Вълнува ме кои са варненците...и дали не може да се събираме нейде за по скиф и бира....а
Я да видим...
можеме, що да не можемеadieli написа:Строй се преброй се....
Вълнува ме кои са варненците...и дали не може да се събираме нейде за по скиф и бира....а
Я да видим...
и после ше я удавиме в бъчва с бира:rotfl24:Marygold_vn написа:А на бас - само ела - ама ще трябва да изядеш по една шкембе чорба на всяко място дето те заведем4avdar4e написа:Кво шкембе у Варна, бе, альоу, вие там само в едно заведение го предлагатеMarygold_vn написа: А на по шкембе-чорба не може ли?
Тц, ще редуваме - ред бъчва бира ред шкембе чорба:lol:Кент написа:и после ше я удавиме в бъчва с бира:rotfl24:Marygold_vn написа:А на бас - само ела - ама ще трябва да изядеш по една шкембе чорба на всяко място дето те заведем4avdar4e написа:Кво шкембе у Варна, бе, альоу, вие там само в едно заведение го предлагатеMarygold_vn написа: А на по шкембе-чорба не може ли?
водката ми беше отврат тогава щото бях малъкMarygold_vn написа:Ем, сигурно щото не са ти давали водка с хайвера...Кент написа:аз така навремето намразих черния хайвер
неска сандвичи със черен
утре със червен вдруги ден със черен
и т.н.
ама тва навремето не беше въобще екзотично
Дефектен си, шъ знайш...Кент написа:водката ми беше отврат тогава щото бях малъкMarygold_vn написа:Ем, сигурно щото не са ти давали водка с хайвера...Кент написа:аз така навремето намразих черния хайвер
неска сандвичи със черен
и т.н.
ся съм голям и пак е отврат:lol:
за зеления въобще иска ли питанеGreen Light написа:П.П. Аз така намразих зеления...Кент написа:аз така навремето намразих черния хайвер
неска сандвичи със черен
и т.н.
Пфу! Как да не съм бе?! С килограми!Кент написа:за зеления въобще иска ли питанеGreen Light написа:П.П. Аз така намразих зеления...Кент написа:аз така навремето намразих черния хайвер
неска сандвичи със черен
и т.н.
ама не си го ял:rotfl24:
нали:lol:
хихиМетаморф написа:това ми прозвуча като: аз знам нещо, ама няма да ви го кажаdoktorka написа: и писането е нарочно...
глей сега... и мен ме мъчат едни съмнения... ама...doktorka написа:хихиМетаморф написа:това ми прозвуча като: аз знам нещо, ама няма да ви го кажаdoktorka написа: и писането е нарочно...
наблюдение...
личен опит.
аз пишех така защото нямах кирилица на клавиатурата.
след втората грешка вече е нарочно.
...
за всичко останало...
се казва "лекарска тайна"...
doctor patient confidentiality...
само заразните болести сме длъжни да рапортуваме...
и най-вече тези предавани по сексуален път...
бе я по -добре садо-мазо...Метаморф написа:ми... сакам да стаам мъченикdoktorka написа:там ти е грешката...Метаморф написа:глей сега... и мен ме мъчат едни съмнения... ама...
осбено като...
абе.. карай...
оставяш ги да те мъчат...
Осъществихте ли го живия контакт или не!?adieli написа:Строй се преброй се....
Я да видим...
траят си... спотайват се те...Semiramis написа:Осъществихте ли го живия контакт или не!?adieli написа:Строй се преброй се....
Я да видим...
сори...Метаморф написа:траят си... спотайват се те...Semiramis написа:Осъществихте ли го живия контакт или не!?adieli написа:Строй се преброй се....
Я да видим...