Не, тва е като таковаш, да ти става още по-кофти.Quid написа:тва еМетаморф написа:ъъъQuid написа: моралако беши туй?
като не таковаш и ти е кофти едно такова
тва е морала:rotfl24:
аз и тя
нещо такова ще да еАмаранта написа:Не, тва е като таковаш, да ти става още по-кофти.Quid написа:тва еМетаморф написа:ъъъQuid написа: моралако беши туй?
като не таковаш и ти е кофти едно такова
тва е морала:rotfl24:
кво са да издребняваме дали е тва или онова
некво такова ебано му е на човек
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- snowprincess
-
опърничава
Re: аз и тя
Всеки път като реша да пиша все се обяснявам как рядко пиша. Сега това ще го прескоча.bead_ написа:
какви са вашите отношения с превозното средство, което използвате най-често?
п.п. по-бързо и по-бързо. това се превръща във фикс-идея.
Моите отношения с моето превозно средство са много, ама много близки. При мен шофирането е начин на живот. В колата оставам сама със себе си и мислите ми щъкат като развързани в най- различни посоки. Слушам любимата музика. Пея любими песни. В конкурс за фалшива пеене мога да грабна приза. Любувам се на есента. Зеленото на дърветата все още не се е предало и го има, но жълтото настъпва, а след него и останалите цветове. Пожълтелите дървета ми приличат на заземени слънца. Днес пътувах до Бургас. Въля ме дъжд, пече ме слънце.
Високата скорост ме увличаше преди време. Сега - карането съобразно ситуацията. Да усетиш колата, кога и с какво може да се справи. Както в живота.
На пътя може да се натъкнеш на най- различни взаимоотношения. Галантни мъже, срещат се и жени, които могат да ти остъпят предимството си. Викащи мъже, това пък ми е най- непонятно. Как може един непознат мъж да крещи на една напълно непозната, при това объркана, жена. Какво като не е паркирала правилно. Чудо голямо!
Странни са ми и пешеходците, които тичешком пресичат на пешеходна пътека и благодарят за това, че си им осигурил предимството, което им се полага.
Цялата шарения на света може да се усети, когато живееш пътувайки.
- Green Light
Бе ти, що пишеш толко рядко?опърничава написа:Всеки път като реша да пиша все се обяснявам как рядко пиша. Сега това ще го прескоча.bead_ написа:
какви са вашите отношения с превозното средство, което използвате най-често?
п.п. по-бързо и по-бързо. това се превръща във фикс-идея.
Моите отношения с моето превозно средство са много, ама много близки. При мен шофирането е начин на живот. В колата оставам сама със себе си и мислите ми щъкат като развързани в най- различни посоки. Слушам любимата музика. Пея любими песни. В конкурс за фалшива пеене мога да грабна приза. Любувам се на есента. Зеленото на дърветата все още не се е предало и го има, но жълтото настъпва, а след него и останалите цветове. Пожълтелите дървета ми приличат на заземени слънца. Днес пътувах до Бургас. Въля ме дъжд, пече ме слънце.
Високата скорост ме увличаше преди време. Сега - карането съобразно ситуацията. Да усетиш колата, кога и с какво може да се справи. Както в живота.
На пътя може да се натъкнеш на най- различни взаимоотношения. Галантни мъже, срещат се и жени, които могат да ти остъпят предимството си. Викащи мъже, това пък ми е най- непонятно. Как може един непознат мъж да крещи на една напълно непозната, при това объркана, жена. Какво като не е паркирала правилно. Чудо голямо!
Странни са ми и пешеходците, които тичешком пресичат на пешеходна пътека и благодарят за това, че си им осигурил предимството, което им се полага.
Цялата шарения на света може да се усети, когато живееш пътувайки.
И аз се замислих покрай тая тема, как се възприемаме на пътя? Като коли се възприемаме, споеед мен, не като хора. Изглежда много лесно лъжем възприятията си. Тук сме светофари, вълци, маймуни, мъниста, зрънца или катерици, или пък странни комбинации от букви- никнейми, по пътя коли... малко време ни остава да се възприемаме като нормални човеци.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не всички, не всичкиGreen Light написа: И аз се замислих покрай тая тема, как се възприемаме на пътя? Като коли се възприемаме, споеед мен, не като хора. Изглежда много лесно лъжем възприятията си. Тук сме светофари, вълци, маймуни, мъниста, зрънца или катерици, или пък странни комбинации от букви- никнейми, по пътя коли... малко време ни остава да се възприемаме като нормални човеци.
Аз съм човек
пешеходец
Някой ден може и да стана кола, като порасна
Вече знам каква...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Каква?frisky lioness написа:Не всички, не всичкиGreen Light написа: И аз се замислих покрай тая тема, как се възприемаме на пътя? Като коли се възприемаме, споеед мен, не като хора. Изглежда много лесно лъжем възприятията си. Тук сме светофари, вълци, маймуни, мъниста, зрънца или катерици, или пък странни комбинации от букви- никнейми, по пътя коли... малко време ни остава да се възприемаме като нормални човеци.
Аз съм човек
пешеходец
Някой ден може и да стана кола, като порасна
Вече знам каква...
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
абе, каквато и да е, трябва да се внимава много за следното:frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:
Деца на задната седалка причиняват произшествия.
Произшествия на задната седалка причиняват деца.
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кви седалки, кви децаМетаморф написа:абе, каквато и да е, трябва да се внимава много за следното:frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:
Това е спортен автомобил........

