Значи засега натежава петъкът.bead_ написа:ако е петък ще гледам да довтасам и азМнемозина написа:Още по-плахо питане, щото то взе, че наближи.
Дами и господине, кога предпочитате, в петък или в събота?
И евентуално къде?
Плахо питане
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
глей сега... аз предлагам да идем в бирария "Болярка"... дето гледахме финала на европейското... много готина кухня и евтина бира и хубава бира...Мнемозина написа:Може и там, какво.Метаморф написа:кой парк? зоо-???Мнемозина написа:
Не се оставяйте така на произвола.
Аз бих ви завела в парка.
Мълчи сега, нека да видим какво ще каже кворумът.
ама за това трябва да хванеш Грийни за ушите, за да направи резервацията, щото бил там наблизо...
Виж подводницата!
Това не беше ли далечко?Метаморф написа: глей сега... аз предлагам да идем в бирария "Болярка"... дето гледахме финала на европейското... много готина кухня и евтина бира и хубава бира...
ама за това трябва да хванеш Грийни за ушите, за да направи резервацията, щото бил там наблизо...
Ами онова, дето Гаспода го заплюва периодично?
Panta rhei...
- Green Light
... че и много. Бирата. Освен че и пейките са удобни, и хубава обстановка, ама пък какъв избор на бира имат... И е студена. Има и наливна бира. Мезета, тва онова, топла скара, луканки, хрупкави пилешки флейки. Тъмна бира, светла бира, жива бира... Бе добре е. Сервитьорите малко се бавят.Метаморф написа:
... много готина кухня и евтина бира и хубава бира...
Но пък има бира...
П.П. Не мога да дойда аз! Няма да съм в София! Пийте едно за мене!
Може примернооо - бира!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Петъкът е един хубав ден
Извинявайте, че с кръчмите съм по-скарана от Мнемо
. /Уж не съм конфликтна личност
. /
Случвало ми се е да отида за хапване и пийване на място, където някога съм била, а да ми предложат ризи и маратонки. И раници - да си сложа в тях сухата и гумената храна
.
Мнемо се сети за Онова място след Биологическия, аз - за Хаджи-драгановите къщи /ако хаджи Драган не ги е продал на чорбаджи Саламандър, който от своя страна може да ги е дал под наем на Кодак бей/.
Извинявайте, че с кръчмите съм по-скарана от Мнемо
Случвало ми се е да отида за хапване и пийване на място, където някога съм била, а да ми предложат ризи и маратонки. И раници - да си сложа в тях сухата и гумената храна
Мнемо се сети за Онова място след Биологическия, аз - за Хаджи-драгановите къщи /ако хаджи Драган не ги е продал на чорбаджи Саламандър, който от своя страна може да ги е дал под наем на Кодак бей/.
Уфффф, ся ще ви разваля цялата организацияМнемозина написа: Ами онова, дето Гаспода го заплюва периодично?
Нямам нищо против да се наема с организацията, ако се смилите над мен и решите да се сберем на някое по-близичко до нас място
Ами аз лично нямам против, само кажи кое.4avdar4e написа:Уфффф, ся ще ви разваля цялата организацияМнемозина написа: Ами онова, дето Гаспода го заплюва периодично?Принципно съм за събота, но зарад едната Бийд кандърдисвам на петък. Кръчмата в Лозенец (Избата) ми е далеч, особено предвид, че от утре се разваля времето. Хаджидрагановите са само като за терминатори кат мойте
Болярка? В нета открих, че е в Редута, ако е същото, тоест .. още по-далече
Нямам нищо против да се наема с организацията, ако се смилите над мен и решите да се сберем на някое по-близичко до нас място
Виж си сега първото изречение и после последното.
Panta rhei...
Мисли, мисли.4avdar4e написа:Ми така де, развалям вашта, нали винаги на моето трябва да ставаМнемозина написа: Виж си сега първото изречение и после последното.
Чакай малко да помисля само, че бях от 2,30 до 8 навън, уж на разходка и почвка, а съм ... зверски уморена.
Много обичам точно ей тъй да ми развалят организацията.
П.П. Ако се сетиш и коя книга имам да ти връщам...
Panta rhei...
По т. 1 от дневния ред предлагам:Мнемозина написа: Мисли, мисли.
П.П. Ако се сетиш и коя книга имам да ти връщам...Една
Кундера май беше. "Валс на раздяла" ти ли ми я даде?
