Мнемо, Мнемооооооо ...
-
Дядо Капинчо
- Явор Митев
- Обратна връзка:
...тука стана 1314.net.....
:shocked::shocked:
Последно промяна от Явор Митев на 10.10.08, 12:37, променено общо 1 път.
Ахаааа... Ами виж, това е твърде старо "ти започна първи". Аз си казах за конкретната ситуация, а ти помниш твърде назад, щото те засяга.Капинчо написа: Мен обаче ме хваща яд, че я защитаваш точно за нещо, което тя първа направи - "някой дъртак да прасне Капинчовата щерка" и ти пратих цитата. Ти не реагира, но Дарк реагира, аз реагирах на Дарк, Чавето каза нещо, което аз изтълкувах срещу себе си и праааас - шамара.
Та понякога миротворците предизвикват повече жертви.
Нищо лошо към теб. Продължаваш да си ми симпатична, но ... не както преди.
Няма проблем.
Капине,Капинчо написа: Добре, това го разбирам. Не разбирам само защо, когато някой отвърне на нейните провокации, винаги той става лошия и това му бива показвано поне от няколко човека.
Казвал съм и преди - на мен Дарк не ми е никакъв проблем. Мога и да я напсувам, мога и да я отмина. Проблемът ми се появява, когато някой симпатичен ми клубар започне да я защитава за моя сметка. Значи на Дарк й е позволено да ни рита по кокалчетата, а нас не ни е разрешено да и лепнем един шамар, щото тя разбирате ли си била такава - лудичка, ама иначе в реала, да я видите каква е красавица - ще се влюбите. Ми тя и Златка за някого сигурно е красавица, ама за мен си е просто курва.
Новобранец си и новобранец ще си останеш.
Инак си пич, ама лесно те манипулират.
Ща прайм манипульора на революцията
Memento mori.
- Явор Митев
- Обратна връзка:
И да се допълня. Психолозите (ти нали ги уважаваш, таз пасмина всезнаещаvyara написа:Ахаааа... Ами виж, това е твърде старо "ти започна първи". Аз си казах за конкретната ситуация, а ти помниш твърде назад, щото те засяга.Капинчо написа: Мен обаче ме хваща яд, че я защитаваш точно за нещо, което тя първа направи - "някой дъртак да прасне Капинчовата щерка" и ти пратих цитата. Ти не реагира, но Дарк реагира, аз реагирах на Дарк, Чавето каза нещо, което аз изтълкувах срещу себе си и праааас - шамара.
Та понякога миротворците предизвикват повече жертви.
Нищо лошо към теб. Продължаваш да си ми симпатична, но ... не както преди.
Няма проблем.
Мога ли сега да се опитам да ти обясня, в прав текст, без метафори, заради които ям бой?? Ти си мъж, в най-добрия смисъл, не като полови белези, а като поведение, доказа го, не ти отива просто да се държиш като Дарки. Нямаш ПМС, бач на мах и т.н. Затова просто игнорирай, това исках да ти кажа оня ден.. Пък то ква стана. Добре стана, всъщност, изключително ценен урок получих - който се вре между шамарите, си го отнася.Капинчо написа: Добре, това го разбирам. Не разбирам само защо, когато някой отвърне на нейните провокации, винаги той става лошия и това му бива показвано поне от няколко човека.
Казвал съм и преди - на мен Дарк не ми е никакъв проблем. Мога и да я напсувам, мога и да я отмина. Проблемът ми се появява, когато някой симпатичен ми клубар започне да я защитава за моя сметка. Значи на Дарк й е позволено да ни рита по кокалчетата, а нас не ни е разрешено да и лепнем един шамар, щото тя разбирате ли си била такава - лудичка, ама иначе в реала, да я видите каква е красавица - ще се влюбите. Ми тя и Златка за някого сигурно е красавица, ама за мен си е просто курва.
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Явор Митев
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Явор Митев
- Обратна връзка:
Dark Angel написа:адиели, пусни някой музикален поздрав да видим на какво толкова се кефи тоя в черните дрехи
Ето.......!
- Dark Angel
- Явор Митев
- Обратна връзка:
- Dark Angel
чух го от - до почти края щото телефона се развъняМай ш`си `ода написа:Ами тогава специален поздрав за теб.....ама го чуй ОТ-ДО.......!
кефя им се аз
Така ли?? написа: Пък то ква стана. Добре стана, всъщност, изключително ценен урок получих - който се вре между шамарите, си го отнася.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Dark Angel
това много добре ми идва сега[unknown] написа:JUDAS PRIEST - METAL GODS
просто нямаш на идея колко добре
И мен ма имате.esti написа:Всеки действа по собствена преценка.БоЕВ написа:И кво праим?esti написа: Практиката показва, че Дарки не може да бъде укротена - тя сама си се укротява...
Стоим и чакаме да и свършат храчките?!
Ако имахме мод, можехме да се оплакваме на него.
Сега имаме само арменски поп.
ДушЪтЪ на революцията
BOFH
Memento mori.
- Dark Angel
или черна пиявица...Dark Angel написа:ти си стой като душа на революциятаSet написа: И мен ма имате.
ДушЪтЪ на революцията
BOFH
не се бутай да ставаш укротител
току виж некоя черна лъвица те отхапала през кръста
засмукала, не отхапала
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Я помисли за сума с 6 нули...отзад цифрата!!!Set написа:Щом трябваDark Angel написа:ти си стой като душа на революциятаSet написа: И мен ма имате.
ДушЪтЪ на революцията
BOFH
не се бутай да ставаш укротител
току виж некоя черна лъвица те отхапала през кръста
Само за революцията съм готов да се жертвам в пастта на таз ЛЪВица
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
- Dark Angel