Така ли?
Така ли?
С риск да наруша уюта и да предотвратя инсинуации разни, ще постна персонално насочен отговор в отделна тема...
1. По отношение на „емоционалната преса”, на която си била подложена, послушай Мнемозина, призраците са в твоята глава само. Не ти ли омръзна да пишеш на ЛБ и след това да хленчиш, че те „тормозят”? Или тоталното игнориране го възприемаш като емоционален тормоз? Въпросът е риторичен.
2. „РД на Пипи”- не разбрах за какво ме съжаляваш, но мерси за поздрава. Хората, които обичам и които са ми скъпи ми честият „на живо”. Его-то ми няма нужда от форумна Осанна.
3. Не ти ли омръзна да намесваш децата постояннои навсякъде? Наглост и безочие? Имаше интересен подпис, нещо за съвестта и паметта.. Друг път преди да кажеш, че баща им не се интересува от тях, ще се осмелиш ли да споделиш, че Ти не позволяваш среща? Или да разкажеш за 12 септември, „пясъчника”...или пак ще кажеш, че си подложена на тормоз...
4. Евала, да обиждаш и унижаваш, човека, който 20г е бил до теб и да твърдиш, че го обичаш?
Пп Авансово за 12.10 Пожелавам ти да пожелаеш и се научиш да живееш в хармония със себе си, със слабостите и недостатъците си, без да вредиш на себе си и на околните....тогава ще изгрее слънце и на твоята улица и ще разбереш смисъла на думата „обич”.
1. По отношение на „емоционалната преса”, на която си била подложена, послушай Мнемозина, призраците са в твоята глава само. Не ти ли омръзна да пишеш на ЛБ и след това да хленчиш, че те „тормозят”? Или тоталното игнориране го възприемаш като емоционален тормоз? Въпросът е риторичен.
2. „РД на Пипи”- не разбрах за какво ме съжаляваш, но мерси за поздрава. Хората, които обичам и които са ми скъпи ми честият „на живо”. Его-то ми няма нужда от форумна Осанна.
3. Не ти ли омръзна да намесваш децата постояннои навсякъде? Наглост и безочие? Имаше интересен подпис, нещо за съвестта и паметта.. Друг път преди да кажеш, че баща им не се интересува от тях, ще се осмелиш ли да споделиш, че Ти не позволяваш среща? Или да разкажеш за 12 септември, „пясъчника”...или пак ще кажеш, че си подложена на тормоз...
4. Евала, да обиждаш и унижаваш, човека, който 20г е бил до теб и да твърдиш, че го обичаш?
Пп Авансово за 12.10 Пожелавам ти да пожелаеш и се научиш да живееш в хармония със себе си, със слабостите и недостатъците си, без да вредиш на себе си и на околните....тогава ще изгрее слънце и на твоята улица и ще разбереш смисъла на думата „обич”.
- Dark Angel
Dark Angel написа:аз мислих че кан-кан, мулен-руж и други такиваdoktorka написа:Ей това тук е за модериране...
философи!
пс/ ти наеш ли ония чаши докъде стигнаха а?
шшшшш...
п.с.за мулен руж ( което си е просто една дупка...улиците наоколо са по интересни...
аз съм се записала.
- snowprincess
Re: Така ли?
Стефанова, ти какво правиш на пясъчника
семейна медиаторка ли го играеш
във фондацията ли придоби тези ценни умения
:rotfl24::rotfl24:
не ме интересува щастието или нещастието ви
все ми е тая дали зв. е с теб или те е сменил с друга
време е да спреш да влизаш тук
или рискуваш да разбереш колко семпла мога да бъда
семейна медиаторка ли го играеш
във фондацията ли придоби тези ценни умения
не ме интересува щастието или нещастието ви
все ми е тая дали зв. е с теб или те е сменил с друга
време е да спреш да влизаш тук

- snowprincess
полива го и копа :)snowprincess написа:работи по уголемяване на егото муSnejinka написа:А като страничен наблюдател да попитам стефановата с какъв статут се меси във взаимоотношенията на майка и баща на чужди деца ?! :):rotfl24::rotfl24:
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Snejinka написа:полива го и копа :)snowprincess написа:работи по уголемяване на егото муSnejinka написа:А като страничен наблюдател да попитам стефановата с какъв статут се меси във взаимоотношенията на майка и баща на чужди деца ?! :):rotfl24::rotfl24:
Скучно ви е, нали?
А зимата е толкова непонятно дълъг сезон...
0888723214 - от цялата страна без допълнителни импулси - ш'ви анимирам
плетете
бродирайте
бъдете здрави
- snowprincess
даааа, зимата свършва романтиката и е време да се плаща токаСтефанова&Панчев написа:
Скучно ви е, нали?
А зимата е толкова непонятно дълъг сезон...
0888723214 - от цялата страна без допълнителни импулси - ш'ви анимирам
това на Стефанова ли е телефона, да и се обаждаме ако имаме проблеми в семейството

Re: Така ли?
Малиййй...Домъчня ти за мен?snowprincess написа:
snowprincess написа: това на Стефанова ли е телефона, да и се обаждаме ако имаме проблеми в семейството
:rotfl24::rotfl24:
Мила ми Венето,
Европейски център по семейна медиация (Брюксел),
Европейски център по позитивна психотерапия (Висбаден),
Като ми се доиграе полЗУвам Психоидрама, и Монодрама. Ади бързо вАди цитатника, че ти е ограничен репертоара. Ако някой е пропуснал да се наслади на интелектуалните ти и ораторски способности лятоска, пусни нов сезон.
Земи се поогледай преди да блеваш