- Света вода ненапита
абе, ти внимавай, пък...frisky lioness написа:Кви седалки, кви децаМетаморф написа:абе, каквато и да е, трябва да се внимава много за следното:frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:
Това е спортен автомобил........
Виж подводницата!
- Green Light
Що да не ми хареса, бе?!frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:Green Light написа:Каква?
Такава
... като за начало:winkw:
Харесва ми, много даже! Щом това е началото направо ме е страх да питам каква е крайната цел?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе, то веднъж като тръгне....Green Light написа:Що да не ми хареса, бе?!frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:Green Light написа:Каква?
Такава
Харесва ми, много даже! Щом това е началото направо ме е страх да питам каква е крайната цел?
Началото обаче винаги е трудно:(

- snowprincess
къв е смисъла от луксозни возила?Green Light написа:Що да не ми хареса, бе?!frisky lioness написа:Едва ли ще ти хареса:winkw:Green Light написа:Каква?
Такава
вашите коли не са ли ги надирали, не сте ли вадили пирони от гумите, не са ли ви чупили огледалата, не са ли ви крали задно/предно стъкло, джанти или емблеми... или само на нас ни се е случвало всичко това?
защо му е на човек да фърля една торба с пари за нещо толкова лъскаво като не може да го опази?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия, дето имат една торба с пари за луксозно возило изобщо не ги мисли...snowprincess написа: вашите коли не са ли ги надирали, не сте ли вадили пирони от гумите, не са ли ви чупили огледалата, не са ли ви крали задно/предно стъкло, джанти или емблеми... или само на нас ни се е случвало всичко това?
защо му е на човек да фърля една торба с пари за нещо толкова лъскаво като не може да го опази?
Аз никакво нямам
А това, дето съм си го харесала, не мисля, че е луксозно
Просто при мен е любов от пръв поглед и най-странното е, че досега не съм успяла да видя дори и една такава кола на живо...
Влюбена съм и това е
Точка
Ако имам такива пари и не ме бърка харченето им ще си я купя
на момента....
Последно промяна от frisky lioness на 09.10.08, 09:08, променено общо 1 път.

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
а защо му е да си пази неква тъпа торба с пари?!?!?!!!snowprincess написа:защо му е на човек да фърля една торба с пари за нещо толкова лъскаво като не може да го опази?
just perfect
- Света вода ненапита
за да ги инвестира на борсата...bead_ написа:а защо му е да си пази неква тъпа торба с пари?!?!?!!!
Виж подводницата!
е, тва е думата. влюбен в колата. аз съм такава. независимо дали е заз-че, пежо или /дай боже!/ аудиfrisky lioness написа:
Влюбена съм и това е
Точка
Ако имам такива пари и не ме бърка харченето им ще си я купя
на момента....
just perfect
написах пазиМетаморф написа:за да ги инвестира на борсата...bead_ написа:а защо му е да си пази неква тъпа торба с пари?!?!?!!!
just perfect
- Света вода ненапита
ами те на борсата ще му я пазатbead_ написа:написах пазиМетаморф написа:за да ги инвестира на борсата...bead_ написа:а защо му е да си пази неква тъпа торба с пари?!?!?!!!
П.П. не ми забелязвай... просто се лигавя...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ами... утре ще е друго...bead_ написа:много ме дразни тва аниме.Метаморф написа:
Виж подводницата!
от друга страна пък... отива ти! дръж си го:blum:Метаморф написа:ами... утре ще е друго...bead_ написа:много ме дразни тва аниме.Метаморф написа:
just perfect
-
опърничава
Пиша рядко, защотоGreen Light написа:Бе ти, що пишеш толко рядко?опърничава написа:
Всеки път като реша да пиша все се обяснявам как рядко пиша. Сега това ще го прескоча.
И аз се замислих покрай тая тема, как се възприемаме на пътя? Като коли се възприемаме, споеед мен, не като хора. Изглежда много лесно лъжем възприятията си. Тук сме светофари, вълци, маймуни, мъниста, зрънца или катерици, или пък странни комбинации от букви- никнейми, по пътя коли... малко време ни остава да се възприемаме като нормални човеци.
нямам време
пиша по- бавно, отколкото мисля
...
Съжалявам, че отговарям толкова късно.