след обстойно себеопознаване...Мнемозина написа:Не, никак.4avdar4e написа:Мнемозина написа: Някои съвсем се освободиха.:rotfl24::rotfl24: Иронично
:rotfl24:
Просто констатация.
предполагам...
или нотка на завист усещам?
Разбрах, какво питаш и затова така ти отговорих - че тези, които опошляват може изобщо да не виждат така нещата.Мнемозина написа:
Питах не кое може да бъде опошлено, а в какво се състои удоволствието да опошляваш. И защо човек би го правил.
Имаш ли идея?
Не говоря за случаите, в които това се прави просто от липса на възможности за нещо повече. Там е ясно, човекът толкова си може.
Питам по принцип.esti написа:Разбрах, какво питаш и затова така ти отговорих - че тези, които опошляват може изобщо да не виждат така нещата.Мнемозина написа:
Питах не кое може да бъде опошлено, а в какво се състои удоволствието да опошляваш. И защо човек би го правил.
Имаш ли идея?
Не говоря за случаите, в които това се прави просто от липса на възможности за нещо повече. Там е ясно, човекът толкова си може.
А за удоволствието не знам - не съм опошлявала преднамерено и умишлено.
Питай този, който мислиш, че го прави.
Аз наистина не знам, какво делите.
Казах ти, за да наранява, да властва..Мнемозина написа: Питах не кое може да бъде опошлено, а в какво се състои удоволствието да опошляваш. И защо човек би го правил.
Имаш ли идея?
Ми опошли и принизи нещо/някой и ще разбереш, какво е чувството.Мнемозина написа:
Питам по принцип.
Ми на, никой не си признава - и никой не ще да влезе в обувките на някой такъв. Пък аз искам да разбера.
Ами, ами, признавам, без бой даже и без новия си аватарМнемозина написа: Ми на, никой не си признава - и никой не ще да влезе в обувките на някой такъв. Пък аз искам да разбера.
Да, разбрах те, още първия път.4avdar4e написа:Казах ти, за да наранява, да властва..Мнемозина написа: Питах не кое може да бъде опошлено, а в какво се състои удоволствието да опошляваш. И защо човек би го правил.
Имаш ли идея?
Правила съм го, но е гадно.esti написа:Ми опошли и принизи нещо/някой и ще разбереш, какво е чувството.Мнемозина написа:
Питам по принцип.
Ми на, никой не си признава - и никой не ще да влезе в обувките на някой такъв. Пък аз искам да разбера.
Защото така си мислиш, че си по-силният, че всичко е в ръцете и властта ти, без да си даваш сметка, че вършееш на пуст бостан.Мнемозина написа: Да, разбрах те, още първия път.
Но за какво ти е власт над нещо опустошено?
Аха. За да спре да ти се повръща от нещо, се превръщаш в него?4avdar4e написа:Ами, ами, признавам, без бой даже и без новия си аватарМнемозина написа: Ми на, никой не си признава - и никой не ще да влезе в обувките на някой такъв. Пък аз искам да разбера.:rotfl24:
Когато нещо ти е противно до повръщане, ако го наблюдаваш, ако имаш сила да го имитираш, спираш повръщането
кое тогава не разбираш?Мнемозина написа:Правила съм го, но е гадно.esti написа:Ми опошли и принизи нещо/някой и ще разбереш, какво е чувството.Мнемозина написа:
Питам по принцип.
Тогава, защо питаш за удоволствието?Мнемозина написа:Правила съм го, но е гадно.esti написа:Ми опошли и принизи нещо/някой и ще разбереш, какво е чувството.Мнемозина написа:
Питам по принцип.
Не се превръщаш, имитираш стила му, пиеш витамини, вместо антибиотик.Мнемозина написа: Аха. За да спре да ти се повръща от нещо, се превръщаш в него?
Да бе...4avdar4e написа:Защото така си мислиш, че си по-силният, че всичко е в ръцете и властта ти, без да си даваш сметка, че вършееш на пуст бостан.Мнемозина написа: Да, разбрах те, още първия път.
Не ти, даже не и аз. Принципно...
някои заболявания с витамини само не се лекуват...4avdar4e написа:Не се превръщаш, имитираш стила му, пиеш витамини, вместо антибиотик.Мнемозина написа: Аха. За да спре да ти се повръща от нещо, се превръщаш в него?
