бляк
бляк
гледайте на себе си не чак толкова насериозно
за да не станете за смях на всички останали
Баси тъпото, за да вляза и да ти отговоря, трябваше да си спомня колко точно въпросителни има в ника ми.
Пътьом почти забравих какво исках да кажа...
А, да... кой бе, кой гледа сериозно тук?? Мааму стара това е едно виртуално място, хубу - лошо, ама нереално.
Когато обаче си омешаме капите между реала и виртуала, почваме да се приемаме сериозно.
Сете, глей, вахта, ще поспя 2 часа и после пак
Пътьом почти забравих какво исках да кажа...
А, да... кой бе, кой гледа сериозно тук?? Мааму стара това е едно виртуално място, хубу - лошо, ама нереално.
Когато обаче си омешаме капите между реала и виртуала, почваме да се приемаме сериозно.
Сете, глей, вахта, ще поспя 2 часа и после пак
- Света вода ненапита
Re: бляк
аз откога го разправям това, ама никой не ме слуша, или някои се дразнят...jazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
Виж подводницата!
Ако гледам несериозно на себе си, ще ли да мъ интересува дали съм станала за смях на всички останали?:lol:Метаморф написа:аз откога го разправям това, ама никой не ме слуша, или някои се дразнят...jazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
holi_day написа:Ако гледам несериозно на себе си, ще ли да мъ интересува дали съм станала за смях на всички останали?:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Това за кратките или за по-дългите отговори се отнася?:mad::lol:Semiramis написа:holi_day написа:Ако гледам несериозно на себе си, ще ли да мъ интересува дали съм станала за смях на всички останали?:lol:казвала ли съм ти, че след твой постинг мисля по 15 мин какво си искала да кажеш и обикновено отговорите са 4-5 ...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
*
*
*
*
*
бии-биииийп! аларма се включва. Мнението е цензурирано.Semiramis написа:
*
*
*
*
*
:blum:
Мнението е цензурирано от СЕМ (съвета за Е-медии). Потребителката се е изразила извън общоприетите норми.
П.П. тълкувайте си всяка звездичка наум.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
holi_day написа:П.П. тълкувайте си всяка звездичка наум.
Аз и дотолкова не успявам.Semiramis написа:holi_day написа:П.П. тълкувайте си всяка звездичка наум.недей де...мога да ти отговоря до второ-трето мнение и замълчавам умно после ...
:lol:
Ама и с теб ми е трудно понякога.
Panta rhei...
ти що са драйфаш у форумчето аjazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
бляк
начи а
а не мое ли пльок:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
ПоТпиЗ.jazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
нека и аз веднъж деQuid написа:ти що са драйфаш у форумчето а
бляк
начи а
а не мое ли пльок:rotfl24:
гледам други не спират
а относно пльок-а
лайна има достатъчно
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Може - признавам - не ми е ясна проблемацията на темата.jazz написа:ти май тотално ги омеси кое кое еБоЕВ написа:Във ФФ преди време имаше кампания, събираше се кръв в няколко пункта из цялата страна за животоспасяваща операция. Интересно. Ако не се бяха взели хората на сериозно тогава какво ли щеша да стене.
Още примери бол .
Тук не правя нищо по различно от реала - когато е необходимо съм сериозен(без излишна показност и демонстрации), когато мога да вляза в ритъм дори се и шегувам. Прекарвам си приятно един вид и държа на хората от другата страна на монитора.
Чесно казано за мен - вземаш се много на сериозно е равностойно на дръж се лигаво.
Намам нищо против хората да се забавляват и да разтоварват така, правя го и аз, но нека разтоварвайки да не натоварваме околните.
- Глас в пустиня
под сериозно се разбира:blum:jazz написа:аз пък под сериозно разбирам
да се опитваш да помогнеш
или да даваш акъл на някого
на когото очевидно не му пука за/от теб
да дадеш манги на някой:rotfl24:
- Глас в пустиня
Напротив - можеш да му ги дадеш и несериозно(да ги подържи или да ги занесе до банката), сериозно става когато не иска да ти ги върне.Quid написа:под сериозно се разбира:blum:jazz написа:аз пък под сериозно разбирам
да се опитваш да помогнеш
или да даваш акъл на някого
на когото очевидно не му пука за/от теб
да дадеш манги на някой:rotfl24:
- Глас в пустиня
Абе не елошо да уеднаквим "сериозностите", защото виждам, че за всеки са различни.esti написа:А за мен "не се взимай насериозно" означава - не си мисли, че си център на вселена или последна инстанция.БоЕВ написа:
Чесно казано за мен - вземаш се много на сериозно е равностойно на дръж се лигаво.
И не е призив за лигавене.
- Глас в пустиня
шъ уеднаквим само понятиятаvyara написа:Абе лошо е. Ще станем всичките еднакви и ще се объркваме още повече.БоЕВ написа: Абе не елошо да уеднаквим "сериозностите", защото виждам, че за всеки са различни.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Да. Аз не искам да съм като теб, примерно. Което не ми пречи да те харесвам. Не ми е притрябвала твоята сериозност. Сериозно. Но ти си си чаровен с нея, дръж си я.БоЕВ написа:Тва са сериозно ли го казваш или не?!vyara написа:Абе лошо е. Ще станем всичките еднакви и ще се объркваме още повече.БоЕВ написа: Абе не елошо да уеднаквим "сериозностите", защото виждам, че за всеки са различни.
Невъзможно. Асоциациите във всяка глава протичат индивидуално. Така ми се струва поне.holi_day написа:шъ уеднаквим само понятиятаvyara написа:Абе лошо е. Ще станем всичките еднакви и ще се объркваме още повече.БоЕВ написа: Абе не елошо да уеднаквим "сериозностите", защото виждам, че за всеки са различни.
- Глас в пустиня
Благодаря!vyara написа:Да. Аз не искам да съм като теб, примерно. Което не ми пречи да те харесвам. Не ми е притрябвала твоята сериозност. Сериозно. Но ти си си чаровен с нея, дръж си я.БоЕВ написа:Тва са сериозно ли го казваш или не?!vyara написа:Абе лошо е. Ще станем всичките еднакви и ще се объркваме още повече.БоЕВ написа: Абе не елошо да уеднаквим "сериозностите", защото виждам, че за всеки са различни.
Сега не мога да кажа нищо повече по темата.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Dark Angel написа:боев е много сериозен и това е ужасно лошо
много скучно така
- Dark Angel
съвета е добърjazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
а ти кой си
има ли значениеDark Angel написа: съвета е добър
а ти кой си
сериозно
- Dark Angel
неjazz написа: има ли значение
сериозно
няма значение
сериозно
стой си както ти е кеф
кво го питаш тваDark Angel написа:съвета е добърjazz написа:гледайте на себе си не чак толкова насериозно
а ти кой си
я го наплювай и тва е
кво ще се лигавиме:blum:
Въпреки това възможни са разбираеми формулировки. Нищо, че за всичко има поле на толеранс от +/-Nvyara написа:Невъзможно. Асоциациите във всяка глава протичат индивидуално. Така ми се струва поне.
Ф.Песоа
Ф.Песоа