вечерно (таз снимка на колегата, аз кротичко съзерцавах....

и сутринта, малеййййй, на някои места беше навяло до над коленете

а тази специално за мъж я снимахме

хубу че са тамDark Angel написа:хижаря и хижарката са просто върхъ
страхотни са
заслона е страхотенGreen Light написа:Ама на Тевното ли спахте? Там нали само заслон имаше? Сигурно като падне сняг не връщат. Сигурно е имало печка и чай с коняк, леле, супер! Браво бе Дарки! Браво на всички вас дето скиторите! В планината единствено може хем да изпиташ чувството че си нищо, прашинка, природата е тази, която е велика и красива. И заедно с това, като се чувстваш част от цялото осъзнаваш че си наистина важен ценен, шедьовър, като всичко около теб.
Е, повече аз, отколкото вие!
esti написа:Студена красота.
Скандинавкитне не са студени - напротив.esti написа:Студена красота.
Като красива скандинавка..
Знам, особено финките са много топли и сърдечни хора.БоЕВ написа:
Скандинавкитне не са студени - напротив.
На мен пък ми става жешко щом ги зърна.esti написа: Аз за визия говоря - хладно-красиви са.
На вас от всяка женска твар на два крака ви става жежко - затова мозъците ви са изпарени.БоЕВ написа:На мен пък ми става жешко щом ги зърна.esti написа: Аз за визия говоря - хладно-красиви са.
Че кво общо има мозъка тука!:roll::blum:esti написа:На вас от всяка женска твар на два крака ви става жежко - затова мозъците ви са изпарени.БоЕВ написа:На мен пък ми става жешко щом ги зърна.esti написа: Аз за визия говоря - хладно-красиви са.
Не е задължително.vyara написа:... голи.БоЕВ написа: На мен пък ми става жешко щом ги зърна.
И ти като Кента ли ги искаш - в чували тип мумия.БоЕВ написа:Не е задължително.vyara написа:... голи.БоЕВ написа: На мен пък ми става жешко щом ги зърна.
Няма общо - това е липсващо звено, не свързващо.БоЕВ написа:
Че кво общо има мозъка тука!:roll::blum:
В чувал само ако ги краднем.vyara написа: И ти като Кента ли ги искаш - в чували тип мумия.
Еволюция - органи които не се използват, закърняват или изчезват напълно.esti написа:Няма общо - това е липсващо звено, не свързващо.БоЕВ написа:
Че кво общо има мозъка тука!:roll::blum:
Жена ми не е въобщеИ ти като Кента ли ги искаш - в чували тип мумия.
БоЕВ написа:В чувал само ако ги краднем.vyara написа: И ти като Кента ли ги искаш - в чували тип мумия.
Нищо не съм набрала, бре! И аз спя у такъв чувал в планината.Кент написа: кво си набрала на мумиите
това са яки ajungila-ци
...у чувал.vyara написа: Мноу сте смотани...
чУвал, слушал, толкоз!БоЕВ написа:...у чувал.vyara написа: Мноу сте смотани...
Влазай у торбата!:lol:vyara написа:чУвал, слушал, толкоз!БоЕВ написа:...у чувал.vyara написа: Мноу сте смотани...
Тъй ли крадеш ти, "влизай".БоЕВ написа:
Влазай у торбата!:lol:
Това е ...кок да кажа...предложение на което никоя не е устояла.vyara написа:Тъй ли крадеш ти, "влизай".БоЕВ написа:
Влазай у торбата!:lol:Нахлупва се торбата и айде, ко са обясняваш!