4avdar4e написа:Защото така си мислиш, че си по-силният, че всичко е в ръцете и властта ти, без да си даваш сметка, че вършееш на пуст бостан.Мнемозина написа: Да, разбрах те, още първия път.
Ахъм, а най-доброто предпазване от забременяване е ...doktorka написа: някои заболявания с витамини само не се лекуват...
О, не, със сигурност не за всички е гадно.esti написа: Тогава, защо питаш за удоволствието?
Може на всички, които са го правили да им е гадно...
Не, всеки.Мнемозина написа:
Странни са човешките стремежи понякога.
Излиза, че всеки стремеж към разрушение е желание за власт - или илюзия за власт.
Не, това не е спасението.4avdar4e написа:Не се превръщаш, имитираш стила му, пиеш витамини, вместо антибиотик.Мнемозина написа: Аха. За да спре да ти се повръща от нещо, се превръщаш в него?
Познаваш такива?Мнемозина написа:О, не, със сигурност не за всички е гадно.esti написа: Тогава, защо питаш за удоволствието?
абстиненцията...4avdar4e написа:Ахъм, а най-доброто предпазване от забременяване е ...doktorka написа: някои заболявания с витамини само не се лекуват...
А може и това да е, да.esti написа:Да бе...4avdar4e написа:Защото така си мислиш, че си по-силният, че всичко е в ръцете и властта ти, без да си даваш сметка, че вършееш на пуст бостан.Мнемозина написа: Да, разбрах те, още първия път.
Просто опустошеното няма вече власт - може в това да е тръпката.
Да, така го виждам горе-долу.. Само дето, за да построиш нещо ново, в повечето пъти трябва да разрушиш нещо старо. Било то храм или гробище. У нас, хората, влеченето към властта е зверски силно.Мнемозина написа: Странни са човешките стремежи понякога.
Излиза, че всеки стремеж към разрушение е желание за власт - или илюзия за власт.
Не, беееееее, не спасение - решение, временно:winkw:Мнемозина написа: Не, това не е спасението.
Поне за мен не е.
Винаги си говорим принципно.4avdar4e написа:Да, така го виждам горе-долу.. Само дето, за да построиш нещо ново, в повечето пъти трябва да разрушиш нещо старо. Било то храм или гробище. У нас, хората, влеченето към властта е зверски силно.Мнемозина написа: Странни са човешките стремежи понякога.
Нали още си говорим принципно??:shy:
И революционноМнемозина написа: Винаги си говорим принципно.
Слава Богу!Мнемозина написа:Винаги си говорим принципно.4avdar4e написа:Да, така го виждам горе-долу.. Само дето, за да построиш нещо ново, в повечето пъти трябва да разрушиш нещо старо. Било то храм или гробище. У нас, хората, влеченето към властта е зверски силно.Мнемозина написа: Странни са човешките стремежи понякога.
Затова сме на тоя халМнемозина написа:Винаги си говорим принципно.4avdar4e написа:
ти знайш ли кво чудо ще настане ако почнем да говорим с имена и адресиesti написа:Затова сме на тоя халМнемозина написа:Винаги си говорим принципно.4avdar4e написа:

Ми кво...няма да ти се налагат издирвателни действия.snowprincess написа:ти знайш ли кво чудо ще настане ако почнем да говорим с имена и адреси
snowprincess написа: ти знайш ли кво чудо ще настане ако почнем да говорим с имена и адреси
Таз дума аз не я знамdoktorka написа: рекох че Чавето е стнала арсонистка...
арсонист - човек способен да изпепелява всичко наоколо в изблик на ярост4avdar4e написа:Таз дума аз не я знамdoktorka написа: рекох че Чавето е стнала арсонистка...:shocked:

Опошляването е в очите на опошлителя.Мнемозина написа:какво ли е удоволствието от опошляването и снизяването.
Мда, точно революционното е много интересно в това отношение. Елате в Съветския съюз, за да не дойде той при вас.4avdar4e написа:И революционноМнемозина написа: Винаги си говорим принципно.Лека, Мнемо
Абе аз бих казала, че заради обратното сме на тоя хал, но както и да е.esti написа:Затова сме на тоя халМнемозина написа:Винаги си говорим принципно.4avdar4e написа:
Да, познавам.esti написа:Познаваш такива?Мнемозина написа:О, не, със сигурност не за всички е гадно.esti написа: Тогава, защо питаш за удоволствието?