Нямам си нова любов, и не ми е стига писането тук.
Та така, държах да го отбележа на пук на модерните изявления напоследък.
за?Метаморф написа:откога те чакам!
Надай се!:lol:Метаморф написа:е, крайно време беше...
откога те чакам!
БоЕВ написа:...клубна дейност.
силно да любиш и силно да мразиш - балканканкан - средно положение...ниенте.holi_day написа:БоЕВ написа:...клубна дейност.
Нямам си нова любов, и не ми е стига писането тук.Новата любов прави ли старата невъзможна като се отнася до форуми?
Като старата любов е залиняла и няма нова, погледнете старата с нови очи влюбени -:twisted:
Що се занимаваш с глупости. Дай някоя интересна историческа тема по-добре. Нима нямаш някое историческо форумче тайно.БоЕВ написа:...клубна дейност.
Та така, държах да го отбележа на пук на модерните изявления напоследък.
Те са толкова много, че нямам възможност да обикна нищо конкретно.vyara написа: Нима нямаш някое историческо форумче тайно.
Не може да няма един, който да уважаваш най-много. Или поне компетентността на хората там или нещата, които се представят. Не вярвам аз, че всичко е еднакво.БоЕВ написа:Те са толкова много, че нямам възможност да обикна нищо конкретно.vyara написа: Нима нямаш някое историческо форумче тайно.
Пониково, пониково. Много хора пишат във страшно много "форуми", така да се каже, и използват един и същи ник, а по-добрите говорят от собствено име, та така, важно е кой казва "истината".vyara написа:Не може да няма един, който да уважаваш най-много. Или поне компетентността на хората там или нещата, които се представят. Не вярвам аз, че всичко е еднакво.БоЕВ написа:Те са толкова много, че нямам възможност да обикна нищо конкретно.vyara написа: Нима нямаш някое историческо форумче тайно.
аз винаги казвам истинатаБоЕВ написа:Пониково, пониково. Много хора пишат във страшно много "форуми", така да се каже, и използват един и същи ник, а по-добрите говорят от собствено име, та така, важно е кой казва "истината".vyara написа:Не може да няма един, който да уважаваш най-много. Или поне компетентността на хората там или нещата, които се представят. Не вярвам аз, че всичко е еднакво.БоЕВ написа:Те са толкова много, че нямам възможност да обикна нищо конкретно.vyara написа: Нима нямаш някое историческо форумче тайно.
Като пред американски съдQuid написа:
аз винаги казвам истината
е са мисля да почвам да лъжаБоЕВ написа:Като пред американски съдQuid написа:
с кошеревски свидетели...БоЕВ написа:Като пред американски съдQuid написа:
кво мислиш че няма хора кото да се закълнат е те тука че тва е истина лиМетаморф написа:с кошеревски свидетели...БоЕВ написа:Като пред американски съдQuid написа:
е, именно де!Quid написа:кво мислиш че няма хора кото да се закълнат е те тука че тва е истина лиМетаморф написа:с кошеревски свидетели...БоЕВ написа:Като пред американски съдQuid написа:
а недей молим ти се:blum:
аз все се чудя що на истината по-трудно се вярваQuid написа:съм забелязал че като лъжа мноооо ми верват и обратно
що?!holi_day написа:аз все се чудя що на истината по-трудно се вярваQuid написа:съм забелязал че като лъжа мноооо ми верват и обратно
ми, то отговора горе-долу кат у какати Златка - красиво, ама не струва...holi_day написа:аз все се чудя що на истината по-трудно се вярваQuid написа:съм забелязал че като лъжа мноооо ми верват и обратно
се го пропускам тоя момент, че са.Quid написа:що?!
пияници и извратеняци
кво мое да иска човек от тях:blum: