Щом може да спохожда неочаквано, случва се и да се домъкне само. И хубаво е това, че човекът е устроен мързелив...Dark Angel написа:сетих се току що за една песен на Лили Иванова -".... а щастието тряба да се търси, то никога не идвало само....."
*
Re: *
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
С няколко урока, струва ме се, невъзможно. Сигурно затова йогите живеят до триста години, че сложна им е философията, докато си я разберат...Dark Angel написа:ПП/ а ако си навлезла в йогата, дишането и т.н. не би трябвало изобщо да обръщаш внимание на сарказми, ПК, чуждо щастие или фалшиво такова, обиди и т.н.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Dark Angel
казват "съдбата обича смелите"holi_day написа: Щом може да спохожда неочаквано, случва се и да се домъкне само. И хубаво е това, че човекът е устроен мързелив...
мисля е вярно
особено за щастието
Аха, и аз така мисля...4avdar4e написа:Показното деклариране на щастие е най-верният показател за нещастие.Dark Angel написа: все да сте щастливи
holi_day написа:С няколко урока, струва ме се, невъзможно. Сигурно затова йогите живеят до триста години, че сложна им е философията, докато си я разберат...Dark Angel написа:ПП/ а ако си навлезла в йогата, дишането и т.н. не би трябвало изобщо да обръщаш внимание на сарказми, ПК, чуждо щастие или фалшиво такова, обиди и т.н.