Друго, какво? Не ме бива в пожеланията, но са от сърце.

Другото ще си го напазаруваме, казваше Аве-тоБоЕВ написа:Здраве и късмет!
Друго, какво? Не ме бива в пожеланията, но са от сърце.

4avdar4e написа:туй ( не за Ести) е за мен...БоЕВ написа:Здраве и късмет!
Друго, какво?
ако може...
Благодаря, Сноу, към теб имам едно вътрешно си мое неизпълнено обещание. Някой ден.. Скороsnowprincess написа:Честито, чаве!
Не за мига, в който те повалят е нужен кураж, а за дългото изкачване нагоре обратно към здравия разум, към вярата и сигурността.
За всички има, беееееdoktorka написа: туй ( не за Ести) е за мен...
ако може...
и ся ма'ате с лъжиците...?4avdar4e написа:За всички има, беееееdoktorka написа: туй ( не за Ести) е за мен...
ако може...
Ний нападнахме една 2-литрова кутия сладолед:shy:
С тия за супаdoktorka написа: и ся ма'ате с лъжиците...?
ЯЯяяяя, докато ести спи аз да съ почерпя:twisted: Ино бАнбонче, ина бамбона, ино шАкаладче, хахаха който спал - спал4avdar4e написа:Я да взема да почерпя аз...
Тва за Ести спИциално
Кой спи??holi_day написа:ЯЯяяяя, докато ести спи аз да съ почерпя:twisted: Ино бАнбонче, ина бамбона, ино шАкаладче, хахаха който спал - спал4avdar4e написа:Я да взема да почерпя аз...
Тва за Ести спИциално
ЧРД, чаве! Здраве, сила и много късмет ти желая и почти послушни деца, щото палавите деца са здравите, а майка им няма време да унива
Кент написа:честит рожден ден:-)]
Ох, благодаря, такава вълна паника ме е налегнала днес, че едвам дишам. Ако имаше начин, нямаше да се отделя от възглавницатаholi_day написа: ЧРД, чаве! Здраве, сила и много късмет ти желая и почти послушни деца, щото палавите деца са здравите, а майка им няма време да унива
[unknown] написа:ЧРД и от мен!
Благодаря, не съм лакома и по мъничко ми стигаБаба Яга написа:Честито Чаве, от всичко по много и винаги нови мечти, към които да се стремиш.
Мерси, това е адски важно за мен - здраве!!!eti4ka написа: Ч.Р.Д.
пожелавам ти здраве! другото са екстри, пожелавам ти най-доброто от тях!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Метаморф написа:ЧРД! Здраве и спокойствие!