Изглежда ми най-безобидно средство, но колко е надеждно?Dark Angel написа: за овулационните тестове ще чакам с интерес
щото май това ми е останало като евентуална защита
Бременностите
Да бе, така е, ама ако се обичаме цял живот ще раждаме, докато фащаме ли?Dark Angel написа:децата са плод на любовта
това е за мен, може да е глупаво, романтично, детско, наивно....
като обичаш някой и искаш да имаш негово дете
като той те обича иска да ти направи дете
простичко....ама така го разбирам аз
Мога ли да се подпиша тук? И да полея малко гроздов сок (Алф така имитираше сълзи), че истински не ми останаха...Dark Angel написа: децата са плод на любовта
това е за мен, може да е глупаво, романтично, детско, наивно....
като обичаш някой и искаш да имаш негово дете
Сериозно, не иронизирам, просто се уча да пиша без емотикони. Чисто и сухо революционно писане.
Какво означава това сега - правиш необезопасен сех само, когато не си в овулация?vyara написа:Изглежда ми най-безобидно средство, но колко е надеждно?Dark Angel написа: за овулационните тестове ще чакам с интерес
Че то по-сигурен начин от това да заченеш няма.
Ей така, в шеги и закачки, някои хора могат да загубят някои части...Set написа:
Има ли възможност, че да те пробвам
ПП. Абе бях се присетил по едно време да попипам: Все по-често напоследък виждам девойчета разни в огромни Жипки... и се чудя, начи, ако голямата жипката за мъжете е като заместител може би едва ли не, при жените за какво е?
Че как да правя така, кат не си тествам овулацията, ма? Отде да знам кога точно е тя, че да се обезопасявам когато и да било.esti написа:Какво означава това сега - правиш необезопасен сех само, когато не си в овулация?vyara написа:Изглежда ми най-безобидно средство, но колко е надеждно?Dark Angel написа: за овулационните тестове ще чакам с интерес
Че то по-сигурен начин от това да заченеш няма.
Да покажат, че ако имаш москвич, не трябва дори да се пробваш с тях.Gaspode написа:
ПП. Абе бях се присетил по едно време да попипам: Все по-често напоследък виждам девойчета разни в огромни Жипки... и се чудя, начи, ако голямата жипката за мъжете е като заместител може би едва ли не, при жените за какво е?
Тъй, де исках да питам на този принцип ли действат тези тестове, защото не съм им обръщала внимание.vyara написа: Че как да правя така, кат не си тествам овулацията, ма? Отде да знам кога точно е тя, че да се обезопасявам когато и да било.То аз секс пък колко често правя да не ти казвам. Не съм ги ползвала тез тестове още, ама ще.
Не!esti написа:Да покажат, че ако имаш москвич, не трябва дори да се пробваш с тях.Gaspode написа:
Да покажат колко мъже могат да качът
Дип, че няма молотовки и газки с кожен салон и троен климатик
Memento mori.
С тези тестове можеш да разбереш кога точно си в овулация. Забременяване може да има само когато си в, разбира се. Тя трае около 24 часа. Сперматозоидите живеят до... няколко дни май, 3 ли..., там някъде преди това, евентуално. Като е минала, значи не може да се зачене. Ако се тестваш акуратно, можеш да си спокойна. Нещо такова.esti написа:Тъй, де исках да питам на този принцип ли действат тези тестове, защото не съм им обръщала внимание.vyara написа: Че как да правя така, кат не си тествам овулацията, ма? Отде да знам кога точно е тя, че да се обезопасявам когато и да било.То аз секс пък колко често правя да не ти казвам. Не съм ги ползвала тез тестове още, ама ще.
Абе....не бих разчитала на това.vyara написа:С тези тестове можеш да разбереш кога точно си в овулация. Забременяване може да има само когато си в, разбира се. Тя трае около 24 часа. Сперматозоидите живеят до... няколко дни май, 3 ли..., там някъде преди това, евентуално. Като е минала, значи не може да се зачене. Ако се тестваш акуратно, можеш да си спокойна. Нещо такова.
