четох
четох
една книга днес и четох , четох и не успях да спра докато не я завършва , а все по тегаво и гадно ми ставаше . За първи път ми действа така роман . И пошло ми е сякаш съм направила нещо лошо , чак омърсено . Абе тва е - не трябва да се чете , за да се спи добре . Още по простичка , ако може да си остана .
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Re: четох
Ти ме питай мене с тия вредни книги.Snejinka написа:една книга днес и четох , четох и не успях да спра докато не я завършва , а все по тегаво и гадно ми ставаше . За първи път ми действа така роман . И пошло ми е сякаш съм направила нещо лошо , чак омърсено . Абе тва е - не трябва да се чете , за да се спи добре . Още по простичка , ако може да си остана .
Дееееби и романтиките. А ти ... /а и другите жени/ все за кинти питате
Пфуууу...
и други ли има :))))МЪЖжжж написа:Ти ме питай мене с тия вредни книги.Snejinka написа:една книга днес и четох , четох и не успях да спра докато не я завършва , а все по тегаво и гадно ми ставаше . За първи път ми действа така роман . И пошло ми е сякаш съм направила нещо лошо , чак омърсено . Абе тва е - не трябва да се чете , за да се спи добре . Още по простичка , ако може да си остана .Все неподходящи... "Айвънхоу", "Дъщерята на пирата", "Тайната градина", ...
Дееееби и романтиките. А ти ... /а и другите жени/ все за кинти питате
Пфуууу...
ми трябват ве , какво да се прави
прочети "сърце" - много е покъртителна , стига си се розовеел :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Отдавна съм я чел. Ако почна да изброявам...няма да спиш почти всяка вечер, освен в тези дет си на системи у Пирогова заради недохранване и изтощениеSnejinka написа: прочети "сърце" - много е покъртителна , стига си се розовеел :)
я да видим спъска на книгите , които те разплакват :)МЪЖжжж написа:Отдавна съм я чел. Ако почна да изброявам...няма да спиш почти всяка вечер, освен в тези дет си на системи у Пирогова заради недохранване и изтощениеSnejinka написа: прочети "сърце" - много е покъртителна , стига си се розовеел :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Мерси.Snejinka написа: я да видим спъска на книгите , които те разплакват :)
Тая вечер съм у друго настроение.
А па ти познай...
„Нашите постъпки ни определят, както и ние определяме нашите постъпки.“
мммм мммммМЪЖжжж написа:Мерси.Snejinka написа: я да видим спъска на книгите , които те разплакват :)
Тая вечер съм у друго настроение.
А па ти познай...
„Нашите постъпки ни определят, както и ние определяме нашите постъпки.“
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Сега да не вземеш да изгледаш "Английският пациент", "Есен в Ню Йорк" или "Зеленият път", примерно.. Че тогава няма да знам кво да ти река...Snejinka написа: мммм ммммм
Моля ти се , за каква ме имаш - ще си пусна пепеляшка :))))))))))))))МЪЖжжж написа:Сега да не вземеш да изгледаш "Английският пациент", "Есен в Ню Йорк" или "Зеленият път", примерно.. Че тогава няма да знам кво да ти река...Snejinka написа: мммм ммммм
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Я вземи с нещо по-лекинко..Snejinka написа: Моля ти се , за каква ме имаш - ще си пусна пепеляшка :))))))))))))))
За сладур дет си сънуваше бъдещата жена и я сглобяваше от изрезки от вестници...и после тръгна да я търси.
www.cinefish.bg/movie.php?id=12681
Май е "Still Breathing" (1997)
Па девойката е одрала кожата на зВерчето..
www.imdb.com/name/nm0324790/