Сега, ако си намеря и подобен форум, в който да пиша, ще съм истински доволен...
Кеф!
Кеф!
Намерих си шах сайт, в който никой, никого не обижда! Просто се играе шах! За разлика от тук
Сега, ако си намеря и подобен форум, в който да пиша, ще съм истински доволен...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Re: Кеф!
Все си мислех, че си заклет реалист, пък то глей кво излиза - оптимист-утопист[unknown] написа: Сега, ако си намеря и подобен форум, в който да пиша, ще съм истински доволен...
За шаха е супер, честито, един познат става по нощите да играе, щото си уреждат часове за срещи и примерно, ако съперникът е японец .. Изиграват партията и пак си ляга
Ще ми се да прочета откъде започна тва с децата. Верно е, че чета по диагонал. Тва си е моя грешка. Дай линк, моля, щото ми е интересно.БоЕВ написа:Ако
намериш
и
форум където
не се
засягат
хорските деца
обади
се.
И сега ще ти обясня защо ми е интересно.
От една страна,от мъжете пишещи тук, ти си един от клубарите, които най- много уважавам. Редом с Мъж, Гаспод, Кент, Рем и още един- двама...
От друга страна, Дарк я познавам лично и не ми се вярва тя да мисли злото на чужди деца. Тя, че трески за дялане си има е вярно. Ама тва с децата е чудна и невероятна работа.
Та, мола те, дай линк да чета кво е писано точно...
Последно промяна от Ън на 11.10.08, 18:55, променено общо 1 път.

Чакай бе, Чаве... Аз съм си утопист- мечтател. Нима съм го отричал...4avdar4e написа:Все си мислех, че си заклет реалист, пък то глей кво излиза - оптимист-утопист[unknown] написа: Сега, ако си намеря и подобен форум, в който да пиша, ще съм истински доволен...
За шаха е супер, честито, един познат става по нощите да играе, щото си уреждат часове за срещи и примерно, ако съперникът е японец .. Изиграват партията и пак си ляга

Знаех си, че си с революционно сърце..[unknown] написа: Чакай бе, Чаве... Аз съм си утопист- мечтател. Нима съм го отричал...
Ох, стига ми тая революция, спирам
Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!4avdar4e написа:Знаех си, че си с революционно сърце..[unknown] написа: Чакай бе, Чаве... Аз съм си утопист- мечтател. Нима съм го отричал...:rotfl24:
Ох, стига ми тая революция, спирам

-
Дядо Капинчо
ми аз чета и малко пиша в офроуда[unknown] написа:Намерих си шах сайт, в който никой, никого не обижда! Просто се играе шах! За разлика от тук
то там не е само офроуд
форума е частен и, а си обидил някой
а си ти свалили гащите
и ти фръкнал ника:rotfl24:
но правилата за ползване са малко
елементарни са:-)
доколкото си спомням са свързани единствено с личното достойнство на клубарите
и достойнството на държавата
Република България
и тва е
Май не е тва началото. По- назад ще трябва да е... Ама голямо ровене в тинята ще падне...Капинчо написа:За мен първопроходецът е добричката мама Тереза, пардон - Дарки.[unknown] написа:Ще ми се да прочета откъде започна тва с децата. Верно е, че чета по диагонал. Тва си е моя грешка. Дай линк, моля, щото ми е интересно.БоЕВ написа:Ако
намериш
и
форум където
не се
засягат
хорските деца
обади
се.
От една страна,от мъжете пишещи тук, ти си един от клубарите, които най- много уважавам. Редом с Мъж, Гаспод, Кент, Рем и още един- двама...
От друга страна, Дарк я познавам лично и не ми се вярва тя да мисли злото на чужди деца. Тя, че трески за дялане си има е вярно. Ама тва с децата е чудна и невероятна работа.
Тук

