Не нааааранявай бедно ми сърце.
Тихо, тихо...спете си, няма да ви преча.
Аз излизам за малко.
Сладки сънища ви желая.
Е за какво ни будиш, като ше излизаш?!:mad:esti написа: Аз излизам за малко.
аре стига с таз сиеста... почвай хиестаБоЕВ написа:Е за какво ни будиш, като ше излизаш?!:mad:esti написа: Аз излизам за малко.
Ина сиеста не може да направи човек като хората.
Ама ха с ха!:lol:
Остава ми да дремна по още един час сън на оче.Метаморф написа:аре стига с таз сиеста... почвай хиестаБоЕВ написа:Е за какво ни будиш, като ше излизаш?!:mad:esti написа: Аз излизам за малко.
Ина сиеста не може да направи човек като хората.
Ама ха с ха!:lol:
поспалан!БоЕВ написа: Остава ми да дремна по още един час сън на оче.
Ми който отфърга матриял по нощите, денем дреме.Метаморф написа:поспалан!БоЕВ написа: Остава ми да дремна по още един час сън на оче.
на баластра ли го фърга матряла?БоЕВ написа:Ми който отфърга матриял по нощите, денем дреме.Метаморф написа:поспалан!БоЕВ написа: Остава ми да дремна по още един час сън на оче.
Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
Пак добре, че не сте и на зебляни...Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
абе, нали знаеш, че тия от американ са най-добре. щото хем трудно се износват, хем можеш да си ги накъсаш на ивици за партенки...БоЕВ написа:Пак добре, че не сте и на зебляни...Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
И не са насабират по средата на леглото.Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
а така! кажи му... да знай!vyara написа:И не са насабират по средата на леглото.Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
Ако са върху воден матрак не се събират.vyara написа:И не са насабират по средата на леглото.Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
Ти са американците и на партенки ли ще ги открехваш:lol:Метаморф написа:абе, нали знаеш, че тия от американ са най-добре. щото хем трудно се износват, хем можеш да си ги накъсаш на ивици за партенки...БоЕВ написа:Пак добре, че не сте и на зебляни...Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
Може да се събират, ама овертюрата преди това е страхотна.Метаморф написа:а така! кажи му... да знай!vyara написа:И не са насабират по средата на леглото.Метаморф написа:ааа, не.. .ние сме на памучни, щото сатанените държат хладно...БоЕВ написа:Такали им викат вече на сатенените чаршафи в софето?Метаморф написа:
на баластра...
ами да свикват...БоЕВ написа:Ти са американците и на партенки ли ще ги открехваш:lol:
БоЕВ написа: Може да се събират, ама овертюрата преди това е страхотна.
Не бе, от опери те ми се приспива.Метаморф написа:БоЕВ написа: Може да се събират, ама овертюрата преди това е страхотна.ама ти оперите само в леглото ли ги слушаш?
Що не се събират или що върху воден?:lol:vyara написа:Щооооо?БоЕВ написа: Ако са върху воден матрак не се събират.
ти като вица ли?БоЕВ написа:Не бе, от опери те ми се приспива.Метаморф написа:БоЕВ написа: Може да се събират, ама овертюрата преди това е страхотна.ама ти оперите само в леглото ли ги слушаш?
Първото. Ама ако искаш кажи и за второто.БоЕВ написа:Що не се събират или що върху воден?:lol:vyara написа:Щооооо?БоЕВ написа: Ако са върху воден матрак не се събират.
Анджък!:rotfl24:Метаморф написа:ти като вица ли?БоЕВ написа:Не бе, от опери те ми се приспива.Метаморф написа:БоЕВ написа: Може да се събират, ама овертюрата преди това е страхотна.ама ти оперите само в леглото ли ги слушаш?
В аптеката.
- Имате ли нещо по-безвредно от противозачатъчните хапчета?
- Да, приспивателно!
Анджък!:rotfl24:[/quote]БоЕВ написа: ти като вица ли?
В аптеката.
- Имате ли нещо по-безвредно от противозачатъчните хапчета?
- Да, приспивателно!
Не си го и помислай.vyara написа:Първото. Ама ако искаш кажи и за второто.БоЕВ написа:Що не се събират или що върху воден?:lol:vyara написа:Щооооо?БоЕВ написа: Ако са върху воден матрак не се събират.
искаше да каже "интернЕт"...vyara написа:Какъв интернат бе човек?!БоЕВ написа: Редовно го практикувахме в интерната.
Относно лудите не знам. Аз чаках октомври за да ми мине стреса от августовскосептемврийските крайни срокове! Дочаках го. Минава. Харесвам го октомври. В резервата на таласъмите често за сладка октомврийска бира приказваха, та оттам ми е алюзията за сладкооктомврйскобирено време. Около Рилския манастир е страхотна гората в това време. Някой фотограф да отиде непременно!vyara написа:Ох, пак фалшива тревога. Само ме стряскаш с твойте шантави теми.
Додоха ли лудите, че нащрек съм, да знаете.:blum:
Естествено, че са за моя сметка. Тва дори няма нужда да го споменаваш! Никога не се стискам за такива неща. Пет звезди, шест звезди, дневните ги плащам по сметката от ресторантите, пътните според както ви харчат колите или ако трябва самолетните билети ди село Рила, никакъв проблем. Не проблем, ами удоволствие ще е. Вземете и приятелите си, няма да кукувате самички, я!Метаморф написа:това е заповед!Green Light написа: Някой фотограф да отиде непременно!
пътни, дневни и квартирни - за сметка на командироващия (демек, Грийни)
тъй, де! тати ще ми купи колело... ама...Green Light написа:Бе, да тръгват хората! Ще се оправимеМетаморф написа:няма проблеми, ти ми зареди сметката, пък аз ще им ги дам...Green Light написа:Метаморфе дай им ти, съре, там к'вот. Че аз заминавам малко, и ме боли глава, нямам време, бързам, и нямам възможност сега. Аз ш'ти ги върна!