"Дон Домат" на "Цар Асен" (не знам кой номер, сайта им не е активен..) Като се влезе по "Парчевич", по Асен у десно, втората къща
Преимущества: къща с двор, добро обслужване, прилична храна (има не само пици, но и разни мезета..), приятна обстановка, тихичка музика... съвсем наблизо е до нас и в критичен момент мога да елиминирам терминаторите
По т. 2.
Кундера??? Може, ама не помня
А!4avdar4e написа:По т. 1 от дневния ред предлагам:Мнемозина написа: Мисли, мисли.
"Дон Домат" на "Цар Асен" (не знам кой номер, сайта им не е активен..) Като се влезе по "Парчевич", по Асен у десно, втората къща
Преимущества: къща с двор, добро обслужване, прилична храна (има не само пици, но и разни мезета..), приятна обстановка, тихичка музика... съвсем наблизо е до нас и в критичен момент мога да елиминирам терминаторите
По т. 2.
Кундера??? Може, ама не помняСъмнявам се... Давах ти ... какво ти давах, пък ти не ми ли го върна... лелеееее
Вивег????
Вивег беше!
По т. 1 - аз съм за. Да кажат и останалите...
Panta rhei...
- Света вода ненапита
а мистър Пица?4avdar4e написа:По т. 1 от дневния ред предлагам:Мнемозина написа: Мисли, мисли.
По т. 2.
Кундера??? Може, ама не помняСъмнявам се... Давах ти ... какво ти давах, пък ти не ми ли го върна... лелеееее
Вивег????
или Грифина отсреща?
Виж подводницата!
а мистър Пица?Метаморф написа:
или Грифина отсреща?[/quote]
С всичко съм съгласна, предлагам Чавето да каже кое й е най-удобно.
Последно промяна от Мнемозина на 02.10.08, 09:11, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
- Green Light
- Green Light
Сетих се как веднъж във Велинград лелята на един мой приятел, възрастна жена(пралеля май е по- точно) ни показа как се смята със сметало. Бяхме ученици в техникума, на тая възраст си мислех че знам всичко. То май, верно си е било така, на 15, 16 си знаеш все, после вече само затъпяваш. Та, помня че ми събра очите тая баба с тва сметало. Начи те нали са десет реда на всеки ред има по пет бели и пет черни топчета? До сметалото имаше и една пръчка. И казвам и да речеме. 132 по 14,64. И тя почва с пръчката да ги мести топчетата по разлините редове та-ка-та-ка-та-ка много бързо и те топчетата чатакат само насам натам. И за секунди ми изстреля отговора. После пак по- бавно и ни обяснява как става, ама по бабешки. Обаче нали тъпа баба, па аз- такъв умен. Как да я разбера?pocti_bezobidna написа:Кви пръсти бе, азе сметам с Ексел.Green Light написа:Бе ти... колко пръста имаш?4avdar4e написа:
Мога, мога.. толкова пръсти имам![]()
- Dark Angel
Внимание, внимание, всички мишки на събрание .. 
Петък, 03.10., М-р Пица (има ли някой да не го знае??), 19,30, маса за 10 човека (+/-
), в т.нар. лятна градина. Друго свободно НЯ-МА
Исках да е малката заличка у десно, тцъ, заета е вече.. Масата се пази само 15 мин., тъй че мислете му! Обещаха, ако сме повече, да мислят нещо в движение..
Рапорт даден!
Петък, 03.10., М-р Пица (има ли някой да не го знае??), 19,30, маса за 10 човека (+/-
Рапорт даден!
Аз не го знам май...4avdar4e написа:Внимание, внимание, всички мишки на събрание ..
Петък, 03.10., М-р Пица (има ли някой да не го знае??), 19,30, маса за 10 човека (+/-), в т.нар. лятна градина. Друго свободно НЯ-МА
Исках да е малката заличка у десно, тцъ, заета е вече.. Масата се пази само 15 мин., тъй че мислете му! Обещаха, ако сме повече, да мислят нещо в движение..
Рапорт даден!
А може и да съм забравила.
Или пък да не знам де се намира.
С други думи - къде го това нЯщо?!
А, да. Най вероятно е да додам, ама за малце.
Никакъв спомен нямам къде се намира това4avdar4e написа:Пак ли ти, бееееpocti_bezobidna написа: Аз не го знам май...
А може и да съм забравила.
Или пък да не знам де се намира.
С други думи - къде го това нЯщо?!
А, да. Най вероятно е да додам, ама за малце.:rotfl24: Веднъж (поне аз помня веднъж) беше:
Ша го найда, мерси за картата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel