ми тогава с теб ще си говоримvyara написа:Дръпнати са мъжете тук, казах ти аз.Пенка Кубадинска написа:кво е трол[unknown] написа: Май да...
аз ли съм трол
ма много мило посрещате вие
ти не ми изглеждаш дръпната
не знам каква си като се караш
тва не е трол[unknown] написа:Май да...БоЕВ написа:Ко стаа тука бе джанъм, дан ви е полазил трол?
Имахме тук един дето си падаше по къпи, ама уйде та се невиде - страшно много ми приличаш на него...абе сигурна ли си че не си мъж?:shocked:Пенка Кубадинска написа:много обичам къпинкиБоЕВ написа:Позна!Пенка Кубадинска написа: ами кво да му врачувам
като го гледам как се обегнал на дървото и жми под шапката трябва да е горски
а те горските са готини незлобиви същества![]()
Печелиш две къпинки награда.
ама да са диви
що само две
Я още един горскиКент написа:тва не е трол[unknown] написа:Май да...БоЕВ написа:Ко стаа тука бе джанъм, дан ви е полазил трол?
тва е
phtirus pubis:rotfl24:
крие се покрай влажни дупки:rotfl24:
Малиииии, грешка - голяма грешка да се зафанеш с дзВерчето, мнооо е серт.Пенка Кубадинска написа:ми тогава с теб ще си говоримvyara написа:Дръпнати са мъжете тук, казах ти аз.Пенка Кубадинска написа: кво е трол
аз ли съм трол
ма много мило посрещате вие
ами доколкото може човек да бъде сигуренБоЕВ написа:Имахме тук един дето си падаше по къпи, ама уйде та се невиде - страшно много ми приличаш на него...абе сигурна ли си че не си мъж?:shocked:Пенка Кубадинска написа:много обичам къпинкиБоЕВ написа: Позна!![]()
Печелиш две къпинки награда.
ама да са диви
що само две
Пенка Кубадинска написа: Я още един горски
бе вие тук да не сте лесовъдна бригада
здравей кент
това pubis се сещам кво е ама другото не го знам
да не е нещо обидно
Вяра кви са тези вашите мъже бе
ше черпиш Верче:lol:vyara написа:Пенка Кубадинска написа: Я още един горски
здравей кент
да не е нещо обидно
Вяра кви са тези вашите мъже бе:rotfl24::rotfl24:
Ааааа, печелиш!
Аз веднъж те питах дали си жена наистина. После майтапа ти към Ънноун беше доста... мъжки... Мнителни сме всички, не само те.
Но ме разсмя, наистина.
а вие значи не само към мен такаБоЕВ написа:Малиииии, грешка - голяма грешка да се зафанеш с дзВерчето, мнооо е серт.Пенка Кубадинска написа:ми тогава с теб ще си говоримvyara написа: Дръпнати са мъжете тук, казах ти аз.
кой майтапvyara написа:Пенка Кубадинска написа: Я още един горски
здравей кент
да не е нещо обидно
Вяра кви са тези вашите мъже бе:rotfl24::rotfl24:
Ааааа, печелиш!
Аз веднъж те питах дали си жена наистина. После майтапа ти към Ънноун беше доста... мъжки... Мнителни сме всички, не само те.
Но ме разсмя, наистина.
ей ти да не се обиди на горскиКент написа:мерси, това се казва дум-дум-думvyara написа:Кент написа: ше черпиш Верче:lol:И на теб целувки. Да взема преднина в свалките.
ловците ги знаят тея неща
и ловкините:rotfl24:
добре деvyara написа:Мъж, наистина ли?Пенка Кубадинска написа: кой майтап
аз вече му изпуснах края
нищо де той нали вече ма прати у лево
добре щом така ви харесва
не съм жена мъж съм
сега и това ли трябва да доказвам
И не каза на колко години си. Щото не обичаш да лъжеш, нали?
Прзнавай си! Всич-ко!
Ах ти маймуно!Капинчо написа: На теб не мога да ти устоя - мъж съм И половина. На години.
Браво Боев - добър нюх (или слабо изпълнение от моя страна)
Ми кво да правя. Беше ми скучно, а форумът един такъв - умрял. Ма добре беше 100 и кусур реплики за нула време.
Целувки
Капинчо
ПП Пенка я забравете. Няма да ви преследва. И втора няма да се появи, щото то само първия път е интересно.
Привет, Къпин.Капинчо написа:Надявам се да не съм ви подразнил. Пък и да съм, ще ви мине.
Много добре се получи - в началото не бях на 100% сигурен.Капинчо написа:Разбрах, ама мислех че невежеството по се връзва с образа.Кент написа:аплодисменти:lol:
фтирус е пуча въшка
за инфо просто:lol:
такъв паразитологичен
звяр
Надявам се да не съм ви подразнил. Пък и да съм, ще ви мине.
показно...Капинчо написа:Разбрах, ама мислех че невежеството по се връзва с образа.Кент написа:аплодисменти:lol:
фтирус е пуча въшка
такъв паразитологичен
звяр
Не бе, Докторка се забави.Капинчо написа:"Дали аз закъснях или времето бързаше ..."doktorka написа:показно...Капинчо написа: Разбрах, ама мислех че невежеството по се връзва с образа.
показноо...
така се прави
но ако беше казал "на 36 съм"...повече щеше да хванеш вяра ( не Вяра!..да не се бъркат двете понятия...)
а аз спях..иначе вече да съм те свалила...
с целуфффффки де...
не сиКапинчо написа:Разбрах, ама мислех че невежеството по се връзва с образа.Кент написа:аплодисменти:lol:
фтирус е пуча въшка
такъв паразитологичен
звяр