Ох, как не ми се пише по тази тема, но ще го напиша и ще си поема негативите.[unknown] написа:Ще ми се да прочета откъде започна тва с децата. Верно е, че чета по диагонал. Тва си е моя грешка. Дай линк, моля, щото ми е интересно.
От друга страна, Дарк я познавам лично и не ми се вярва тя да мисли злото на чужди деца. Тя, че грехове си има и трески за дялане е вярно. Ама тва с децата е чудна и невероятна работа.
Преди години войната между мен и Дарк започна точно по същия повод.
Вече бяхме на нож по друга тема, но в момента в който ни в клин, ни в ръка тя спомена сина ми аз обявих войната. До тогава гледах да се въздържам и да подминавам....
След време беше спомената и дъщерята на Куид - нещо с чалгарка беше сравнена.
Но Куид е пич, каза само две приказки на Дарк и се приключи.
Това са случаите, които аз помня.
Сигурно Дарки ще ми тегли една майна сега, но ще го понеса.
Особено ако веднъж завинаги се спре намесването на децата ни.
Абе тоя шах форум е интернешънъл. И сигурно затва. Щото кво ми пука, че некъф таджикистанец(примерно) ме псува на неговия си език...Кент написа:ми аз чета и малко пиша в офроуда[unknown] написа:Намерих си шах сайт, в който никой, никого не обижда! Просто се играе шах! За разлика от тук
то там не е само офроуд
форума е частен и, а си обидил някой
а си ти свалили гащите
и ти фръкнал ника:rotfl24:
но правилата за ползване са малко
елементарни са:-)
доколкото си спомням са свързани единствено с личното достойнство на клубарите
и достойнството на държавата
Република България
и тва е
А преди тва ме шътнаха от един БГ, щото аз мноо мразя някой смотльо да ми налага своите си правила...

не е само тва....Абе тоя шах форум е интернешънъл. И сигурно затва. Щото кво ми пука, че некъф таджикистанец(примерно) ме псува на неговия си език...
А преди тва ме шътнаха от един БГ, щото аз мноо мразя някой смотльо да ми налага своите си правила...
но там хората имат
общи интереси
това е много силно
много:-)
тука малко по малко излиза
че сме мегдана в дългопол
това се по малко ми харесва
и ужасно ме е яд
за наще хора дето пишат от чужбина
че са осираме пред тях:shy:
лошо:mad:
Последно промяна от Kent на 11.10.08, 19:18, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Тамън го пишех и ми рестартира модзилатаКапинчо написа: Излагаме се пред чужденците.
За моята дъщеря няма да пиша какво ми пожелава, нито ще пускам линк.esti написа:Ох, как не ми се пише по тази тема, но ще го напиша и ще си поема негативите.[unknown] написа:Ще ми се да прочета откъде започна тва с децата. Верно е, че чета по диагонал. Тва си е моя грешка. Дай линк, моля, щото ми е интересно.
От друга страна, Дарк я познавам лично и не ми се вярва тя да мисли злото на чужди деца. Тя, че грехове си има и трески за дялане е вярно. Ама тва с децата е чудна и невероятна работа.
Преди години войната между мен и Дарк започна точно по същия повод.
Вече бяхме на нож по друга тема, но в момента в който ни в клин, ни в ръка тя спомена сина ми аз обявих войната. До тогава гледах да се въздържам и да подминавам....
След време беше спомената и дъщерята на Куид - нещо с чалгарка беше сравнена.
Но Куид е пич, каза само две приказки на Дарк и се приключи.
Това са случаите, които аз помня.
Сигурно Дарки ще ми тегли една майна сега, но ще го понеса.
Особено ако веднъж завинаги се спре намесването на децата ни.
Не виждам смисъл да се раздухват простотии.
Боуже, Боуже! Познавал я бил...
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
добре, предполагам че като грабнеш калашникаКва ти чест бе Кенте. Генетично съм сгрешен. Пука ми та се пукам. Аз затова не чета вестници и не гледам новини, щото ми иде да хвана един калашников и ... Па като се замисля, после ще ми пука, че някой може да съм го гръмнал по грешка.
Затова и бягам към гората, щото там има съвсем малко неща, за които да ми пука.
а ти го пожелавам, щото нали това искаш с пълна сила:-)
горагта вече ше е пълна с много по-.... мммм:shy:
млади ли, как да го кажа.... млади духом
не знам:-)
и сичките с калашници, че и с по-лоши неща
и щи фръкне буйната главичка на секундата
ама предполагам, че точно това търсиш:-)
а не трява да се мисли за калашник сега
има вятър, жълти листа и синьо небе
калашника да го оставиме за после
тогава шси припомняме кой колко може и знае
ако се наложи:-)
и щи фръкне буйната главичка на секундатаКент написа:добре, предполагам че като грабнеш калашникаКва ти чест бе Кенте. Генетично съм сгрешен. Пука ми та се пукам. Аз затова не чета вестници и не гледам новини, щото ми иде да хвана един калашников и ... Па като се замисля, после ще ми пука, че някой може да съм го гръмнал по грешка.
Затова и бягам към гората, щото там има съвсем малко неща, за които да ми пука.
а ти го пожелавам, щото нали това искаш с пълна сила:-)
горагта вече ше е пълна с много по-.... мммм:shy:
млади ли, как да го кажа.... млади духом
не знам:-)
и сичките с калашници, че и с по-лоши неща
ама предполагам, че точно това търсиш:-)
а не трява да се мисли за калашник сега
има вятър, жълти листа и синьо небе
калашника да го оставиме за после
тогава шси припомняме кой колко може и знае
ако се наложи:-)[/quote]
ако не става с калашник...
тогава с отровни стрелички...
безшумно..и ефикасно...
ааа..и екологично!:lol::lol:
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Затова някои тренираме бягане с препятствия.. Щото единственото спасение е това - бягаш бързо и далечКапинчо написа: Истината е, че от простотията и наглостта няма спасение. И все повече няма да има.
- Глас в пустиня
Може да не ми казваш "Боже"Амаранта написа:
Боуже, Боуже! Познавал я бил...
Последно промяна от Ън на 11.10.08, 20:04, променено общо 1 път.

