Един Пенчо днес му е ред и му се пада да почерпи!
За други не знам, сами да се обаждат:lol: Живо и здраво да ви е името!!!
марадонаааааааааааааааааааааа4avdar4e написа:Ха да е честит празника на всички именници, на морските хора и на банкерите.
Един Пенчо днес му е ред и му се пада да почерпи!![]()
За други не знам, сами да се обаждат:lol: Живо и здраво да ви е името!!!
Честит празник на теб, както и на всички останалиПенчо Заека написа:бях забравила. Мерси, Чаве, че се сети!

Шаран или друго с люспи и след като се изчисти си слагаш люспичка в портфейла. На пари било:blink::shocked: Аз си нося една от миналата година....zlatokoska написа:Честит празник на всички Николаевци и банкери и бургазлии!
Да са здрави, много обичани и богати!
![]()
Аз сутринта извадих скумрията от фризера, дала съм поръчка какво да купят и довечера ще празнуваме. Кеф!:)))

това за люспичката не го знаех! суперско!frisky lioness написа:Шаран или друго с люспи и след като се изчисти си слагаш люспичка в портфейла. На пари било:blink::shocked: Аз си нося една от миналата година....zlatokoska написа:Честит празник на всички Николаевци и банкери и бургазлии!
Да са здрави, много обичани и богати!
![]()
Аз сутринта извадих скумрията от фризера, дала съм поръчка какво да купят и довечера ще празнуваме. Кеф!:)))
Дръжки. Кат гледам как съм забогатяла, чак червива от пари, както се казва. И чантата никога не си оставям на земята и на, пак бедна:crying:
Миналата годна купихме шаран без люспи:shocked: Някаква специална модифицирана порода, та поне чистенето на люспи спестихме (имаше някоя друга, колкото за портмонето). Ама пак не ми беше вкусенzlatokoska написа: ама трябва да се чисти пък ме домързя
разбрали сме се аз да съм касапина в нашта къща:lol:
Ние не сме много по рибата, особено мъж ми, (малкото по яде, ама то, сигурно щото е рибе:winkw:), но ще спазим адета+ един буркан перла, за който съвсем не може да преглъща шарани:lol::winkw:zlatokoska написа:
шарана пържен го обичам само, пълнен съм правила един път но не ни хареса
и на друго място съм яла - пак не ми е по вкуса
ама трябва да се чисти пък ме домързя
разбрали сме се аз да съм касапина в нашта къща:lol:

Весел празник на Бургас!esti написа:Днес е денят на Бургас.
Честитки поздравления и подаръци (предпочитам от ония в малки кутийки), приемам сега до по някое време.
Благодаря.
Честито на всички именници!:-)

Благодаря ти от името на бургазлии!Stranniche написа:Весел празник на Бургас!
Откак дойде калиостро всички гледаме в бъдещето.esti написа:Благодаря ти от името на бургазлии!Stranniche написа:Весел празник на Бургас!
(тук леко влизам в ролята на кметица и говоря от името на всички, ама ми ходи, кво...):winkw:
Да живее!Мнемозина написа:Откак дойде калиостро всички гледаме в бъдещето.esti написа:Благодаря ти от името на бургазлии!Stranniche написа:Весел празник на Бургас!
(тук леко влизам в ролята на кметица и говоря от името на всички, ама ми ходи, кво...):winkw:
не съм измислил това азМнемозина написа:Откак дойде калиостро всички гледаме в бъдещето.esti написа:Благодаря ти от името на бургазлии!Stranniche написа:Весел празник на Бургас!
Кое беше тва?Remmivs написа:бря къде е онова дето му фърлят рози
нищо де
отива ти
Живеем го живота, какво друго да го правим...caliostro написа:не съм измислил това азМнемозина написа:Откак дойде калиостро всички гледаме в бъдещето.esti написа:Благодаря ти от името на бургазлии!Stranniche написа:Весел празник на Бургас!
или се живее живота какъвто и да е или хап дръвцето![]()
и да се хапне дръвцето поне остава шибаната утеха че е имало опит за тва онова