Ти си жив за ореваване бе пич!Green Light написа:Аз го отворих линка, ама така седи не съм го чел. Е нещата са сложни(на тях им трябва точно това, което ние предлагаме, бе търговия...), пък и аз не се отказвам лесно. Ама тва ако стане ще са си изкарани пари с пот на челото и черен, че-рен къртовски трудvyara написа:Прочетох линка на Сноу. Ако общуването с него не носи полза на никого, включително и на фирмата, която той представлява, зарежи! Няма смисъл. Искаш резултати, нали? Бих искала да знам по кой начин той допринася за шефовете си и защо му плащат. Нека видят и те, че той е неефективен глупак. По кой начин да го видят, ако ти му играеш в неговата игра по неговите "правила", сиреч правиш се и ти на глупак и че всичко е повече от нормално.Green Light написа: Не знам, не знам! Всичко ама разбираш ли вси- чко не му е наред. Закъсня 1(един) час. Прави се се едно от него зависят куп неща, без да е така, тоест трябва да играя, все едно не разбирам позицията му, ами го мисля за биг бос. Разказва ми как бил взимал решения, които ОЧЕВИДНО не са му в компетенцията. Не стига това, ами все забравя, че познавам и колегите му... разказва ми за тях. Иска да му говоря като на главен мениджър, какъвто не е и това бута разговора в посока, далеч по- обширна отколкото да му дам техническото решение и той да го докладва там където трябва. Да го наритам? Това значи да се свържа с шефа му, но на шефа му пък не му е работа да разбира от техника. Пък и ще го приеме като прескачане(чужденци, с техните смотани правила).
Бе параграф 22.
Това, което Сноу пусна е много хубаво, не бях го чела.
Рушвети-теманета-ибрик...нищо ли не действа?:-)