се срещнали в рейса. Първоначално не се видяли. Докато едното момиче решило да седне до другото. Запровирало се и без да иска ритнало бастуна на съученичката си. -Извинете- рекло- без да искам! Не видях! -Ми като не виждаш къде си трЪгнала, мила?! По гласа те познах! - Елено?! Добре че се обади! Щях да те подмина кат' малка гара! Бабишкера, аз поне ходя без бастун! -Ходиш, ма нищо не виждаш!
И после се заприказвали за даскало.
Много - вика- беше гадно тва училище. Добре че свърши!
Майка ми и една нейна приятелка.
Вчера две момичета, съученички
- Green Light
- Света вода ненапита
Re: Вчера две момичета, съученички
ПП липсва ми емотка с нормална усмивка.
- Глас в пустиня
Ох, добре че е виц, защото лекинко се притесних за Грийна.Метаморф написа:стар виц, ама готиииин!
- Green Light
Не, не, не е виц! Тва си е реална случка. Същото каквото ще се случи с мен и някой мой съученик, съвсем скоро. След има- няма 30 години.БоЕВ написа:Ох, добре че е виц, защото лекинко се притесних за Грийна.Метаморф написа:стар виц, ама готиииин!:lol:
- Глас в пустиня
Ами пожелавам ти го, щото на днешно време 30г са си направо библейски период.Green Light написа:Не, не, не е виц! Тва си е реална случка. Същото каквото ще се случи с мен и някой мой съученик, съвсем скоро. След има- няма 30 години.БоЕВ написа:Ох, добре че е виц, защото лекинко се притесних за Грийна.Метаморф написа:стар виц, ама готиииин!:lol:
- Green Light
Отиваме у майка ми, да я видиме. Уговаряме се тогава и тогава ще пиеме кафе. Ние и така си ходим, но за да отидем наведнъж си трябва уговорка. Посреща ни тя, здравейте деца, слага кафето. Приказвам си със систър за работа, приказвам със зет ми за политика, зет ми със систъра спорят малко, после спорим тримата. После маман ни изпраща. Хубаво -вика- че имам да кажа добър ден и довиждане че да мога и аз да се включа авторитетно в разговора.
Та, видяхме я, де!
Та, видяхме я, де!
- Green Light
Точно тва си мислех докато го писах! 30 години?! Да, да!БоЕВ написа:
Ами пожелавам ти го, щото на днешно време 30г са си направо библейски период.