Според веселия любим клуб на Ънноуна, може да се забременее и от сапун, и от мръсно бельо, от командировка.. Ми да, колко му е!vyara написа:Сперматозоидите живеят до... няколко дни май, 3 ли..., там някъде преди това, евентуално. Като е минала, значи не може да се зачене. Ако се тестваш акуратно, можеш да си спокойна. Нещо такова.
Така ли?? написа:Според веселия любим клуб на Ънноуна, може да се забременее и от сапун, и от мръсно бельо, от командировка.. Ми да, колко му е!vyara написа:Сперматозоидите живеят до... няколко дни май, 3 ли..., там някъде преди това, евентуално. Като е минала, значи не може да се зачене. Ако се тестваш акуратно, можеш да си спокойна. Нещо такова.
Като ти плащат е командирова, като си плащаш е курорт
* - знаете от къде
Memento mori.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Важното е че работятesti написа:Тези мърдости някой мъж ги е сътворил.Gaspode написа:Ей тва не го разбирамesti написа: Да покажат, че ако имаш москвич, не трябва дори да се пробваш с тях.
От опит, казват, глава не боляло..
Пък и "Лош секс е по-добре от хубав ден в офиса."
И "по добре лош секс отколкото никакъв"
Мъдрости разни
Тва сега сексизъм ли е, или си говорим за сех
Memento mori.
- Глас в пустиня
Затова ме е срам да си призная, че го мисля. За животоспасяването е друго, там животът се е пръкнал и е факт.... Съжалявам, че така мисля, наистина.БоЕВ написа:Добре де, ако това да помогнеш на някого да има дете е вмешателство, то тогава животоспасяващите операции какво са? Не са ли и те един вид вмешателство?!vyara написа: Затова човек не трябва да се меша на природата. Когато - тогава. Аз и това инвитро го възприемам като вмешателство.
- Глас в пустиня
Виж са, ти спомена, че жипката ти е служебна, ако и патката ти е служебна, значи съм те УбидИл.Set написа:Ти ся мен обиждаш ли ма. С голямата жипка и малката патка.БоЕВ написа: Голям тарикат - малка патка...
Ако не са лух компенсациите за чий ще стои при него.
Дип добре, че има и шкоде, дето го връткам редовно по софето, че се изпритесних ненужно
- Глас в пустиня
Живота и смъртта са тайнство.vyara написа:Затова ме е срам да си призная, че го мисля. За животоспасяването е друго, там животът се е пръкнал и е факт.... Съжалявам, че така мисля, наистина.БоЕВ написа:Добре де, ако това да помогнеш на някого да има дете е вмешателство, то тогава животоспасяващите операции какво са? Не са ли и те един вид вмешателство?!vyara написа: Затова човек не трябва да се меша на природата. Когато - тогава. Аз и това инвитро го възприемам като вмешателство.Това за мен е чудо - раждането на дете. Тайнство някакво. Може би свещено, ако щеш. Извинявам се още веднъж, ако засягам някого.
Не може да се отнасяме с различен аршин...поне според мен.
А па тия с двете коли не моя ич да ви разбЕра... Мените ли си ги преди да седнете в колата, що ли?Set написа: Ти ся мен обиждаш ли ма. С голямата жипка и малката патка.
Дип добре, че има и шкоде, дето го връткам редовно по софето, че се изпритесних ненужно
ПП. Сетих се, че ситуацията се усложнява още, ако колите са служебни...
Насилствената смърт ли е тайнство?БоЕВ написа: Живота и смъртта са тайнство.
Не може да се отнасяме с различен аршин...поне според мен.
Не знам, не знам. Говоря за природата. На природата никой няма право да се бърка, тя винаги е по-умната и по-силната. Насилието е само от човека. Дори за някои смърти.