anger management.БоЕВ написа:Тия двама по ги харесвам като артисти.
Как се казва филма?
potursi go taka,..dano da go ima...
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=5499Капинчо написа:
Първото ша та замола да ми го обясниш. Що параноята, що аз?
Айде сега...На второто - като стана за пред хора, т.е за пред себе си.
Въпреки, че това И показва, че не съм единствена, все пак благодаря ти.ПП И теб те обичам.
Когато някой прави нещо с мисъл за мен не мога да не се полаская - дори и лошо да е, пак е за предпочитане пред безразличието.Капинчо написа:
Направих го заради теб. Първо се бях регнал Пенчо Кубадински.
Пожелавам ти го.
Не повечето. АЗ да съм щастлив искам.
Знам.
Така е искрено. Без И щеше да бъде фалшиво.
То си е разстрел. И ако случайно пропуснеш или нещо се обърка, те пази професионалист със снайпер.БоЕВ написа:Това е гротеска друже и граничи с разстрел![unknown] написа:
Съвременен пенчокубадинков

абе, ти шегуваш ли се или сериозно говоришesti написа:Капинеее, задълбочаваш ми параноята.

Ми....майтап беше.snowprincess написа:абе, ти шегуваш ли се или сериозно говоришesti написа:Капинеее, задълбочаваш ми параноята.
първо го приех като майтап, но като го кажеш няколко пъти...
разбирам ако се страхуваш от някой, който ти е равностоен, но защо е тая параноя от младите?
само се замисли колко неща нямат в сравнение с нас - нямат нашия опит, нямат нашите възможности, нямат човек до себе си, нямат собственост... те мечтаят да са на твое/мое/наше място
Аз сега пак ще си хваля моето, ама...snowprincess написа:абе, ти шегуваш ли се или сериозно говоришesti написа:Капинеее, задълбочаваш ми параноята.
разбирам ако се страхуваш от някой, който ти е равностоен, но защо е тая параноя от младите?
само се замисли колко неща нямат в сравнение с нас - нямат нашия опит, нямат нашите възможности, нямат човек до себе си, нямат собственост... те мечтаят да са на твое/мое/наше място

neznajko...[unknown] написа:Аз сега пак ще си хваля моето, ама...snowprincess написа:абе, ти шегуваш ли се или сериозно говоришesti написа:Капинеее, задълбочаваш ми параноята.
На 20 жени под 25 годишна възраст, едва ли има 2, които да имат толкова " енергия....млада кожа....блясък в очите....хъс.....красота..ентусиазъм...вяра....." като жена ми. А тя е...аре да не казвам на колко...
Тя е на работа. Пък и не чете вече тук.doktorka написа:
neznajko...
Ako jena ti ne te naceluva ama sega na! wednaga!...
idwam az!
ti si gi zaslujavash celufffkite...

Това вече няколко пъти го казваш...[unknown] написа: Пък и не чете вече тук.
Казал съм го веднъж, сега втори път.esti написа:Това вече няколко пъти го казваш...[unknown] написа: Пък и не чете вече тук.
Сърдита ли ни е?

Имотите ги спомена ти.holi_day написа:Сетски, хич не беше почтено да споменаваш имоти, мъ щом така ти `аресва...Set написа:Ауч. Тук смеха бил заради имоти. Пардон!
Ще се смея само азе
Вива льо Смион великий и неговите все още недовърнати
Хич няма да ти се обяснявам, но ку си гледал картинки от трофеи от ловни изложения, като експо`80 напр., много по-малко знаеш за тях, отколкото аз от реални хора, участвали в добиването им...
От мен толкова.
И без това, което бих ти разказала, няма да ти е интересно... и може шъ има връзка с имоти... хаха
Политиката ебава майката на всичко. Всеки да се кланя на квито си иска идоли. За ПК(въпросният субект), знам, че е бил в ЦК на БКП. За мен това е достатъчно.Set написа:Имотите ги спомена ти.holi_day написа:Сетски, хич не беше почтено да споменаваш имоти, мъ щом така ти `аресва...Set написа:Ауч. Тук смеха бил заради имоти. Пардон!
Ще се смея само азе
Вива льо Смион великий и неговите все още недовърнати
Хич няма да ти се обяснявам, но ку си гледал картинки от трофеи от ловни изложения, като експо`80 напр., много по-малко знаеш за тях, отколкото аз от реални хора, участвали в добиването им...
От мен толкова.
И без това, което бих ти разказала, няма да ти е интересно... и може шъ има връзка с имоти... хаха
Това първо.
Второ - трофеите за които говориш не са на Пенчо ами на Тошо.
Трето - когато започваш да се смееш на нещо е редно да помислиш кой и за какво може да продължи да се смее. Не ти е за първи път да го правиш.
Четвърто - Достатъчно знам по въпроса, щом се изказвам абсолючно противоположно на мнозинството. И продължавам да го мисля.
Пето - Още не могат да откраднат всичко, което същият този Пенчо е направил.
п.с. Не искам да ставам досаден и ще спра по темата.
п.с.2. Аз не съм нито червен нито син нито зелен нито за А-така.

