да потъва в дивите дебри и толкоз.....Set написа:
Ти май нещо се обясняваш.
стига съм се обяснявала
живота е прекрасен
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why its called the present
ПП www.youtube.com/watch?v=l_Di9URZ-gg[unknown] написа:П.П. Боев, Дарк...
Разбирам ви и двамата.БоЕВ написа:Това са само думи разбира се.Set написа:Абе стоя и си мисля.
Ако това не са само думи а и чувства, тоз свят е много шибано място.
Докато ме наричаше "страхливец" и "лъжец" нямаше проблем, но когато заговори за детето ми...вече исках да страда.
пп светът е едно много шибано място.
Споко. Кат' им мине климакса ще се опра'ят. Търпение му е майката. 10-ина години още само.Set написа:
Разбирам ви и двамата.
Но не ви оправдавам.
Не и за децата.
Аааа, не тъй! Аз за там съм тръгнала тепърва! И очаквам същото внимание да ми обърнете, като стигна и почна да завалям реалността.Set написа: Всички сме от там
та така начиБоЕВ написа:Това са само думи разбира се.Set написа:Абе стоя и си мисля.
Ако това не са само думи а и чувства, тоз свят е много шибано място.
Докато ме наричаше "страхливец" и "лъжец" нямаше проблем, но когато заговори за детето ми...вече исках да страда.
пп светът е едно много шибано място.
Продължаваш да си измисляш!Dark Angel написа:
та така начи
с метаморфа почнахте мъненката щерка
и ви беше хубаво
и се насладихте щото аз се нервирах
и като Вяра Ви помоли да спрете и да не замесвате деца вие с чиста наслада продължите щото видяхте че ми е крайно неприятно
...
Само дето това с въвличането на нечие дете като пример в изострен спор не го започнаха те.Dark Angel написа:
та така начи
с метаморфа почнахте мъненката щерка
и ви беше хубаво
и се насладихте щото аз се нервирах
и като Вяра Ви помоли да спрете и да не замесвате деца вие с чиста наслада продължите щото видяхте че ми е крайно неприятно