Изчезнал свят
Изчезнал свят
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
Re: Изчезнал свят
Благодаря! Много ми хареса!Semiramis написа: късче земна хубост или извънземен рай
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
holi_day написа:Благодаря! Много ми хареса!Semiramis написа: късче земна хубост или извънземен рай
аз мога толкова
- Глас в пустиня
Заедно можем повече!Semiramis написа:holi_day написа:Благодаря! Много ми хареса!Semiramis написа: късче земна хубост или извънземен рай
днес си мислех, че вече никой не ни информира за космоса и за новостите в науката, за някой телескоп или червей...
аз мога толкова
пп баси какпрозвуча, като от предизборен митинг.
Абсолютно!БоЕВ написа:
Заедно можем повече!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аз пък, сега като се самоанализирах, за такива теми все чакам наготово.Semiramis написа:holi_day написа:Благодаря! Много ми хареса!Semiramis написа: късче земна хубост или извънземен рай
днес си мислех, че вече никой не ни информира за космоса и за новостите в науката, за някой телескоп или червей...
аз мога толкова
Panta rhei...
я да изкарам и едно упорито, че никой няма време за линковете

Да, точно затова така ти звучи.. Защото: Какво е "заедно", какво е "можем" и какво "повече"???БоЕВ написа: Заедно можем повече!
Една група хора (някоя, въображаема) краде, лъже, бие, друга група хора (пак така - въображаема) е честна, върши си работата, живее съобразно етиката и морала на обществото и още все такива едни положителни неща. Коя от заедното може повече???
- Dark Angel
ехааа
Ехааааа,
още красотииии:)
Голямо удоволствие!
Сега се сещам,че световете ние сами си създаваме, и райските и адовите, ама то това друга тема:)
Сполай ти!
още красотииии:)
Голямо удоволствие!
Сега се сещам,че световете ние сами си създаваме, и райските и адовите, ама то това друга тема:)
Сполай ти!