Има нещо гнило...виж как само се обясняваvyara написа:Последно гаджета ли сте или не сте, че много са вълнувам по тоз вапрос!Метаморф написа: бе вие що все грубости видите бре!
аз и тя
Един път й пожелава успех някого да си намери да я вози. После я целува. После тя споменава семейство. После той става груб... Найш как не обичам нещо да не ми е ясно, найш![unknown] написа:Има нещо гнило...виж как само се обясняваvyara написа:Последно гаджета ли сте или не сте, че много са вълнувам по тоз вапрос!Метаморф написа: бе вие що все грубости видите бре!
- Света вода ненапита
ама големи сте интриганти, шъ знайти!vyara написа:Един път й пожелава успех някого да си намери да я вози. После я целува. После тя споменава семейство. После той става груб... Найш как не обичам нещо да не ми е ясно, найш![unknown] написа:Има нещо гнило...виж как само се обясняваvyara написа:Последно гаджета ли сте или не сте, че много са вълнувам по тоз вапрос!Метаморф написа: бе вие що все грубости видите бре!
Виж подводницата!
Метаморф написа:ама големи сте интриганти, шъ знайти!vyara написа:Един път й пожелава успех някого да си намери да я вози. После я целува. После тя споменава семейство. После той става груб... Найш как не обичам нещо да не ми е ясно, найш![unknown] написа:Има нещо гнило...виж как само се обясняваvyara написа:Последно гаджета ли сте или не сте, че много са вълнувам по тоз вапрос!Метаморф написа: бе вие що все грубости видите бре!
кажи им де сега не ги мъчи!:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Аааа, не така,eti4ka написа:Амаранта написа:Кажи де, кажи,
че то не остана непометен под от търкаляне по него и смях.
нали трябва да се занимавам с нещо докато бачкам, а как не ми се работи!!!!!!
така че...... какво да кажа повече.....
който може да чете м/у редовоте да чете.....
.....който има очи нека гледа....
ние това между редовете отдавна го прочетохме,
сега ми се е дочело и по редовете.
Амаранта написа:Аааа, не така,eti4ka написа:Амаранта написа:Кажи де, кажи,
че то не остана непометен под от търкаляне по него и смях.
нали трябва да се занимавам с нещо докато бачкам, а как не ми се работи!!!!!!
така че...... какво да кажа повече.....
който може да чете м/у редовоте да чете.....
.....който има очи нека гледа....
- Света вода ненапита
Помня като дойдох в клуба мина доста време, докато разбера за Чавето и Звеневия, например. После като се включи Уишес, пак доста късно разбрах на кого е мъж и т.н. Ми хората не си пишеха разни работи тук, кво да си пишат, приказват си ги у тях.Амаранта написа: Аааа, не така,
Та щом си пишат и се обясняват, начи няма нищо.
vyara написа:Помня като дойдох в клуба мина доста време, докато разбера за Чавето и Звеневия, например. После като се включи Уишес, пак доста късно разбрах на кого е мъж и т.н. Ми хората не си пишеха разни работи тук, кво да си пишат, приказват си ги у тях.Амаранта написа: Аааа, не така,
Та щом си пишат и се обясняват, начи няма нищо.:lol:
БРАВО!!!!!!!!
УМНОТО СИ Е УМНО!!!!!!!!!:winkw::lol:
vyara написа: Помня като дойдох в клуба мина доста време, докато разбера за Чавето и Звеневия, например. После като се включи Уишес, пак доста късно разбрах на кого е мъж и т.н. Ми хората не си пишеха разни работи тук, кво да си пишат, приказват си ги у тях.
Нищо не мисля бе, шегувкам се,
хареса ми диалога - кажи ти - ми да кажа - ама истината - дали да кажа-...нещо такова - и през цялото т'ва време хихихи...хихи...хихихи...
Амаранта написа:vyara написа: Помня като дойдох в клуба мина доста време, докато разбера за Чавето и Звеневия, например. После като се включи Уишес, пак доста късно разбрах на кого е мъж и т.н. Ми хората не си пишеха разни работи тук, кво да си пишат, приказват си ги у тях.
Нищо не мисля бе, шегувкам се,
хареса ми диалога - кажи ти - ми да кажа - ама истината - дали да кажа-...нещо такова - и през цялото т'ва време хихихи...хихи...хихихи...
беше специален поздрав!!!!
Хи-хи! Уишеса и аз дълго време го мислех за жена.vyara написа:Помня като дойдох в клуба мина доста време, докато разбера за Чавето и Звеневия, например. После като се включи Уишес, пак доста късно разбрах на кого е мъж и т.н. Ми хората не си пишеха разни работи тук, кво да си пишат, приказват си ги у тях.Амаранта написа: Аааа, не така,
- Света вода ненапита
са неам лджМетаморф написа:имаш само ЗГ с ЛДЖQuid написа:аз неам книжка и кола и не карам:-)
и колело неам:blum:
пак неам е са
са ше си купувам обаче
ще ви държа у течение на въпроса за джантоците
кво па ми пречи да си имам лджантоци на балкона а
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
Quid написа:са неам лджМетаморф написа:имаш само ЗГ с ЛДЖQuid написа:аз неам книжка и кола и не карам:-)
пак неам е са
са ше си купувам обаче
Виж подводницата!
е като нямаш балкон ......bead_ написа:имаш крава - пиеш млякоQuid написа: кво па ми пречи да си имам лджантоци на балкона а
ние с дворците като немаме балкони.... мъкаааа, мъкааааа
къде отиваш ти може би едвали не
как я виждаш сцената с ромео
жулиета на кво ще излезе бре:blum:
като казах у нас цената на джантоците и си еба майката:rotfl24:Метаморф написа:Quid написа:са неам лджМетаморф написа:имаш само ЗГ с ЛДЖQuid написа:аз неам книжка и кола и не карам:-)
пак неам е са
са ше си купувам обаче
бе ти миналата година само ЗГ ли купи бре???
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
я си го остави те такаМетаморф написа:мерси, мадам!bead_ написа:имаш грешчица в подписа. що не я оправиш, че ми бърка в окото... плсМетаморф написа: бре???
кво му е
- Света вода ненапита
е да ги оставя на улицата и да храня апашитеМетаморф написа:е, че какво са за тебе 3-4 хилки у евро?Quid написа:като казах у нас цената на джантоците и си еба майката:rotfl24:
баси
то ми писна да ги храня тия лайнари
- Света вода ненапита
мнооо се лепят гаджетата по тия джантоциМетаморф написа:ми... готини джантоци си искат готин гаражQuid написа:е да ги оставя на улицата и да храня апашитеМетаморф написа:е, че какво са за тебе 3-4 хилки у евро?Quid написа:като казах у нас цената на джантоците и си еба майката:rotfl24:
баси
то ми писна да ги храня тия лайнари
отвратно е за морала ми
- Света вода ненапита
Ми те за кво си ги турят пичовете.Quid написа: мнооо се лепят гаджетата по тия джантоци
отвратно е за морала ми
Ако са някъде където няма жени, ще си турят ли такива баш екстри и разни други лъскави екстри. Хич нямаше да помислят, ми щеха да си яздят конете още. Любовта прави прогреса, таковата....
- Света вода ненапита