Айде, другари, цветя и бонбони не пием, честит празник на колегите, а вие не ни бийте много, толку си можем
Альоу, админите...
Альоу, админите...
... как така да няма повод за черпене днес??? Имааааа
Даже един такъв, международен!
Айде, другари, цветя и бонбони не пием, честит празник на колегите, а вие не ни бийте много, толку си можем
Re: Альоу, админите...
Jivi, zdravi...4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
a ot esperanto mojete li da prevejdate?
samo pitam:blum:
Nazdrawe!
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми честит ви празник, колеги4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
Лека работа и тежки пари!!!
Наздраве!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
- Света вода ненапита
- Green Light
Аааа, ние я свършихме, сега да му мислят енергетицитеGreen Light написа:Честито! И да- да внимавате ей! Че инвеститорите инвестират, строят машини, заводи, преводи ни трябват. Даже нали сега Втора атомна ще строим. Да не объркате там някоя буква в докиментацията!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всеки, който превежда нещо, нанякъдеvyara написа:Мъ вий сте професионални, бе. Всъщност за Семи не знам.4avdar4e написа:И Латрев, че и Семи, пък и ти си у кюпа, не съ правиvyara написа:Честит празник на Чавето и Аве!Който не е филолог брои ли се.
![]()
Все едно. Наздраве!
има право да празнува

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
и тя кво?Stranniche написа:Миналата седмица преведох една баба от единия светофар на "Раковски" до другия.
- Не щъ, баби, отсреща.
- Бе, няма "не щъ". Я върви по-бързо. Чакай да те изтегля за ръкавъ. Стига, де. Стига се дърпа!
и... преведе я
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- snowprincess
живи, здрави и работоспособни!4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
just perfect
- Green Light
Бийд, какво става с тебе? Изчезна за дълго. Смени ли си работата, или още му взимаш размер за шапка на твоя шеф(наум)?bead_ написа:живи, здрави и работоспособни!4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко === от нея като върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...Green Light написа:
Бийд, какво става с тебе? Изчезна за дълго. Смени ли си работата, или още му взимаш размер за шапка на твоя шеф(наум)?
Последно промяна от bead_ на 30.09.08, 10:54, променено общо 1 път.
just perfect
Ехааа, честито!!! Много се радвамbead_ написа: мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко къф фен е на тема и че го чете от кора до кора и аз й обещах да поздравя валери от нея като върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...
Много здраве на младежа Ясен, пък и с г-жа маман сигур ще се сблъскаш някой ден
- Green Light
Честито! Успех ти желая. И току що си увеличихте читателите с един.bead_ написа:мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко къф фен е на тема и че го чете от кора до кора и аз й обещах да поздравя валери от нея като върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...Green Light написа:
Бийд, какво става с тебе? Изчезна за дълго. Смени ли си работата, или още му взимаш размер за шапка на твоя шеф(наум)?
П.П. Значи колко процента прави това?
Майтап, майтап...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТО!!!bead_ написа:мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко къф фен е на тема и че го чете от кора до кора и аз й обещах да поздравя валери от нея като върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...Green Light написа:

виж, не е важно да го четеш. важно е да го купуваш.Green Light написа:Честито! Успех ти желая. И току що си увеличихте читателите с един.
Майтап, майтап...
майтап, майтап...
just perfect
frisky lioness написа:ЧЕСТИТО!!!bead_ написа:мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко къф фен е на === от нея като върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...Green Light написа:
just perfect
- Piqndurnik
bead_ написа:
виж, не е важно да го четеш. важно е да го купуваш.
майтап, майтап...
Абе що така ми светна, като те видях, чудна работа.....
щот имаш усет към хубавите неща - каза бийд скромноesti написа: Абе що така ми светна, като те видях, чудна работа.....
just perfect
знаех си....bead_ написа:щот имаш усет към хубавите неща - каза бийд скромноesti написа: Абе що така ми светна, като те видях, чудна работа.....
чнг!!!4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
еврейската нова година беше тия дни:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
охом....4avdar4e написа:... как така да няма повод за черпене днес??? ИмаааааДаже един такъв, международен!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Green Light написа:Честито! Успех ти желая. И току що си увеличихте читателите с един.bead_ написа:мани, смених я.... преди време чавето разправяше надълго и нашироко къф фен е ---ато върла фенка и т.н. и можех ли да знам, че 2-3 месеца по-късно...Green Light написа:
Майтап, майтап...
just perfect
Благодаря! Благодаря! Опс.. не беше за мен.4avdar4e написа:честит празник на колегите
Чаве, честит празник! Жива, здрава и километрични опашки за преводи.
Аз скромно шъ празнувам с компютърните спецове.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня