Плахо питане
Плахо питане
В неофициален разговор със Странниче тя каза, че през по-следващата седмица ще бъде в София и ще може и ще се радва да се видим.
Ще има ли желаещи да се съберем примерно на трети или четвърти октомври?
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Re: Плахо питане
А в официален разговор, кво казва?Мнемозина написа:В неофициален разговор със Странниче тя каза, че през по-следващата седмица ще бъде в София и ще може и ще се радва да се видим.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
Че ще се радвам да ви видя и чуя[unknown] написа: А в официален разговор, кво казва?![]()
Може и да не мога да говоря след едно обезмъдряване, но тъкмо няма да слушате глЮпости
Незнайни, за първи път ме е страх от твоите колеги. :eek:
Последно промяна от Stranniche на 22.09.08, 16:43, променено общо 1 път.
Абсолютише!!Мнемозина написа: Ще има ли желаещи да се съберем примерно на трети или четвърти октомври?
Седем?4avdar4e написа:Абсолютише!!Мнемозина написа: Ще има ли желаещи да се съберем примерно на трети или четвърти октомври?
Panta rhei...
По-вероятно 6, като единият не се нуждае от стол, а само от празно и изчистено от чаши и чинии мястоМнемозина написа: Седем?
- Dark Angel
Страшно си е обезмъдряването. Особено, ако е било на долната челюст.Stranniche написа:
Че ще се радвам да ви видя и чуя.
Може и да не мога да говоря след едно обезмъдряване, но тъкмо няма да слушате глЮпости.
Незнайни, за първи път ме е страх от твоите колеги. :eek:

- Stranniche
- Обратна връзка:
На долна ЩЕ бъде[unknown] написа:Страшно си е обезмъдряването. Особено, ако е било на долната челюст.
Трудно нещо е мъдростта.
- Глас в пустиня
Де да знам, останал съм с впечатлението, че бързо и лесно изкачат.Stranniche написа:
На долна ЩЕ бъде.
При мен няма място за тях(мъдреците) забиват се в костта и започват да забират и се налага вадене.
Сигурен съм, че и при теб лесно ще стане/мине.
Понеже единият ми мъдрец растеше хоризонтално и като буташе останалите зъби, ме болеше цялата челюст, насрочиха операция, от която... най-позорно хммм избягах. Излиза сестрата пред кабинета и съобщава, че е наред някаква Холи Дей, поогледах се, не познавам такава и си тръгнах. После боли - мълча, ни оплакване, ни нищо. След 2-3 месеца болката изведнъж спря. Пожали ме сигурно.Stranniche написа:На долна ЩЕ бъде. В БГ. Тук никой не искаше да поеме ангажимент. В една болница ми дадоха час за края на ноември /действието се развиваше през август/, но настоях за консултация, надявайки се хирургът да ускори процедурата. Като ме видя обаче, той взе да твърди, че отокът и болката били от мускула или не знаел от какво
и отказа да ме оперира. 4ма други казаха, че е от помъдряването.
Трудно нещо е мъдростта.
Разказвам го, за да знаеш кви бъзли бродят по света, но ти не си като тях. Не го забравяй.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
При всеки е различно. Пожелавам ти всичко да мине бързо и безболезнено при теб.Stranniche написа:

Тя реалността е малко като политиката - дори и ти да не се занимаваш с нея, тя току вземе, че се занимае с теб.shshtt написа:Странниче ти си супер готин човек на пълво виждане, предполагам и на второ и на сто и десето.
И всички други също.
Не искам реалност. Готино ми е така - няма да дойда, ще си пишем.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Както го разказваш, при мен също мъдростта е напреко на всичко друго.holi_day написа: Понеже единият ми мъдрец растеше хоризонтално и като буташе останалите зъби, ме болеше цялата челюст, насрочиха операция, от която... най-позорно хммм избягах. Излиза сестрата пред кабинета и съобщава, че е наред някаква Холи Дей, поогледах се, не познавам такава и си тръгнах. После боли - мълча, ни оплакване, ни нищо. След 2-3 месеца болката изведнъж спря. Пожали ме сигурно.
Разказвам го, за да знаеш кви бъзли бродят по света, но ти не си като тях. Не го забравяй.
Обаче смея ли да избягам - нали затова ми купиха билет за БГ вместо да придружам любимия в поредната му командировка по географската карта.
Въпреки повода, радвам се, че ще си видя близките хора.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря! Дано.БоЕВ написа:Де да знам, останал съм с впечатлението, че бързо и лесно изкачат.
При мен няма място за тях(мъдреците) забиват се в костта и започват да забират и се налага вадене.
Сигурен съм, че и при теб лесно ще стане/мине.
Затова ли именно у тоя период требе да съм у Австрия?!Stranniche написа: Въпреки повода, радвам се, че ще си видя близките хора.
Да те нагушкат вместо мен...
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Гушкането го приемам само персоналноМЪЖжжж написа: Затова ли именно у тоя период требе да съм у Австрия?!![]()
Да те нагушкат вместо мен...
Австрия е едно място, за което си мечтая от малка - заради един сериал с призраци...
По-късно - заради "Презгранично пътуване" на Е. Кестнер.
Минавала съм с влак през нея - красота и чистота, била съм пленник на снежна буря на виенското летище, но никога не съм се разхождала из някой австрийски град.
Приятно изкарване!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря![unknown] написа: При всеки е различно. Пожелавам ти всичко да мине бързо и безболезнено при теб.
Да, с удоволствие.
Засега съм фрий към тия дати.
Ох, и аз трябва да ходя на зъболекар
За втори път ми се случва оправен вече зъб да ми прави проблеми. Предишния път беше адски неприятно изживяване, щото доктора не можеше да установи от къде точно идва проблема. Снимаха ме как ли не, включително и някаква машина, дето ми се въртя около кофата, панорамна снимка ли, какво ли...
И сега пак - подух се, пък не ме боли, и пия някакъв гаден антибиотик. И като си помисля как трябва да се пили и да ме ръчкат
Засега съм фрий към тия дати.
Ох, и аз трябва да ходя на зъболекар
За втори път ми се случва оправен вече зъб да ми прави проблеми. Предишния път беше адски неприятно изживяване, щото доктора не можеше да установи от къде точно идва проблема. Снимаха ме как ли не, включително и някаква машина, дето ми се въртя около кофата, панорамна снимка ли, какво ли...
И сега пак - подух се, пък не ме боли, и пия някакъв гаден антибиотик. И като си помисля как трябва да се пили и да ме ръчкат
- Dark Angel
- Света вода ненапита
- Dark Angel
- Света вода ненапита
А, що пък аз?Метаморф написа:'гат' кай'ш... и 'дет' кай'ш, там съм...Мнемозина написа:Още по-плахо питане, щото то взе, че наближи.
Дами и господине, кога предпочитате, в петък или в събота?
И евентуално къде?
Давайте предложения, аз с кръчмите съм скарана по рождение.
Нека и Странниче да каже.
Ние така или иначе ще сме камерен състав.
Panta rhei...