Devil's Pool - Victoria Falls
кой би се престрашил? докъде стига човек в търсенето на емоцията?
вие до къде сте стигали или бихте стигнали за да качите адреналина на макс?
Тая паwild_moon написа:докато вие се препирате на два/четири/осем гласа за това кое как е в българския фолклор аз ви предлагам да погледнете от ръба

че и децата си закарали там...frisky lioness написа:Пълно е с откачалки
:shocked:
Не е за мен това
Не четох много или по-скоро хич, ама ми стана интерсно има ли изтекли от коритото:blink::shocked:esti написа:че и децата си закарали там...frisky lioness написа:Пълно е с откачалки
Не е за мен това

Обаче има едно негро, то явно е вместо преградкаfrisky lioness написа:Ааа, сега видях, че нямало мрежа
wild_moon написа:докато вие се препирате на два/четири/осем гласа за това кое как е в българския фолклор аз ви предлагам да погледнете от ръба
има, в изобилиеМетаморф написа:абе, дарки... чудя се... няма ли около теб колеги, подчинени, за да си изливаш отрицателната енергия по тях, ами тук се закачаш?Dark Angel написа:щом питаш начи си нямаш понятие що е то адреналин и как се излива в теб
или там, в реала не ти стиска така да се държиш???
ех, мечтиииии...Dark Angel написа:ах Метаморфе, зная че ти е страшно да гледаш жена която си прави каквото иска наравно с мъжете
кефя си се на макс
съдбата обича смелите (мъже и жени)
Като дете много обичах да си вдигам адреналина по всякакви начини. Слава Богу, надрастнах го.wild_moon написа:докато вие се препирате на два/четири/осем гласа за това кое как е в българския фолклор аз ви предлагам да погледнете от ръба
ми, тъп съм4avdar4e написа:Не, бееее, уф, че си тъпМетаморф написа:ти не знаеш нещо?!?!?!?!
Така пише на Руски паметник: не нам, не нам, а имени твоему (или нещо подобно, но фашащ смисъла, нали???)
Доникъде. Имам слабо сърце и съм силновпечатлителна. Мога да изпитам бурни емоции и от едно вяло съзерцание. Търсенето на адреналин не е за мен.wild_moon написа: вие до къде сте стигали или бихте стигнали за да качите адреналина на макс?
Хе, хе, хе! Не ти вярвам! Хич не ти хващам, начи, мори Вяро, вяра! Не си ли се питала, бе аз това мога ли го? Отговарям ти, понеже да не вземе да се колебаеш нещо. Питала си се. Е тогава, когато си се питала, си го търсела адреналина. И докъде може да стигнем е много интересантно. Откакто прочетох въпроса, все за това си мисля. Докъде, ама по собствено желание, де, мога да стигна? Не знам. Надявам се - далеч, но още по- силно се надявам, да не е прекалено далеч.vyara написа:Доникъде. Имам слабо сърце и съм силновпечатлителна. Мога да изпитам бурни емоции и от едно вяло съзерцание. Търсенето на адреналин не е за мен.wild_moon написа: вие до къде сте стигали или бихте стигнали за да качите адреналина на макс?
Сега ако кажеш и кои дози са умерени....БоЕВ написа:Моето скромно мнение е, че всеки трябва да опита, иначе има опасност да отровиш живота на околните с неадекватни забележки и подмятания.
Адреналинът в умерени дози е гарант за психическо здраве.
Съжалявам, но не се продават(дозите) в аптеката.esti написа:Сега ако кажеш и кои дози са умерени....БоЕВ написа:Моето скромно мнение е, че всеки трябва да опита, иначе има опасност да отровиш живота на околните с неадекватни забележки и подмятания.
Адреналинът в умерени дози е гарант за психическо здраве.
И аз съм, като Верчето - не ми трябва адреналин, избягвам го.
esti написа:че и децата си закарали там...frisky lioness написа:Пълно е с откачалки
Не е за мен това