не, просто съм карала какви ли не коли, включително и МустангБоЕВ написа: Да бе, гледала си май повечко филми от 60-те!:lol:
аз не говоря гледайки картинки, а споменавам от личен опит
не, просто съм карала какви ли не коли, включително и МустангБоЕВ написа: Да бе, гледала си май повечко филми от 60-те!:lol:
Как да не е, бе?! Това е Ауди R8 или аз съм трамвай!БоЕВ написа:А аз мислех, че са спортни. И това на снимката не е осмица.Green Light написа: Боев, аудитата са луксозни коли.
Просто германците имат пълната гама - за всекиго, за всичко и за всеки джоб.
Ау,така ли, имаш ли македонска жилка?:lol:Dark Angel написа:не, просто съм карала какви ли не коли, включително и МустангБоЕВ написа: Да бе, гледала си май повечко филми от 60-те!:lol:
аз не говоря гледайки картинки, а споменавам от личен опит
БоЕВ написа:А аз мислех, че са спортни. И това на снимката не е осмица.Green Light написа: Боев, аудитата са луксозни коли.
Колите за ралита с допълнителни екстри, нима си мислиш, че всяка колца взета от шоурума отива на терен.Dark Angel написа:аз верно съм навитаБоЕВ написа: Па мноо бързо се навиваш!
вероятно с такова ауди ще ме скъсаш на правите участъци, но на завоите просто ще ми дишаш праха
все пак импрезата ходи по ралита
Един познат вика: на неизпитан ученик двойка не се пише.БоЕВ написа: Колите за ралита с допълнителни екстри, нима си мислиш, че всяка колца взета от шоурума отива на терен.
Карането в завоите зависи от шофера и по-малко от колцата, та нидей да си толку бабаит, а си гледай сладките.
пп Остави шофирането на мъжете.
Бе хора! Осъзнайте се. Това е Audi R8eti4ka написа:БоЕВ написа:А аз мислех, че са спортни. И това на снимката не е осмица.Green Light написа: Боев, аудитата са луксозни коли.
така e имат!!!!!:-)
и да не е 8-мица........ аз просто споделих че имам известен опит
ама и тази от снимката не бих отказала да опитам
Че кой бяга от хубавото!:-)eti4ka написа:БоЕВ написа:А аз мислех, че са спортни. И това на снимката не е осмица.Green Light написа: Боев, аудитата са луксозни коли.
аз не!!!!!!!!!БоЕВ написа:Че кой бяга от хубавото!:-)eti4ka написа:БоЕВ написа:А аз мислех, че са спортни. И това на снимката не е осмица.Green Light написа: Боев, аудитата са луксозни коли.
И какъв е проблема да бъдат сравнени?!Green Light написа:
Спортна е, да, от серията спортни коли на ауди. Импресата е от серията спортни коли на субаро. Ауди се слави с дизайн, мощ и лукс. Субаро също се слави с дизайн и мощ, само лукса е заменен от надеждност, здравина, е такива работи
Грийне, аз съм съвсем осъзната откъмто такива колиGreen Light написа:[
Бе хора! Осъзнайте се. Това е Audi R8
http://www.audi.bg/modell_start.php?K_ID=77
P.S. Не е А8. Естествено, А8цата е лимузина. Умопомрачителна е, не съм се возил, завиждам тизверскйи. Ако се съди, обаче по Q7цата на зет ми и колко трудно ми отопчват ръцете от кормилото, когато трябва да слизам, значи от А8 ще получа инфаркт.
А-та-ка, кажи й го!vyara написа:Един познат вика: на неизпитан ученик двойка не се пише.БоЕВ написа: Колите за ралита с допълнителни екстри, нима си мислиш, че всяка колца взета от шоурума отива на терен.
Карането в завоите зависи от шофера и по-малко от колцата, та нидей да си толку бабаит, а си гледай сладките.
БоЕВ написа: А-та-ка, кажи й го!
Кво се дърли тука.
БоЕВ написа:Ми щото се видя, че нищо не разбираш - за това.Dark Angel написа:защо???БоЕВ написа:
Аз не си държа колата на двора - имам си гараж.Dark Angel написа:БоЕВ написа: А-та-ка, кажи й го!
Кво се дърли тука.
човеко, ти си тоя дето ме праща да пека сладки и да не се занимавам с коли ...
ехо... Боев
да знаеш че съм готова да си заложа колата (2 пъти съм си залагала колата) и да се тестваме с тебе
вади голямото ауди от двора и да отиваме някъде да покараме на мах
Е, не! От самото начало си пиша, аз, пиша си....БоЕВ написа:И какъв е проблема да бъдат сравнени?!Green Light написа:
Спортна е, да, от серията спортни коли на ауди. Импресата е от серията спортни коли на субаро. Ауди се слави с дизайн, мощ и лукс. Субаро също се слави с дизайн и мощ, само лукса е заменен от надеждност, здравина, е такива работи
Дори и по снимка? - или лъсва въпиющата некадърност на джапанките по отношение на дизайна.
В R и А има известна разлика.
Да, но в % съотношение са в пъти по-малко.eti4ka написа:БоЕВ написа:Ми щото се видя, че нищо не разбираш - за това.Dark Angel написа:защо???БоЕВ написа:
ееее сега без такива генерални заключениа, моля!
има и мъже дето не могат да каратр тази сутрин пътувах с един такъв до офиса!!!!:rotfl24:
демек с маршрутка......:rotfl24:
Не искам нищо... само теб.... Малеееее, Боев, изеде та Дарки, да знайш!Dark Angel написа:ако стане нещо няма да има останало много за спасяване/гасенеБоЕВ написа: ти ще искаш и линейка с бърза помощ и пожарна даже да има...
така че не искам нищо
само теб с оня звяр и да покараме малко
аз говоря сериозно
Боев го е страхБоЕВ написа:Мръсница!vyara написа:Да се тестваме... някоя нощ.... малеееее... Мръсници!Dark Angel написа:добреБоЕВ написа: Ми щото се видя, че нищо не разбираш - за това.
нека се тестваме някъде
на тотално непознато място
някоя нощ
да няма много движение
Аз, не ща да я тествам.
БоЕВ написа:Да, но в % съотношение са в пъти по-малко.eti4ka написа:БоЕВ написа:Ми щото се видя, че нищо не разбираш - за това.Dark Angel написа:защо???БоЕВ написа:
ееее сега без такива генерални заключениа, моля!
има и мъже дето не могат да каратр тази сутрин пътувах с един такъв до офиса!!!!:rotfl24:
демек с маршрутка......:rotfl24:
Ми страшни сме жените. Ужас!Dark Angel написа:не става да го изямvyara написа: Не искам нищо... само теб.... Малеееее, Боев, изеде та Дарки, да знайш!
уплаши се много той и сега бяга ли бяга
Абе остави се - нещо такова имах предвид, като казах че македонците са раздуфки - саде се пеняват.vyara написа:Не искам нищо... само теб.... Малеееее, Боев, изеде та Дарки, да знайш!Dark Angel написа:ако стане нещо няма да има останало много за спасяване/гасенеБоЕВ написа: ти ще искаш и линейка с бърза помощ и пожарна даже да има...
така че не искам нищо
само теб с оня звяр и да покараме малко
аз говоря сериозно