кандидатсвах за групата "BOFH", понеже нямаше другигрупи,а се мотах и разглеждах потребителските групи и...
не знам как стана. Натиснах копчето
Сега ще чакам отговор
И ако ме приемат
и аз ще съм член на група

frisky lioness написа:..неволно, без да искам...
кандидатсвах за групата "BOFH", понеже нямаше другигрупи,а се мотах и разглеждах потребителските групи и...
Сега ще чакам отговор
И ако ме приемат
и аз ще съм член на група![]()
Но пък не се виждам в списъка на изчакващите кандидатури....Метаморф написа:frisky lioness написа:..неволно, без да искам...
Сега ще чакам отговор
И ако ме приемат

Няма да си първата, историята помни и други случаи, но ще си първата признала си публичноfrisky lioness написа:..неволно, без да искам...
Сега ще чакам отговор
И ако ме приемат
Там е копчето, бе..4avdar4e написа:
Няма да си първата, историята помни и други случаи, но ще си първата признала си публично
Де го туй копче, бе?? Как успявате... малей

Стреснал се е и е отговорилvyara написа:И ти квооооо... отговори?БоЕВ написа:Ще получиш ЛС с въпрос - а, сигурна ли си ,че искаш точно това?
Знам от личен опит.

Това не съм го правила.frisky lioness написа:..неволно, без да искам...
Сега ще чакам отговор
И ако ме приемат
Стига, бе...Мнемозина написа:
Само до личните съобщения до себе си съм се издигнала.

Ох, ох, и аз такаМнемозина написа: Това не съм го правила.
Само до личните съобщения до себе си съм се издигнала.
Спретнете ни.maggot написа:Виж, календара се не сещам да проверявам да ти кажа.. пускай по някое ЛС, че да влизам и там, сювсем го забравям пущината.
А ако толкова искате групи, мое ви спретнем няколко. Колкото по-малко поста имате толкова в по-ниска група ще сте.
Б@си, аз така при бебоците ще си остана цял живот

Кат те гледам как пипориш, по-добре да не те одобряваме за админ. Той и Питката така един ден - вместо да промени една джаджа, натиснал копчето [DEL] и затри форума за нищо време. Добре че преди това бях съхранила всичко и добре че беше късна доба... От тогава има мораториумfrisky lioness написа: Спретнете ни.
Важното е да има
Колкото повече, толкова по-добре
maggot написа: - там сте. След около година.

Абе аз що все си мисля, че това е Фриски, заела удобна поза да снима котака. Много елегантно е полегнала, че да е пияна или заспала. Само аз ли го виждам така.frisky lioness написа:Предпочитам си лъвоветеDark Angel написа:Фриски, тез хубави крачета много хубави....
обаче оранжавата котка е по-хубава
все пак:winkw:
Да, и удобно си е заметнала поличкатаvyara написа: Абе аз що все си мисля, че това е Фриски, заела удобна поза да снима котака. Много елегантно е полегнала, че да е пияна или заспала. Само аз ли го виждам така.
Фриски, казвай.
Не съм аз, но благодаря за тази асоциация с мойта нежна и елегантна натура:winkw:vyara написа:Абе аз що все си мисля, че това е Фриски, заела удобна поза да снима котака. Много елегантно е полегнала, че да е пияна или заспала. Само аз ли го виждам така.frisky lioness написа:Предпочитам си лъвоветеDark Angel написа:Фриски, тез хубави крачета много хубави....
обаче оранжавата котка е по-хубава
все пак:winkw:
Фриски, казвай.

Поне не запрята така полата...vyara написа: Това е творчески безпорядък.Твоя като снима разни щурци, да не би да внимава за позата си.
:blum:
Представих си го като шотландец:rotfl24::rotfl24::rotfl24:maggot написа:Поне не запрята така полата...vyara написа: Това е творчески безпорядък.Твоя като снима разни щурци, да не би да внимава за позата си.
:blum:

НИдей! Гледката определено няма да е толкова хубава като тези две крачета и още нещоfrisky lioness написа: Представих си го като шотландец:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
frisky lioness написа:Тая като я гледам е в джаза (това за Вяра:winkw:):lol::lol:Quid написа:кажи са кво пи и колко се нашморка
а стига с тия локумчета:blum:
Аз, ша знайш, съм най-смелата в тази ДГQuid написа:frisky lioness написа:Тая като я гледам е в джаза (това за Вяра:winkw:):lol::lol:Quid написа:кажи са кво пи и колко се нашморка
а стига с тия локумчета:blum:
а така
по смело
да си дойдеме на думата:blum:

frisky lioness написа:И ти ли?БоЕВ написа:Ще получиш ЛС с въпрос - а, сигурна ли си ,че искаш точно това?
Знам от личен опит.
Б@си:blink::shocked:
Пак ли последна кандидатствам
Абе нищо не си пиша, особено пък напоследък хич не смея.frisky lioness написа: Стига, бе...:shocked:
Това е шизофренно
И какво си пишеш?
Поне успяваш ли да победиш скуката?
Едно е сугурно обаче
Винаги имаш умен събеседник (под ръка):winkw: