Заклех се! Хау!
Ей тук се заклевам,
Ей тук се заклевам,
че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
Заклех се! Хау!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Ей тук се заклевам,
Ей в тая тема тъ заклевам да нямаш семейни проблеми, щото нали те от двама зависят, начи и от теб, та ку се случиш в такава ситуация бързо-бързо шъ тъ намеря и шъ тъ подредя[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Амин.[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
Ама и Холи каквото казва, и аз го казвам.
Най-после и аз да се уредя...
Panta rhei...
До колкото зависи от мен, няма да имаш шанс да ме биеш с чука по главата!holi_day написа: Ей в тая тема тъ заклевам да нямаш семейни проблеми, щото нали те от двама зависят, начи и от теб, та ку се случиш в такава ситуация бързо-бързо шъ тъ намеря и шъ тъ подредя

Няма, нямаааааа.... и в склада няма!Мнемозина написа: Най-после и аз да се уредя...

Мдаа Не мога да бягам бързо, та наистина не щъ да ми се налага да те стигам[unknown] написа:До колкото зависи от мен, няма да имаш шанс да ме биеш с чука по главата!![]()
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
краен човек, ех.... не се заклейвай ...[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
и да запалиш свещичка другия път като /не/ стъпваш в църква
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дам. Тва не трябваше да го пиша. Щото хора разни. Бях забравил колко публичен е този форум.Semiramis написа:краен човек, ех.... не се заклейвай ...[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
айде от мен - много много щастливи години заедно
и да запалиш свещичка другия път като /не/ стъпваш в църква
Ще паля свещичка...

наскоро една любима виртуална личност ми написа нещо подобно. И аз я заклех: никога не се заклевай. Пу-пу, да спи зло (дето там трябва, ама...)
От 2 дни търся повод да напиша нещо тук.. За една починала позната. Щеше да се жени другия месец. Все ви щадях, щото такива теми тук... ауууу... Заболял я корема, подула се!!, приели я по спешност, нещо далака... Изписали я, щото й свършила клиничната пътека, пък и млада жена, здрава, на 28, и .. гът. Е това е. Сега всяка сутрин й чета некролозите. Не се заричай. Никога за нищо!
От 2 дни търся повод да напиша нещо тук.. За една починала позната. Щеше да се жени другия месец. Все ви щадях, щото такива теми тук... ауууу... Заболял я корема, подула се!!, приели я по спешност, нещо далака... Изписали я, щото й свършила клиничната пътека, пък и млада жена, здрава, на 28, и .. гът. Е това е. Сега всяка сутрин й чета некролозите. Не се заричай. Никога за нищо!
- Света вода ненапита
викни и мен да ти помагам...holi_day написа:Ей в тая тема тъ заклевам да нямаш семейни проблеми, щото нали те от двама зависят, начи и от теб, та ку се случиш в такава ситуация бързо-бързо шъ тъ намеря и шъ тъ подредя[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
Виж подводницата!
Заричам се, че няма да го споделям с вас. Само това. Че всичко може да се случи ми е ясно. Днес може да съм щастлив- утре нещастен. Както съм наясно и с това, че винаги ще се намерят зложелатели. Особено на подобни места като това.Така ли?? написа: Не се заричай. Никога за нищо!

Хубава дренка, хубава дренка, хубава... цял дол хубави дренки...holi_day написа:Глей кви хубави хора (от Павликени) сме се събрали, пъ що така се получава? Сички сме едни добри-добриии... поотделно...[unknown] написа:Особено на подобни места като това.

[unknown] написа:Че всичко може да се случи ми е ясно. Днес може да съм щастлив- утре нещастен.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Dark Angel
ъъъъ, Незнайни[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
какво това?
айде няма нужда да имате каквито и да е проблеми
поздрави на Ния
ПП/ и това за Белмекен аз сериозно съм го възприела, ще вървим заедно догодина живот и здраве
що па си мислиш че на някой му пука за твойте семейни проблеми[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!
баси
изобще на народа му е през оная работа за тва:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
.... и после ще съжаляваш.[unknown] написа:че ако имам някакви семейни проблеми, вие ще сте последните на земята, които ще разберат за тях.
Заклех се! Хау!