Та, скъпи мъже, имайте едно наум какво да НЕ подарявате за Коледа (откраднато от Геврека, разбира се
КОЛЕДЕН ПОДАРЪК
Ми тва, например, винаги ми е било странно - ще и/му подаря нещоси, щото аз харесвам нещоси-та. Идеята е да подариш нещо, което харесва на другия, не на теб. Но то пък и затова е толкова трудно... особено когато "другия" не знае какво точно иска/харесваDark написа:кажи какво Ви радва?
ПП/ един партнер все се жалваше, че всяка Коледа получава пуловер. Щото жена му много обичала пуловери
сетих се за О'Хенри и подаръците които майката и бащата бяха избрали за децата сиGaspode написа: Ми тва, например, винаги ми е било странно - ще и/му подаря нещоси, щото аз харесвам нещоси-та. Идеята е да подариш нещо, което харесва на другия, не на теб. Но то пък и затова е толкова трудно... особено когато "другия" не знае какво точно иска/харесва![]()
о, това за часовника и гребена - подтискащо гадно ми стана като го изчетох за първи пътStrunz написа:за чЕсовника и гребена ли?4avdar4e написа:Пък аз се сетих за "Даровете на влъхвите"Dark написа: сетих се за О'Хенри и подаръците които майката и бащата бяха избрали за децата си... Неповторим, невероятен О'Хенри!
Не разбирам за кой "геврек" говориш и най-вече защо, но ти предлагам да не се ев@ва6 с празника и съответно с Дедото и еуените.4avdar4e написа:(откраднато от Геврека, разбира се)
Оня с прахосмукачката в гъзОТ най- ме изкефи.4avdar4e написа:идва!
Та, скъпи мъже, имайте едно наум какво да НЕ подарявате за Коледа (откраднато от Геврека, разбира се)
КОЛЕДЕН ПОДАРЪК
М-да....Моят си пожела.........Снежанка. Вчера му пратих онези снежанки....Как им се е радва, не е истина, кат малко дете на близалка.Gaspode написа:
Ми тва, например, винаги ми е било странно - ще и/му подаря нещоси, щото аз харесвам нещоси-та. Идеята е да подариш нещо, което харесва на другия, не на теб. Но то пък и затова е толкова трудно... особено когато "другия" не знае какво точно иска/харесва![]()