А в извънземни вярваш ли, щом вярваш, че има свестен комунист?!:-)Set написа:
Имотите ги спомена ти.
Това първо.
Второ - трофеите за които говориш не са на Пенчо ами на Тошо.
Трето - когато започваш да се смееш на нещо е редно да помислиш кой и за какво може да продължи да се смее. Не ти е за първи път да го правиш.
Четвърто - Достатъчно знам по въпроса, щом се изказвам абсолючно противоположно на мнозинството. И продължавам да го мисля.
Пето - Още не могат да откраднат всичко, което същият този Пенчо е направил.
п.с. Не искам да ставам досаден и ще спра по темата.
п.с.2. Аз не съм нито червен нито син нито зелен нито за А-така.
Така е. Аз не бях права. Не трябва дори да се правят опити нечии идоли да се развенчават... Но и това е друга тема. За ползата от идоли и идолопоклонничеството...[unknown] написа:Всеки да се кланя на квито си иска идоли.
Аз мога ли да задам подобен въпрос?БоЕВ написа:
А в извънземни вярваш ли, щом вярваш, че има свестен комунист?!:-)
Не е луда работата.Set написа:Аз мога ли да задам подобен въпрос?БоЕВ написа:
В извън земни вярваш ли, щом вярваш че има:
1. Свестен капиталист
2. Свестен фашист
3. Свестен царист
4. Свестен атакаджия
5. Свестен десебист
6. Свестен ...
7. Свестен човек
Луда работа. Ама от моя гледна точка.
П.с. Аз не съм комформист.
Със сигурност.БоЕВ написа: Защо имам чувството, че П.К. не е от изтребените, а е то изтребяващите.
Такова нещо не съм казвал!Set написа:Аз мога ли да задам подобен въпрос?БоЕВ написа:
В извън земни вярваш ли, щом вярваш че има:
1. Свестен капиталист
2. Свестен фашист
3. Свестен царист
4. Свестен атакаджия
5. Свестен десебист
6. Свестен ...
7. Свестен човек
Луда работа. Ама от моя гледна точка.
П.с. Аз не съм комформист.
Никак не ми е трудно да обобщавам когато става дума за комунисти, комунизъм, номенклатурчици и парт секове....МЪЖжжж написа:Да. Предполагам.БоЕВ написа: Всички комунстити са такива - софраджии..Само дето на мен ми е малко по-трудно да обобщавам. Винаги си мисля, че има и изключения /потвърждаващи правилото/. Най-малкото не съм живял по това време за да видя с очите си /и добре, че не съм
/
Аре пак ся ме захапа...esti написа: А има такива, дето дори и за блондинките обобщават, представяш ли си?
Стига бе, това синчето ти ли е?МЪЖжжж написа: Аре пак ся ме захапа...Ми снахата е блондинка, при това истинска. Ама това не пречи да си я харесвам
Те:
албумите и у пикасата
п.п. малко съм рошаФ на снимките...ма нема а ми забелезваш
Добре,БоЕВ написа:
Такова нещо не съм казвал!
Единственото ми желание е, комунизмът да бъде забранен със закон.
може ли само да вметна, че план 700 на бракятя хамериканци си е жив комунизъм?Set написа:Добре,БоЕВ написа:
Такова нещо не съм казвал!
Единственото ми желание е, комунизмът да бъде забранен със закон.
Има резон. Двойно повече хора са загинали по света от комунистически гонения от колкото от фашистки.
И?
Забранява се. Със закон.
Той къде да действа? В Блгария или по цял свят?
Щото унас вече няма комунисти като управляваща политическа сила. Онез дето са останали като "партия" са десетина старци.
Какво предлагаш да съдържа този закон?
Ако случайно се "практикува комунизум" какви мерки да се вземат относно практикуващия?
Подобен закон действаше в България след деветоюнския преврат. Няколко партии бяха забранени. Резултатът не закъсня.
Многократно съм писал, че съм абсолютно против всякакви военни действия, всякакви репресии и гонения, особено братоубийствени граждански войни. Хареса ми поста на другаря Кент за дядо му. Да, войната е кръв, кал, смрад и гадост. Буквално.