- Глас в пустиня
Искаш ли да поговорим за това?Капинчо написа: щото ми иде да хвана един калашников и ...

Просто го научи да убива...Капинчо написа:
Това всичко са естествено утопии и си го знам. Затова гледам да избягам от дразнителите, щото ми се е случвало да ми избият балансите и само късметът ме е спасявал да не го докарам до необратимото. Даже за последния път не знам още дали ме е спасил или ще си тегля (много тежките) последствия.
Истината е, че от простотията и наглостта няма спасение. И все повече няма да има. Да му мислят децата ми, щото, особено синът, карат по мойта пътечка.
Memento mori.
- Глас в пустиня
Със[unknown] написа:Искаш ли да поговорим за това?Капинчо написа: щото ми иде да хвана един калашников и ...
или
без
калашници
[unknown] написа: Искаш ли да поговорим за това?
Без. Аз с добро...БоЕВ написа:Със[unknown] написа:Искаш ли да поговорим за това?Капинчо написа: щото ми иде да хвана един калашников и ...
или
без
калашници

Чавдарче, бре, чети! Чавдарче, бре, чети! Чавдарче не чете...4avdar4e написа:[unknown] написа: Искаш ли да поговорим за това?
:rotfl24: На един психоаналитик му поправя майстор чешмата.. Като свършва, казал, че сега трябва да му се плати. А доктора попитал "Вие имате нужда от пари?? Искате ли да поговорим за това??"

ами съвет от спец....предполагам си искал:shy:Това всичко са естествено утопии и си го знам. Затова гледам да избягам от дразнителите, щото ми се е случвало да ми избият балансите и само късметът ме е спасявал да не го докарам до необратимото. Даже за последния път не знам още дали ме е спасил или ще си тегля (много тежките) последствия.
Истината е, че от простотията и наглостта няма спасение. И все повече няма да има. Да му мислят децата ми, щото, особено синът, карат по мойта пътечка.
макар че трудно се разискват такива неща виртуално
повече сам в планината не е лошо, не че ти давам акъл де
аз по нета не давам акъл
като ми е било кофти съм ходил така сам
отдавна много[/quote]
не знам кво ми е помогнало особено
ама съм жив и ми се живее
ма ти си знаеш де:-)