къде ги намираш и ти с тия мацки с такива странни имена, не мога да разбера...Set написа:
Аз сега революция клатя
Радева,...
- Света вода ненапита
Там в учебника има и медицина.doktorka написа:'4avdar4e написа:Ква сексуална, маааа?? Тия са по твоята частdoktorka написа: охооо...
сексуалната революция е била започнала...
но вие сте я опущили!...
а аз къде съм била!?
кой квото си знае ...
може ли аз вместо теб на Др. Радева в кратце да предам обстановката?
или не съм си минала революционния материал!?:blink:
Ще питам по въпросите на фосгена и дифосгена
Memento mori.
Ела, щъ запознаяМетаморф написа:къде ги намираш и ти с тия мацки с такива странни имена, не мога да разбера...Set написа:
Аз сега революция клатя
И длъжност ще ти дадем. Ще се посъветваме тук с другарите и ще ти гласуваме и на теб революционна длъжност. Хем щото си сериозен другар - по твоя преценка и желание
Memento mori.
Другаря Сталин каза да мълчим....4avdar4e написа:Давай, давай, мен и без това ме болят китките от писанеdoktorka написа: може ли аз вместо теб на Др. Радева в кратце да предам обстановката?
или не съм си минала революционния материал!?:blink:
Ти с матриала отдавна си готова, хипи такова
п.с. нещо против хипитата имаш?
all we need is love!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
ама некой да земи да мъ светни ква точно беши ривулуциата, щото снощи нищо не сфанах (щот ни съм сфанат да са...) и сига глеам и кака, пардон другарката Радева и тя се запитва, а покрай неа ако мое и мен да обЯсните кое как е... и ша дода, щом толкуз учтиву мъ канити...Set написа:Ела, щъ запознаяМетаморф написа:къде ги намираш и ти с тия мацки с такива странни имена, не мога да разбера...Set написа:
Аз сега революция клатя
И длъжност ще ти дадем. Ще се посъветваме тук с другарите и ще ти гласуваме и на теб революционна длъжност. Хем щото си сериозен другар - по твоя преценка и желание
Виж подводницата!
брех как се биах притеснила а то какво било чао другари отивам да строя отбора в 2 редициМетаморф написа:че то винаги там се стига, сестроооо...Радева написа:тръгнахме от революцията и стигнахме до ...Метаморф написа:нещо на садо-мазо ли ми се виждат работите?Set написа: кожен колан.
Последно промяна от Радева на 09.10.08, 20:08, променено общо 1 път.
ами то идеолога го няма тази вечер...Метаморф написа:ама некой да земи да мъ светни ква точно беши ривулуциата, щото снощи нищо не сфанах (щот ни съм сфанат да са...) и сига глеам и кака, пардон другарката Радева и тя се запитва, а покрай неа ако мое и мен да обЯсните кое как е... и ша дода, щом толкуз учтиву мъ канити...Set написа:Ела, щъ запознаяМетаморф написа:къде ги намираш и ти с тия мацки с такива странни имена, не мога да разбера...Set написа:
Аз сега революция клатя
( Боев,де си?!)
но както аз го разбирам...
революцията има за цел да доведе до ерата на ВОдолея...
мечи кожи пред огъня,манекенки...туй ..онуй( Ово е стандард!)
ся моята интерпретация е ,че след това неминуемо ще дойде един матриархат....
аз за него се глася...
ся разбра ли?
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
разбрах... пиша се и аз тогиз революшънър ебаси!doktorka написа: ами то идеолога го няма тази вечер...
( Боев,де си?!)
аз за него се глася...
ся разбра ли?
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
тва е резюме от последните 2-3 дни!4avdar4e написа:Това не е вярно като цяло. Аз виждам друга картина..Метаморф написа: ни мой съ притесняваш...
тука се плещи кой квот му доди изпод пръстетата...
е после некои реват, други са извиняват, трети прошка искат, а на четвърти не им дреме...
абе... карай да е весело и тва е!
за останалото сама да си рови
Виж подводницата!
другарю....Метаморф написа:разбрах... пиша се и аз тогиз революшънър ебаси!doktorka написа: ами то идеолога го няма тази вечер...
( Боев,де си?!)
аз за него се глася...
ся разбра ли?
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита