pak kato ne sme vse s rozovi ochila...Dark Angel написа:тъмнината е хубаваvyara написа: „Не се борете с тъмнината. Създайте светлина и тъмнината ще изчезне." - Махариши
от много светлина ще си седим все с тъмни очила
qdwa se...
pak kato ne sme vse s rozovi ochila...Dark Angel написа:тъмнината е хубаваvyara написа: „Не се борете с тъмнината. Създайте светлина и тъмнината ще изчезне." - Махариши
от много светлина ще си седим все с тъмни очила
Тогаз хем ритор, хем дигнат в култ. Ама требе да си добър ритор.Мнемозина написа:Не е задължително.Set написа:Чудя се ако почна ежедневно да мисля някви псевдо мъдрости, дали ще ме издигнат в култ.
Или трябва преди това да се запиша в таен орден и да ми гласуват "доверие" за ритор.
Баси.
Можеш просто да станеш футболист. Например.
Не бе, добър футболист.vyara написа:Тогаз хем ритор, хем дигнат в култ. Ама требе да си добър ритор.Мнемозина написа:Не е задължително.Set написа:Чудя се ако почна ежедневно да мисля някви псевдо мъдрости, дали ще ме издигнат в култ.
Или трябва преди това да се запиша в таен орден и да ми гласуват "доверие" за ритор.
Баси.
НЕ БЕ!Мнемозина написа:Не бе, добър футболист.vyara написа:Тогаз хем ритор, хем дигнат в култ. Ама требе да си добър ритор.Мнемозина написа:Не е задължително.Set написа:Чудя се ако почна ежедневно да мисля някви псевдо мъдрости, дали ще ме издигнат в култ.
Баси.
Риторизмът ще дойде от само себе си. Ще бъде цитиран и тълкуван и думите му ще се носят от урва на урва, за вековете не смея да прогнозирам.
А моторът е човек, който мОта?Set написа:НЕ БЕ!Мнемозина написа: Не бе, добър футболист.
Риторизмът ще дойде от само себе си. Ще бъде цитиран и тълкуван и думите му ще се носят от урва на урва, за вековете не смея да прогнозирам.
Ритор е човек, който рита
Започнал си, гледам, с псевдомъдрите мисли.Set написа:Трябва да се мисли преди да се говориМнемозина написа:
А моторът е човек, който мОта?![]()
Става.
Съответно копторът е онзи, дето копа и т.н. Гледай ти... човек направо не знае какво е казал.
Че после не е ясно за какво трябва да се извиняваш
Но доколкото аз днес никакви мъдри слова не съм ръсила - пък и изобщо май ми липсват такива - ще се наложи да се понапънеш. Днес. В името на различието.Set написа:Добре.Мнемозина написа: О, моля ти се!
Различавай се от мен колкото си искаш.
Нямам нищо против.
Ама не ми се ръсят наистина мъдри слова днес.
Някой друг път и на друго място
Предизвикателство.Set написа:Това сега извинение ли е или оправдание?Мнемозина написа:
Но доколкото аз днес никакви мъдри слова не съм ръсила - пък и изобщо май ми липсват такива - ще се наложи да се понапънеш. Днес. В името на различието.
Ако беше казал мастика, веднага щяхме и изкуството да намесим, по-извисена от ракията е някак - мътни са сълзите сякаш от мастикаSet написа:По-добре капка ракия, от колкото капка сълза