*
- Глас в пустиня
Re: *
Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Дай малко разяснение моля!
Добре дошъл/А!
Добре дошъл/А!
Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
разведка...vyara написа:Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
- Глас в пустиня
Така ли!vyara написа:Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
За мен няма значение кой е, снимката ми харесва.
Разузнавачката на революцията!vyara написа:Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
Memento mori.
Здрасти!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
и кво от това, момента си го биваvyara написа:Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
вълнолом и дъга:-)
п.п. звеневия да не е присъда нещо или нарицателно
Последно промяна от Kent на 09.10.08, 20:41, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
Ама кой казва, че нещо имам предвид. Чудни хора сте. Просто Боев не забеляза, че човекът вече има мнения, а на мен ми стана любопитно кой пак се е преименувал.Кент написа:и кво от това, момента си го биваvyara написа:Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.БоЕВ написа:Чудесна снимка Звезделинчо...или Звезделинка?
Добре дошъл/А!
вълнолом и дъга:-)
п.п. звеневия да не е присъда нещо или нарицателно:cool
Снощи беше първо Панчев, после Стефанова, докато не стигна до тази метаморфоза.. Не си за революционен разведчик ти... Неееvyara написа: Това е Звневия, тъкмо проведох разследване.
не сме, аз съм сам:rotfl24:Ама кой казва, че нещо имам предвид. Чудни хора сте. Просто Боев не забеляза, че човекът вече има мнения, а на мен ми стана любопитно кой пак се е преименувал.
прозвуча ми...някак си много
3о4о-вски, затва се възхитих
разбирамКогато ми припсват нещо, което не мисля, не. Не съм част от твоя лелевизор, разбираш?
само споко:-)
Последно промяна от Kent на 09.10.08, 20:51, променено общо 1 път.
помниш ли зайчето от Ну погоди!...като беше влязло в една кутия от телевизор...и вълкът ходеше и изключваше всеки телевизор докато не го намери?vyara написа:Когато ми припсват нещо, което не мисля, не. Не съм част от твоя лелевизор, разбираш?Кент написа:Верче, нали и тиvyara написа:И сега всички гракнахте - дааа, даааа, а толкова пъти никой не му отговаря на мненията изобщо. Чуден народ!
докато пишеш
си част от тоз народ:-)
ЧУДЕН
а то пееше с цяло гърло...
***** написа:....
ясно, че не розово и че не е лесно за никой, но пък мен ме интересува.
Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?
справяш ли се? наред ли е всичко..така да се каже?
Чао, лека нощ и довиждане.
Съжалявам. Явно има предистория?!4avdar4e написа:Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?
Или да не му говоря по принцип?
Ти знаеш, че не е така.
Хахахахаххахххахахххахахахахахааххаахахахахаха, точно ти ли?.. Я си спомни кой кого наричаше "боклук", "курва" и "парцал"vyara написа:И сега всички гракнахте - дааа, даааа, а толкова пъти никой не му отговаря на мненията изобщо. Чуден народ!
Чудна си Верче, чуууу-дна!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

КОЙ!!!!!![unknown] написа:Хахахахаххахххахахххахахахахахааххаахахахахаха, точно ти ли?.. Я си спомни кой кого наричаше "боклук", "курва" и "парцал"vyara написа:И сега всички гракнахте - дааа, даааа, а толкова пъти никой не му отговаря на мненията изобщо. Чуден народ!
![]()
![]()
![]()
Аз помня, ти не! Аз лично не изрекох нито една обида. Засегнатите в спора могат да го потвърдят. Яката се изложи, Ънноуне. Яката тоя път!
Жалко, че темата я изтриха.
vyara написа:КОЙ!!!!!![unknown] написа:Хахахахаххахххахахххахахахахахааххаахахахахаха, точно ти ли?.. Я си спомни кой кого наричаше "боклук", "курва" и "парцал"vyara написа:И сега всички гракнахте - дааа, даааа, а толкова пъти никой не му отговаря на мненията изобщо. Чуден народ!
![]()
![]()
![]()
Аз помня, ти не! Аз лично не изрекох нито една обида. Засегнатите в спора могат да го потвърдят. Яката се изложи, Ънноуне. Яката тоя път!
Хахахахахааххахах, Верче!!! Не те ли е срам? Точно в тая тема, която оня админ измодераторства, ти нарече Пипи- парцал и курва
Хахахахахах, е точно затва не трябва да се трият теми....

Не, не бях аз.[unknown] написа: Хахахахахааххахах, Верче!!! Не те ли е срам? Точно в тая тема, която оня адвин измодераторства, ти нарече Пипи- парцал и курва
И понеже аз много добре си знам, жалко за теб в случая. Хората помнят и могат да го кажат. Доста хора я четоха, все пак.
- Глас в пустиня
И аз я четох. Преди да бъде изтрита. Жалко за теб, че дори не си признаваш.vyara написа:Не, не бях аз.[unknown] написа: Хахахахахааххахах, Верче!!! Не те ли е срам? Точно в тая тема, която оня адвин измодераторства, ти нарече Пипи- парцал и курва
И понеже аз много добре си знам, жалко за теб в случая. Хората помнят и могат да го кажат. Доста хора я четоха, все пак.

Не, няма за какво да съжалявам. Аз знам какво съм прочел.vyara написа:Ще ми се Звеневия или Пипи да дойдат и да го кажат лично, мамка му. Аз ще млъкна, но Ънноун ще съжалява.БоЕВ написа:Аре да успокойм топката, да пием по нещо си и да помълчим за десет минути...ако е възможно...Моля!:(

извинете... друг беше с този речник[unknown] написа:И аз я четох. Преди да бъде изтрита. Жалко за теб, че дори не си признаваш.
а казусът като излезе на бял свят беше неприятно за всички.
защо го вадите пак? ще си отговоря сама-щото пак сме в същото положение.
И друг, да, но и тя.Semiramis написа:извинете... друг беше с този речник[unknown] написа:И аз я четох. Преди да бъде изтрита. Жалко за теб, че дори не си признаваш.
а казусът като излезе на бял свят беше неприятно за всички.
защо го вадите пак? ще си отговоря сама-щото пак сме в същото положение.
П.П. Знаеш, че много помня. Все още...

- Света вода ненапита
Добре де, с какво точно те засегна Мира, не разбрах? С това, че се осмели да говори със звеневия ли? Е, и? Кво от тва?..няма такъв написа:Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?

На мен ми е паднало пердето. Не ми пука. Забрави ли, че съм мижитурка, лузър и дребен сеирджия... Всичко е навързано като свински черва. Тва е.Метаморф написа:а аз много мразя някой да рови в засъхнали лайна[unknown] написа:Още от малък много мразя да мълча...БоЕВ написа:Аре да успокойм топката, да пием по нещо си и да помълчим за десет минути...ако е възможно...Моля!:(

- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
И аз съм така и от това си патя.[unknown] написа:Още от малък много мразя да мълча...БоЕВ написа:Аре да успокойм топката, да пием по нещо си и да помълчим за десет минути...ако е възможно...Моля!:(
Никой не е само черен или само блед, а миналото трябва да си стой там, назад и да не пречи на хората в днешния ден.
пп Баси и сам не се разбирам, ама е нещо такова. Нека да не си създаваме конфликти и напрежение.