Съдбата знае ли си работата?
Съдбата знае ли си работата?
Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
Дали наистина тая чума си знае работата?
Май само за гадории я бива.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Съдбата знае ли си работата?
Много я бива в други работи, мъ като я доядее, че в хубавите дни не се сещаме за нея и земе та ни припомни, че я има...esti написа:Дали наистина тая чума си знае работата?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Аз специално не я забравям в хубавите дни...holi_day написа:Много я бива в други работи, мъ като я доядее, че в хубавите дни не се сещаме за нея и земе та ни припомни, че я има...esti написа:Дали наистина тая чума си знае работата?
Но е голяма скъперница.
У мен е посяла чувство на респект. Щото тя отговаря за всичко, за което ни е отнета възможността да променяме и което ни се иска да зависи само от нас.esti написа:Аз специално не я забравям в хубавите дни...
Но е голяма скъперница.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И не е ли позволено да я поругаем малко....мъничко?holi_day написа:У мен е посяла чувство на респект. Щото тя отговаря за всичко, за което ни е отнета възможността да променяме и което ни се иска да зависи само от нас.esti написа:Аз специално не я забравям в хубавите дни...
Но е голяма скъперница.
Можем, обаче трябва и да й помагаме мъничко също такаesti написа: И не е ли позволено да я поругаем малко....мъничко?
Коя съм аз, че да зная... Някаква прашинка от... живота-миг.esti написа:И не е ли позволено да я поругаем малко....мъничко?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Това дали значи - да не се губи време в упреци, а да се запретнат ръкавите?4avdar4e написа:Можем, обаче трябва и да й помагаме мъничко също така
Но има моменти и ситуации, които са вече факт и с нищо не можем да им повлияем.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Представям си я като саможив и притеснителен човек, индивидуалист(индивидуалистическа индивидуалност), който обича да си работи самичък, на тъмно, гледа си филма, хапва пуканки и режисира там каквото има да се режисира, рисува, трие, реже.., бачка си. Ако не и обръщаш внимание, тя е спокойна и дето викаш- си знае работата. Ако обаче започнеш да разчиташ на нея, ако почнеш да викаш, Ела, Съдбо, спаси ме! Какво правиш? Какво ще правиш? Разчитам на тебе! Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!esti написа:Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
Ами, ами! Тя е като онази, ква беше, с черна превръзка на очите и каменно сърце, студено. Ти виеш и хленчиш, тя ти вика - ше търпиш, надробил си, сърбай си го и трай! Друг път преглътнеш, опънеш врат и затътриш хомота, а тя ти се ухилва и те целува неочаквано. Така прави, познавам я.Green Light написа:Представям си я като саможив и притеснителен човек, индивидуалист(индивидуалистическа индивидуалност), който обича да си работи самичък, на тъмно, гледа си филма, хапва пуканки и режисира там каквото има да се режисира, рисува, трие, реже.., бачка си. Ако не и обръщаш внимание, тя е спокойна и дето викаш- си знае работата. Ако обаче започнеш да разчиташ на нея, ако почнеш да викаш, Ела, Съдбо, спаси ме! Какво правиш? Какво ще правиш? Разчитам на тебе! Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!esti написа:Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
Не си прав.Green Light написа:Представям си я като саможив и притеснителен човек, индивидуалист(индивидуалистическа индивидуалност), който обича да си работи самичък, на тъмно, гледа си филма, хапва пуканки и режисира там каквото има да се режисира, рисува, трие, реже.., бачка си. Ако не и обръщаш внимание, тя е спокойна и дето викаш- си знае работата. Ако обаче започнеш да разчиташ на нея, ако почнеш да викаш, Ела, Съдбо, спаси ме! Какво правиш? Какво ще правиш? Разчитам на тебе! Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!esti написа:Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
Ако е индивидуалист няма да може да дърпа конците.
- Green Light
Може да са две?vyara написа:Ами, ами! Тя е като онази, ква беше, с черна превръзка на очите и каменно сърце, студено. Ти виеш и хленчиш, тя ти вика - ше търпиш, надробил си, сърбай си го и трай! Друг път преглътнеш, опънеш врат и затътриш хомота, а тя ти се ухилва и те целува неочаквано. Така прави, познавам я.Green Light написа:Представям си я като саможив и притеснителен човек, индивидуалист(индивидуалистическа индивидуалност), който обича да си работи самичък, на тъмно, гледа си филма, хапва пуканки и режисира там каквото има да се режисира, рисува, трие, реже.., бачка си. Ако не и обръщаш внимание, тя е спокойна и дето викаш- си знае работата. Ако обаче започнеш да разчиташ на нея, ако почнеш да викаш, Ела, Съдбо, спаси ме! Какво правиш? Какво ще правиш? Разчитам на тебе! Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!esti написа:Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
- Green Light
А? Що, бе? Ще си ги дърпа. Важното е конците да правят првилни фигури и да се подреждат красиво. А с куклата закачена на края не е много важно какво се случва.esti написа: Не си прав.
Их, че хубаво, представих си го, обаче в мъжки род, кукловод, СъдбинGreen Light написа: А? Що, бе? Ще си ги дърпа. Важното е конците да правят првилни фигури и да се подреждат красиво. А с куклата закачена на края не е много важно какво се случва.
Ми понеже не беше съгласен с мен за индивидуалистите, та...Green Light написа:А? Що, бе? Ще си ги дърпа. Важното е конците да правят првилни фигури и да се подреждат красиво. А с куклата закачена на края не е много важно какво се случва.esti написа: Не си прав.
Невъзможно! Или една или за всеки по една. Не мож да са две.Green Light написа: Може да са две?
Chave..oshte malko i Admin..she go izkarash...4avdar4e написа:Их, че хубаво, представих си го, обаче в мъжки род, кукловод, СъдбинGreen Light написа: А? Що, бе? Ще си ги дърпа. Важното е конците да правят првилни фигури и да се подреждат красиво. А с куклата закачена на края не е много важно какво се случва.
- snowprincess
имам приятелка, която все чака "знак от небето" и за всяко нещо до последно се триуми дали да го направи, как да го направи, защо да го направиesti написа:Току що казах това на един човек, за да го утеша и се замислих...
много я обичам, но и много и се ядосвам
човек трябва да реши искам/не искам - става и го прави, и съдбата го обича
Когато си на дъното на пъкъла,
Когато си най-тъжен, най-злочест,
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез.
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени,
От всички свои пътища прерязани
Нов път си направи и пак тръни.
Света когато мръкне пред очите ти
И притъмнее в тези две очи,
Сам слънце си създай и от лъчите му
С последния до него се качи.
Трънлив и сляп е на живота ребуса,
На кръст разпъва нашите души …
Загубил всичко, не загубвай себе си,
Единствено така ще го решиш.
Дамян Дамянов
Последно промяна от snowprincess на 30.09.08, 10:09, променено общо 1 път.

грийне, твойта съдба в критическа ли е, бре?:winkw:Green Light написа:Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!
just perfect
- Green Light
Не съм се замислял. Ама тая възраст трябва да е, да! В критическа е, гаранция!bead_ написа:грийне, твойта съдба в критическа ли е, бре?:winkw:Green Light написа:Тогава Съдбата се шашардисва, нервира се, избухва в гняв, после в сълзи, и доста време минава докато успее да се оправи. Така че никакво внимание към тая гад! Никакво разчитане и така нататък. Работи си, съдбо моя, спокойно! Аз нито ще разчитам на тебе, нито много много ще те разсейвам с въпроси! Бачкай. И внимавай, ей!