види абсурда на цялата ситуация.
той се вижда абсурда, бе слънце! няма страшно, не се коситрол-чев написа:
Със или без извинение на мен не ми пука. Важено е да се види абсурда на цялата ситуация.
и това, че не заставаме в редичка зад единия или другия не означава, че не сме взели страна, макар, че ти лесно ще усетиш подкрепата, когато истински имаш нужда от нея. засега се справяш перфектно и сам!
свиркай, ако се налага нещо да скачаме и ние
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Глас в пустиня
mislidumi написа:Ъм... аз нищо не разбирам какво става тук. Съжалявам, ако намесата ми е повод за това...сдърпване
От моя страна всичко е наред.
споко, бе човече!
конфликтът доколкото може да се нарече такъв няма нищо общо с теб, така че не се коси. тука си има едни подводни течения и току дръпнат някого под водата...
ще ми ми/ни е приятно да поостанеш и не се отчайвай, ако нещо не схващаш кво става и защо така.
аз съм вече от месец и колко и пак все неще не съм схванАла или прочела
- Глас в пустиня
Дори и лигавенето трябва да се плаща.vyara написа:Нека се види и още един абсурд - ти пусна тези стихове и картинки само за да се погавриш тук, пред всички, за да видят колко си обиден - като ущипана булка, а сега изведнъж стана много коректен, когато най-случайно се появи авторът. Кой плюеше лицемерите?! Честито!трол-чев написа: Със или без извинение на мен не ми пука. Важено е да се види абсурда на цялата ситуация.
Пиша с молба да не се изказваш от името на всички ако е възможно.wild_moon написа: и това, че не заставаме в редичка зад единия или другия не означава, че не сме взели страна
Аз не съм взела страна, няма и да взема.
И ми е криво, че все още не са си изгладили противоречията, които сигурна съм са недоразумение някакво.
Обичам ги и двамата.
- snowprincess
- Dark Angel
ей така като вземете значи да ми давате тон в живота от чие име да говоря и прочее....esti написа:Пиша с молба да не се изказваш от името на всички ако е възможно.wild_moon написа: и това, че не заставаме в редичка зад единия или другия не означава, че не сме взели страна
Аз не съм взела страна, няма и да взема.
И ми е криво, че все още не са си изгладили противоречията, които сигурна съм са недоразумение някакво.
Обичам ги и двамата.
и аз не се съгласявам с много ваши неща, но не скачам, нали!?
аз пък си говоря от мое име, но в множествено число и никого не съм ангажирала с мнението си, нито пък съм казвала, че трябва публично да се вземе страна, напротиФ:mad:
всеки прави това, което сметне за добре, не е ли така?
- Dark Angel
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Напротив!vyara написа:Съжалявам, но и аз бих искала да знам защо е цялата тази злоба срещу мен от негова страна. Не мога да разбера.
Уважавам те много и тъкмо заради това ти отделям толкова време, а и виждаш, че гледам да не излизам от добрия тон. Моля те прегледай пак тази ТЕМА>>> безпристрастно по възможност и ми кажи, кой влезе остро и кой започна с обидните подмятания пръв.
- Света вода ненапита
добро си дошла!mislidumi написа:
Поздрави от авторката
Виж подводницата!
е ти отдавна страдаш от това състояние на раздвояване/разтрояване в изявите си в клуба, така че на теб поне трябва да ти е познатоDark Angel написа:ихаааааwild_moon написа:.....
аз пък си говоря от мое име, но в множествено число ....
що?
щото сте много ли?
- Dark Angel
ще се радвам да ме цитираш изказваща се в мн.числоwild_moon написа:
е ти отдавна страдаш от това състояние на раздвояване/разтрояване в изявите си в клуба, така че на теб поне трябва да ти е познато
ПП/ още като прописах тук не съм крила че настроенията ми се менят като планинското време
както и не съм крила гранде емоциите си
Тук не е модерно да се пускат стихове, все пак, всяка мода е временно явление.mislidumi написа:
Поздрави от авторката
Здравей! Радвам се, че намина насам.
Посочвам ти на секундата, защото много добре помня, ето от тук:трол-чев написа:Напротив!vyara написа:Съжалявам, но и аз бих искала да знам защо е цялата тази злоба срещу мен от негова страна. Не мога да разбера.
Уважавам те много и тъкмо заради това ти отделям толкова време, а и виждаш, че гледам да не излизам от добрия тон. Моля те прегледай пак тази ТЕМА>>> безпристрастно по възможност и ми кажи, кой влезе остро и кой започна с обидните подмятания пръв.
www.3o4o.net/forum/viewpost.php?p=185490
Аз попитах най-учтиво какво предлагаш, а ти заговори за хора с глави нам си къде, без да дадеш алтернатива на пустословието си.
Съжалявам, но като ми скочат, скачам, макар и не винаги. Ти на няколко пъти ме обиди най-целенасочено, без да ти отвърна. И успя. заболя ме и ми стана гадно. Успя, да. Но не ходих като ущипана булка да оревавам орталъка и да прося извинения. Ако си тръгна някога, ще е заради теб, но ти не заслужаваш да го правя.