Не наблягам на екипа
А - и живо здраво на всички. Отново съм у булгариа...
е, крайно време беше!ELBI написа:
Отново съм у булгариа...
Искаш ли да ти посиня очетата, та да станеш и ти привлекателен?!:-)Метаморф написа:ама и фенки си е добарАл Бербо...
ти нещо на бой линалиташ, м?БоЕВ написа:Искаш ли да ти посиня очетата, та да станеш и ти привлекателен?!:-)Метаморф написа:ама и фенки си е добарАл Бербо...
Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.Метаморф написа:ти нещо на бой линалиташ, м?БоЕВ написа:Искаш ли да ти посиня очетата, та да станеш и ти привлекателен?!:-)Метаморф написа:ама и фенки си е добарАл Бербо...
абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
Здрави като лешник? Да не намекваш, че си дебелоок!:lol:Метаморф написа:абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
и дебелокож съм!БоЕВ написа:Здрави като лешник? Да не намекваш, че си дебелоок!:lol:Метаморф написа:абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
Са остава да кажеш и якоглау...Метаморф написа:и дебелокож съм!БоЕВ написа:Здрави като лешник? Да не намекваш, че си дебелоок!:lol:Метаморф написа:абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
не, бреее. обикновен тапир съм си...БоЕВ написа:Са остава да кажеш и якоглау...Метаморф написа:и дебелокож съм!БоЕВ написа:Здрави като лешник? Да не намекваш, че си дебелоок!:lol:Метаморф написа:абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
Определено е по-добре от хипопотам.Метаморф написа:не, бреее. обикновен тапир съм си...БоЕВ написа:Са остава да кажеш и якоглау...Метаморф написа:и дебелокож съм!БоЕВ написа:Здрави като лешник? Да не намекваш, че си дебелоок!:lol:Метаморф написа:абе, то моите лешникови очи са си достаатъчно привлекателни...БоЕВ написа: Не бе, тъкмо се канех да ти препоръчам цветни лещи.
ами, след като минах на диета, вече не съм хипопотам, а само тапир...БоЕВ написа: Определено е по-добре от хипопотам.
Що лъжеш така безсрамно бе?Метаморф написа:ами, след като минах на диета, вече не съм хипопотам, а само тапир...БоЕВ написа: Определено е по-добре от хипопотам.
от тебе гледам!БоЕВ написа: Що лъжеш така безсрамно бе?
Твоя воля!:lol:Метаморф написа:от тебе гледам!БоЕВ написа: Що лъжеш така безсрамно бе?
мое и да съм мравояд, ама дебелокож!
м'чи моя я! твойта не ми аресва!БоЕВ написа:Твоя воля!:lol:Метаморф написа:от тебе гледам!БоЕВ написа: Що лъжеш така безсрамно бе?
Абе всички така викат, ама накрая се съгласяват с психиатъра.Метаморф написа:м'чи моя я! твойта не ми аресва!БоЕВ написа:Твоя воля!:lol:Метаморф написа:от тебе гледам!БоЕВ написа: Що лъжеш така безсрамно бе?
БоЕВ написа:Абе всички така викат, ама накрая се съгласяват с психиатъра.
да си призная и на Форд ще съм доволен.Метаморф написа:БоЕВ написа:Абе всички така викат, ама накрая се съгласяват с психиатъра.д-р Фройд, това вие ли сте?
а аз си помислих, че си Флойд...БоЕВ написа:да си призная и на Форд ще съм доволен.Метаморф написа:БоЕВ написа:Абе всички така викат, ама накрая се съгласяват с психиатъра.д-р Фройд, това вие ли сте?
кво се е опиталМетаморф написа:като гледам, се е опитал...zmeu написа:аз ако бях на митето
щях да се пробвам поне за хеттрик
пишеше, че първото полувреме хич го нямало. верно ли е?Quid написа:кво се е опиталМетаморф написа:като гледам, се е опитал...zmeu написа:аз ако бях на митето
щях да се пробвам поне за хеттрик
сам играе срещу всички
онези пияници не му подават изобщо
една топка си открадна и им го начука на ония наркомани
втората топка се отби от майната си райнина и пак ги разстреля бербо
са искам да почне и тройки да раздава бербатича
zmeu написа:заеби ги тъпспорт
гледай ингилизите какво пишат
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=890001
кой има най-висока оценка
като гледам англ отбори и тази година всичките са на полуфиналzmeu написа:един англичанин и той за порто рита :)Quid написа: на терена има 1/ един/ англичанин