може ли да видя снимката?БоЕВ написа:
Ми кво, да не я беше пускала оная снимка, са друг ти виновен.
така де, няма да заспя иначе
ПП/ оу, сега погледнах заглавието
синьо-розово : момченце-момиченце
може ли да видя снимката?БоЕВ написа:
БоЕВ написа:Ми кво, да не я беше пускала оная снимка, са друг ти виновен.vyara написа:Да, и аз все си мисля, че Боев просто ме ревнува от другите мъже и затова ми е бесен.4avdar4e написа:И да се вземат даже... Бе аз колко пъти съм казвала, че Боев/Тролч-ев (ей, тва за западняшкото окончание на името цяла вечер го мисля:rotfl24:) и Верка са като едно нормално семействоesti написа: Няма мъж, който да не е гаден, когато се чувства засегнат.
Боев, отстрани погледнато имате големи шансове с Верчето да се помирите.

Аз съм си признала преди ехеее барем 5 години. Пък съм консерва - вярна и преданаvyara написа: Шшшшш, няма си признаваме ся, че ша ни се смеят.
Ама тъпня, а, кво ше кажеш?
Боев, ти си моята гордост!трол-чев написа:
ха-ха, то и аз си опротивях по едно време, ама не си намерих трол за аватар.vyara написа:Виж аз как не те ревнувам, даже снимката ти забравих да гледам, толкоз ми опротивя по едно време, пуууууу...БоЕВ написа:Тъй де.vyara написа:Че то една да беше?БоЕВ написа: Ми кво, да не я беше пускала оная снимка, са друг ти виновен.
Да ти препоръчам Агенция за издирване на аватари ли, като имаме тук изявен професионалист в тая област?!БоЕВ написа:ха-ха, то и аз си опротивях по едно време, ама не си намерих трол за аватар.
Аз да ти кажа почвам да се плаша от цялата тая шантавост. Като женени сме всичките тука - все караници, сдобрявания, че малко са ми у реалния брак, да му опустеят и шантавите бракове.esti написа:Боев, ти си моята гордост!трол-чев написа:
Мислех да ти предлагам стратегия за превземане на Верчето - малко мъжки трикове и чар, размекване на нежното и сърчице.....ама ти сам се усети.:blum:
Тя е чувствителна и женствена - не става с груба сила.
Верче, виж Боев каква очарователна симбиоза между железни юмруци и кадифено сърце е...
Е?
Кога ще е сватбата?
Направих опит да гледам и първия, и втория... Щото съм гледала много разни чужди. Тцъ, липсва ми темпото на ония, монтажът ли ни е скапан, нещо друго ли, не знам, но така и не успях да му стана фен... А имаше едни мили моменти вкъщи, когато на едното ТВ се гледаше ББ, а на другото Дзвера (върл фен!) гледаше Сървайвър. И си обменяхме инфоБоЕВ написа: Сървайвър обещава да е по-интересен. Разделиха ги мъже срещу жени - егати минавката.
Абе има моменти когато го гледам ей така на инат.4avdar4e написа:Направих опит да гледам и първия, и втория... Щото съм гледала много разни чужди. Тцъ, липсва ми темпото на ония, монтажът ли ни е скапан, нещо друго ли, не знам, но така и не успях да му стана фен... А имаше едни мили моменти вкъщи, когато на едното ТВ се гледаше ББ, а на другото Дзвера (върл фен!) гледаше Сървайвър. И си обменяхме инфоБоЕВ написа: Сървайвър обещава да е по-интересен. Разделиха ги мъже срещу жени - егати минавката.![]()
П.П. Под "гледане" не си представайте, че съм седнала и не откъсвам поглед от ТВ-то
Адекватен на ситуацията, но пъ нямаше да ти отива, но пък щеше да си го разнасяш. Няма как. Отърва се ти от аватара.БоЕВ написа:Да бе, представям си точно в тоя момент какъв щеше да е аватара.
Цъ, без ЛБ ако обичаш.4avdar4e написа:Да ти пусна една ЛБ да ти обясна що, а??? Найш ква ми е на мене фамилията, а?? Стрес не, ами ...БоЕВ написа: Аре пак се почнА.:blum:
:rotfl24:
Не щъ да ми се извиняваш, мол ти съ
Само една разлика има.vyara написа: Аз да ти кажа почвам да се плаша от цялата тая шантавост. Като женени сме всичките тука - все караници, сдобрявания, че малко са ми у реалния брак, да му опустеят и шантавите бракове.