сънища...
сънища...
just perfect
Re: сънища...
Тва е кошмарно грозно
А БМВ Х6 ми харесва. Много даже. Кога излезна модела и вече видях три в Пловдив... Баси, хората не си поплюват...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Вчеря дятето ми показа едни ужасно кефещи реклами, сетих се за теб, сега е моментът да ти ги пусна 
НЕ ГО НАМИРАМ ДРУГАДЕ...
НЕ ГО НАМИРАМ ДРУГАДЕ...
е, грозно чак не е. просто упражнения на свободна тема бмв на куп студенти.[unknown] написа:Тва е кошмарно грозно![]()
А БМВ Х6 ми харесва. Много даже. Кога излезна модела и вече видях три в Пловдив... Баси, хората не си поплюват...
други ми бяха фантазиите - само за миг си представих пътищата, по които можеш да подкараш такова ниско возило - трябва да са гладки, равни, с виражи, широки, без светофари, без задръствания. сънища.
дотогава - яхаме се на джипчетата и тва е.
just perfect
юро правят страхотни реклами:-)4avdar4e написа:Вчеря дятето ми показа едни ужасно кефещи реклами, сетих се за теб, сега е моментът да ти ги пусна
НЕ ГО НАМИРАМ ДРУГАДЕ...
just perfect
Хий, като каза "юро" и ми домъчня...bead_ написа:юро правят страхотни реклами:-)4avdar4e написа:Вчеря дятето ми показа едни ужасно кефещи реклами, сетих се за теб, сега е моментът да ти ги пусна
НЕ ГО НАМИРАМ ДРУГАДЕ...

Не знам, не знам... Аз джип досега не съм каралbead_ написа:е, грозно чак не е. просто упражнения на свободна тема бмв на куп студенти.[unknown] написа:Тва е кошмарно грозно![]()
други ми бяха фантазиите - само за миг си представих пътищата, по които можеш да подкараш такова ниско возило - трябва да са гладки, равни, с виражи, широки, без светофари, без задръствания. сънища.
дотогава - яхаме се на джипчетата и тва е.

За него не вярвам. Сигурно бачка на пангараbead_ написа:ей, таз мома как се изгуби! ама явно й е интересен животът щом няма време за клубове-млубове. той и рем потъна някъде... дано не го е отвял и него моторджийския вирус:-)[unknown] написа:
Хий, като каза "юро" и ми домъчня...
А за Юрото ми е мъчно

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Аз такова нещо никога не съм сънувала.
Обаче онази вечер сънувах едно голямо бяло куче.
След това през деня на излизане от Била го видях!
Ама съвсем същото! Голямо и чисто бяло.
Беше вързано отвън за количките и лаеше.
Разбира се не пропуснах възможността да отида и да му намачкам ушите.
А то ми облиза ръцете и веднага си качи лапите отгоре ми.
Голяма лигла излезе
Обаче онази вечер сънувах едно голямо бяло куче.
След това през деня на излизане от Била го видях!
Ама съвсем същото! Голямо и чисто бяло.
Беше вързано отвън за количките и лаеше.
Разбира се не пропуснах възможността да отида и да му намачкам ушите.
А то ми облиза ръцете и веднага си качи лапите отгоре ми.
Голяма лигла излезе