Които да бдят за дисциплината и кроткия сън на клубните революционни другари.
Тази вечер кои ще са?
Айде бърже по желание, че да не посочвам
Това беше комюнике на постоянния организаторSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
ти ще дежуриш ли или не?holi_day написа:Това беше комюнике на постоянния организаторSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
Кажете ша давате ли някой лев, щото бадева няма да ви вися тука.doktorka написа:ти ще дежуриш ли или не?holi_day написа:Това беше комюнике на постоянния организаторSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
а знаем как да си разпределим нощта...
куид-а е по заплащането ( паричното)....vyara написа:Кажете ша давате ли някой лев, щото бадева няма да ви вися тука.doktorka написа:ти ще дежуриш ли или не?holi_day написа:Това беше комюнике на постоянния организаторSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
дават се и лев и десен и така:vyara написа: Кажете ша давате ли някой лев, щото бадева няма да ви вися тука.
Метаморф написа:дават се и лев и десен и така:vyara написа: Кажете ша давате ли някой лев, щото бадева няма да ви вися тука.
леви-десни, леви-десни до края на калидора и после кръъъъгом и па леви-десни, леви-десни до другия край на калидора и там па кръъъъъгом...
Тцdoktorka написа:ти ще дежуриш ли или не?
Това беше заповед в мека формаholi_day написа:Това беше комюнике на постоянния организаторSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
ох.Set написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
Тази вечер кои ще са?
Впечатлена съмSet написа:Това беше заповед в мека форма
Шъ съ старайм другаркеholi_day написа:Впечатлена съмSet написа:Това беше заповед в мека форма
Лоши, гадни, мръсни, лицемери, политически коректни..Амаранта написа:Аз ще съм врагът, който не спи.
ПП Абе днеска, гледам, цял ден ми свети, че някоя си Пипи имала рожден ден.
Бе що така никой не се сеща да й честити,... кви хора, кви хора...
Гледам подпис си си турила да та търпим, начи оставаш. Шта търпим беееее, аз кво казах вчера, сичките ша ви търпя, докат не си дигна ненадейно дърмите някой светъл ден. Ден ще е, не нощ, щот по нощите човек изкуфява и не е хубаво да се решават нощем разни работи.Така ли?? написа:Лоши, гадни, мръсни, лицемери, политически коректни..Амаранта написа:Аз ще съм врагът, който не спи.
ПП Абе днеска, гледам, цял ден ми свети, че някоя си Пипи имала рожден ден.
Бе що така никой не се сеща да й честити,... кви хора, кви хора...
В интерес на истината, имаше тук едно 4avdar4e, на което снощи й стана тъжно за Пипи, и й написа стихотворение, и го пусна... Ако някой не го е чел, да го изнеса в нова тема?? Пу, ма то късно вече, нищо де, може пък Пипи да напише стихотворение за 4avdar4e, пък ние ще си четем и ще се радваме
Не се заричай, не знаеш кво ще търпишvyara написа: Гледам подпис си си турила да та търпим, начи оставаш. Шта търпим беееее, аз кво казах вчера, сичките ша ви търпя, докат не си дигна ненадейно дърмите някой светъл ден. Ден ще е, не нощ, щот по нощите човек изкуфява и не е хубаво да се решават нощем разни работи.
А утрото?Така ли?? написа:В нощта има всичко, и полъх, и песен,
В нощта има даже и страст..
Нощта е прекрасна, родена за мисъл,
от дявола носена сласт.
Нощта е красива, беззвучна, мъглива,
Неведом за разума час,
Нощта е стъпало към сутрин красива,
Победа на злото над нас.
аз ще бъда от враговете на народа щото не ми се дават дежурстваSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
Тази вечер кои ще са?
За да има добър герой, е нужен добър враг.Dark Angel написа:аз ще бъда от враговете на народа щото не ми се дават дежурстваSet написа:Всяка вечер ще се избират дежурни по революция.
Тази вечер кои ще са?
мен много ме бива да съм врагSet написа: За да има добър герой, е нужен добър враг.
Фридрих Ницше
Значи ще се нароят и добри героиDark Angel написа:мен много ме бива да съм врагSet написа: За да има добър герой, е нужен добър враг.
Фридрих Ницше
от вътре ми идва да докарвам хората до ярост
и такива, които хвърлят дърва в огъня. и такива с пуканки.Set написа:Значи ще се нароят и добри героиDark Angel написа:мен много ме бива да съм врагSet написа: За да има добър герой, е нужен добър враг.
Фридрих Ницше
предимно такиваSemiramis написа: и такива, които хвърлят дърва в огъня. и такива с пуканки.
вид героизъм?
няма нищо героично да риташ някво си гуреливо коте.Set написа:
Значи ще се нароят и добри герои
Всеки си избира сам.Semiramis написа:и такива, които хвърлят дърва в огъня. и такива с пуканки.Set написа:Значи ще се нароят и добри героиDark Angel написа:мен много ме бива да съм врагSet написа: За да има добър герой, е нужен добър враг.
Фридрих Ницше
вид героизъм?
Ти ся герой на революцията ли ще ставашБоЕВ написа:няма нищо героично да риташ някво си гуреливо коте.Set написа:
Значи ще се нароят и добри герои
Знаеш ли, омръзна ми да чета за революцията ти.Set написа:
Всеки си избира сам.
Ти от кои си?
По-страшни са режисьорите под прикритие - те насочват и тези с дървата и тези с пуканките и....Semiramis написа:
и такива, които хвърлят дърва в огъня. и такива с пуканки.
вид героизъм?
Ахъм, баш..esti написа: По-страшни са режисьорите под прикритие - те насочват и тези с дървата и тези с пуканките и....
Но накрая пак ще победи негово величество Зрителя (не оня с пуканките).