Мили Дядо Коледа...
Мили Дядо Коледа...
Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
Re: Мили Дядо Коледа...
той не е алцхаймер, а паркинсонesti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
чувала ли си за закона
на дядо коледа:rotfl24:
а за синдрома:lol:
алцхаймери сме ние с тебе:rotfl24:
и тука още един-друг
Последно промяна от Kent на 11.10.08, 11:10, променено общо 1 път.
А ти писа ли му изобщо?esti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
Panta rhei...
Какъв е този закон, не съм го чувала?Кент написа:
той не е алцхаймер, а паркинсон
чувала ли си за закона
на дядо коледа:rotfl24:
алцхаймери сме ние с тебе:rotfl24:
и тука още един-друг
И сигурно, защото съм Алцхаймер не помня, дали оня Паркинсон някога ми е чел писмата.
Не съм, но вече го обмислям.Мнемозина написа:А ти писа ли му изобщо?esti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
Брех, какви организирани хора имало... Ама така е, чудесата трябва да се подготвят отрано.esti написа:Не съм, но вече го обмислям.Мнемозина написа:А ти писа ли му изобщо?esti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
Panta rhei...
С чудесата Господ се занимава, но с него се въздържам да говоря, защото ще вземе и той да ми говори и ще стане една....Мнемозина написа: Брех, какви организирани хора имало... Ама така е, чудесата трябва да се подготвят отрано.
Недей да му говориш, пиши му.esti написа:С чудесата Господ се занимава, но с него се въздържам да говоря, защото ще вземе и той да ми говори и ще стане една....Мнемозина написа: Брех, какви организирани хора имало... Ама така е, чудесата трябва да се подготвят отрано.
Panta rhei...
Ми ако ми отговори?Мнемозина написа:Недей да му говориш, пиши му.esti написа:С чудесата Господ се занимава, но с него се въздържам да говоря, защото ще вземе и той да ми говори и ще стане една....Мнемозина написа: Брех, какви организирани хора имало... Ама така е, чудесата трябва да се подготвят отрано.
Ако ти отговори, ще му пиша и аз.esti написа:Ми ако ми отговори?Мнемозина написа:Недей да му говориш, пиши му.esti написа: С чудесата Господ се занимава, но с него се въздържам да говоря, защото ще вземе и той да ми говори и ще стане една....
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Само моля те, ако на теб не ти отговори не казвай на никой.Мнемозина написа:
Ако ти отговори, ще му пиша и аз.
- Глас в пустиня
Хм.esti написа:Само моля те, ако на теб не ти отговори не казвай на никой.Мнемозина написа:
Ако ти отговори, ще му пиша и аз.
А ако ми отговори?
Panta rhei...
Тогава ще се разберем коя да вземе леглото до прозореца в диспансера.Мнемозина написа:
Хм.
А ако ми отговори?
Е, да. Октомври е... да не забравяме.esti написа:Тогава ще се разберем коя да вземе леглото до прозореца в диспансера.Мнемозина написа:
Хм.
А ако ми отговори?
Panta rhei...
И склерозата не е в състояние да ни го изтрие от паметта това.Мнемозина написа:
Е, да. Октомври е... да не забравяме.
- Глас в пустиня
Революционерите в кое крило на клиниката са?esti написа:Тогава ще се разберем коя да вземе леглото до прозореца в диспансера.Мнемозина написа:
Хм.
А ако ми отговори?
А Наполеон?
Не знам още, всичко зависи от здравната каса.БоЕВ написа:
Революционерите в кое крило на клиниката са?
А Наполеон?
ести, миличка, дядо коледа не съществува. измислен е от копелетата от кока-кола, за да си увеличат продажбите.esti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
just perfect
световна конспирация....bead_ написа:ести, миличка, дядо коледа не съществува. измислен е от копелетата от кока-кола, за да си увеличат продажбите.esti написа:Абе този Алцхаймер, дали чете писмата?
знаех си аз.!
уф, и ти ли сега разбра?! е, време ви е, направихте заветните 21 години - скъсайте с детските вълшебностиdoktorka написа: световна конспирация....
знаех си аз.!
just perfect
мое ли да кажа и на децата в къщи?bead_ написа:уф, и ти ли сега разбра?! е, време ви е, направихте заветните 21 години - скъсайте с детските вълшебностиdoktorka написа: световна конспирация....
знаех си аз.!
че да не се мъчим с тез подаръци?
ще им купя кока кола...и всички ще сме доволни...
И никой няма да има двойкиdoktorka написа: мое ли да кажа и на децата в къщи?
че да не се мъчим с тез подаръци?
ще им купя кока кола...и всички ще сме доволни...?
Ако не знаеш, тва е от една тяхна реклама ..Леко видоизменено.
- Глас в пустиня
освен че има няколко вида деменция:winkw:БоЕВ написа:Знех че еSet написа:Милят Дядо Коледа,
Толкова да го обичам!
Всичко каквото съм го молил ми е носил.
Толкоз готин пичага е, че мое да се прежаля да дръпнем едно пиЙене.
После на махмурлия глава ще му покарам шейната. Ей тва ми е желанието за таз година
извратеняк.
Сега се оказа и
пияница.
Кой тФа? Дядо Коледа или Сет-я?doktorka написа: освен че има няколко вида деменция:winkw:
За дедо ви Коледа не ща нищо лошо да чувам! Миналата година егаааааати комплекта кукли спретнА, не е истина!
Сега го убеждавам, че не шие дрехи на Уинкси, ама нещо не вдява. Май верно е алцхаймер, дядото...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ми нали ти казах,че има деменция?maggot написа:Кой тФа? Дядо Коледа или Сет-я?doktorka написа: освен че има няколко вида деменция:winkw:
За дедо ви Коледа не ща нищо лошо да чувам! Миналата година егаааааати комплекта кукли спретнА, не е истина!
Сега го убеждавам, че не шие дрехи на Уинкси, ама нещо не вдява. Май верно е алцхаймер, дядото...
алцхаймер,склероза и паркинсон.
само Луи боди дизийз не знам дали има...
Абе важното е бодита да не прави, че я загазИхме отсЕкъде!doktorka написа: само Луи боди дизийз не знам дали има...
Инак е готин дядка. И ти да рупаш цял живот курабийки и да лочеш мляко да те видим до къде ще го докараш.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...