Айде мерсим от таквази любов....Житената Питка написа:

Уууупс! Съжалявам!frisky lioness написа:Слагай поне някакви точки. Червени ли ш'са, пимбяни ли ш'са...Все пак некакви отметки да има и предупреждение, че не е за хора с лабилна психика и за малки децаЖитената Питка написа:

Е те това е, макар и лееееко очиизбождащо:lol::winkw:Житената Питка написа:Уууупс! Съжалявам!frisky lioness написа:Слагай поне някакви точки. Червени ли ш'са, пимбяни ли ш'са...Все пак некакви отметки да има и предупреждение, че не е за хора с лабилна психика и за малки децаЖитената Питка написа:

Абе, чудя се аз кой ли го е настъпал по мазола ...frisky lioness написа: П.П. Питке, много си шокиращ откъм "рекламни" материали в последно време:winkw:
Някоя от онези пухкавелките ще да е....Представяш ли си как боли:shocked:4avdar4e написа:Абе, чудя се аз кой ли го е настъпал по мазола ...frisky lioness написа: П.П. Питке, много си шокиращ откъм "рекламни" материали в последно време:winkw:

Леле-е-е-е, к`о ш`тъ праат японците, за дето си им гепил флагчето!:lol:Житената Питка написа:
Уууупс! Съжалявам!
Любовта е... свиркаzlatokoska написа:е тва е като не знае човек английски - ще се пука по шевовете сега какво пише на картинките
п.п. ама верно нещо хард го даваш
шокирана съм
абе де да знам - много страшно гледа мацката от някои картинкиЖитената Питка написа:Горе-долу пише, че в която и дупка да ти го завират все е любов.zlatokoska написа:е тва е като не знае човек английски - ще се пука по шевовете сега какво пише на картинките
шокирана съм
Аха, сега стоплих защо Калиостро твърди, че сомовете се хващат на свирка.Green Light написа:другите работи не са верни
ей, мерси, много мило!:-)4avdar4e написа:Любовта е... свиркаzlatokoska написа:е тва е като не знае човек английски - ще се пука по шевовете сега какво пише на картинките
шокирана съм
Любовта е... да го оставиш да пофлиртува.
Любовта е... да разбераш, че тй те напуска, заради младо, здраво момиче, когато ти умираш от рак.
Любовта е... да не вярваш, че детето е твое.
Любовта е... да претвориш фантазиите му.
Любовта е... да не ходиш в полицията заради няколко леки удара.
Любовта е... споделяне.
Любовта е... и тази дупка.
Любовта е... да очакваш пристигането на нещо по-добро.
Любовта е... да не се държиш като простутка.
Груб превод, но важно е съдържанието, посланието, дет съ вика
Кривиш това за детето. То си е баш гадно.4avdar4e написа:Любовта е... свирка
Любовта е... да го оставиш да пофлиртува.
Любовта е... да разбераш, че тй те напуска, заради младо, здраво момиче, когато ти умираш от рак.
Любовта е... да не вярваш, че детето е твое.
Любовта е... да претвориш фантазиите му.
Любовта е... да не ходиш в полицията заради няколко леки удара.
Любовта е... споделяне.
Любовта е... и тази дупка.
Любовта е... да очакваш пристигането на нещо по-добро.
Любовта е... да не се държиш като простутка.
Груб превод, но важно е съдържанието, посланието, дет съ вика
Не те упреквам, бе.4avdar4e написа:Мии, аз, щото с половин очо... Така съм го разбрала от прима виста:shy:
може и тинейджър да е откъде да знамvyara написа:Туй някой тийнейджър с много пъпки и малко талант го е драскотил, обзалагам се...frisky lioness написа:извратенякzlatokoska написа:
п.п. добър художник
Мда, за пъпките не знам, но талантът е по-скоро писателски, отколкото рисувален.vyara написа:Туй някой тийнейджър с много пъпки и малко талант го е драскотил, обзалагам се...frisky lioness написа:извратенякzlatokoska написа:
п.п. добър художник
И мен не ме кефи.Mila написа:Мда, за пъпките не знам, но талантът е по-скоро писателски, отколкото рисувален.vyara написа:Туй някой тийнейджър с много пъпки и малко талант го е драскотил, обзалагам се...frisky lioness написа:извратенякzlatokoska написа:
п.п. добър художник
Не, нИ мЪ кефи. На моменти ми звучи садо-мазо, пък аз не си падам.