Лунната соната е писана например от Франк Лойд Райт - артиста.
Но въпросът ми сега е друг.
Като слушам (а то е много рядко) Бранденбургските концерти все ми свети :
Не. Това не е Бах.
Бах е оня с органите.
Кой е Бах?
Седи мирен.Капинчо написа:Пише се "кого".Set написа:
Кой е Бах?
Волфганг Амадеус Бах - Това художника?Капинчо написа:И Бах ти колтурната тема - кой е Бах.Set написа:Седи мирен.Капинчо написа:Пише се "кого".Set написа:
Кой е Бах?
Говорим за култура сега. Тая тема е сериозна. После ще говорим по другата
Волфганг Амадеус Бах. И това ли да те уча.
ПП И не ми шъткай, щото и без това нема много наплив по темата. Аз ти помагам да плува отгоре.
Капинчо написа:
Аааа, не! Хич ни съ закачай. Кат ти разправям, че само аз ти държа темата над водата, ти - не. Сега и аз - не.
Оправяй се сам. Аз съм по несериозните теми.
ПП Абе да знайш що Метаморфа ми е сърдит?
Капинчо написа: ПП Абе да знайш що Метаморфа ми е сърдит?
Ми ти с тия аватари...Метаморф написа:Капинчо написа: ПП Абе да знайш що Метаморфа ми е сърдит?ти нещо си сънувал явно...
не съм видял къде си ме "подкачил"... от няколко дни не чета всичко в клуба... нещо нямам желание да чета скандали и простотии вече...Капинчо написа:Ми де да знам. Един-два пъти го подкачих, а той не еректира.
споко, идат и няколко по-"красиви"Green Light написа:Ми ти с тия аватари...Метаморф написа:Капинчо написа: ПП Абе да знайш що Метаморфа ми е сърдит?ти нещо си сънувал явно...
Споко, това е сериозна тема и е имунизирана от скандали и простотии.Метаморф написа:не съм видял къде си ме "подкачил"... от няколко дни не чета всичко в клуба... нещо нямам желание да чета скандали и простотии вече...Капинчо написа:Ми де да знам. Един-два пъти го подкачих, а той не еректира.
ша я маана... довечера...Капинчо написа:И да маанеш таа тиква. Нали си балканджия.
Ма той от наще ли еКапинчо написа:Ей, разгеле, омекна ми.Метаморф написа:не съм видял къде си ме "подкачил"... от няколко дни не чета всичко в клуба... нещо нямам желание да чета скандали и простотии вече...Капинчо написа:Ми де да знам. Един-два пъти го подкачих, а той не еректира.
Нищо, почини си, иди на Априлци за някой ден. Помага. Ей виж аз как почнах да чета пак. На времето така не обичах банани (щото ги опитах сефте на 20 години), ма после свикнах. То с всичко се свиква.
И да маанеш таа тиква. Нали си балканджия.
абе, като заговорихме за култура... таковата... ти е*ал ли си балерина?Set написа: Споко, това е сериозна тема и е имунизирана от скандали и простотии.
Обещавам!
Е тук ще ви пазя кат един майко кърмилник.
Абе барАл съм циганка, че лесно паля огин га "ултимейт сървайвам" по планинитеМетаморф написа:абе, като заговорихме за култура... таковата... ти е*ал ли си балерина?Set написа: Споко, това е сериозна тема и е имунизирана от скандали и простотии.
Обещавам!
Е тук ще ви пазя кат един майко кърмилник.
и аз явно съм барАла циганка по гъзоSet написа: Абе барАл съм циганка, че лесно паля огин га "ултимейт сървайвам" по планините![]()
А на публиката някой ловец удрял ли е паптка. И в кой от бранденбургските концерти? Все си мисля че тоз другар Бах го е сторил.Капинчо написа: Доколкото си спомням дор девет дечиня е изстрелял тоз ловец. А колко халосни изстрела е направил, не се знае.
Хляб (патка) и зрелища?Капинчо написа:И Бах ти и колтурната тема. Пак опряхме до патката и е ли тя по-важна от органа.Set написа:А на публиката някой ловец удрял ли е паптка. И в кой от бранденбургските концерти? Все си мисля че тоз другар Бах го е сторил.Капинчо написа: Доколкото си спомням дор девет дечиня е изстрелял тоз ловец. А колко халосни изстрела е направил, не се знае.
Абе къде къде е по-добре с органа:winkw:
Така е, народът не ще Бах, ще патка.
Бела?doktorka написа:аз лично харесвам Барток...Set написа:Мое па да слушат Паганини на тромпетПенчо Заека написа:и хал хабер си нямат от Бах, мани:rotfl24:Dark Angel написа:от пропаднали типовеSet написа: Баси некултурната публика.
но смея ли да кажа!
Бах стреля ли и кокошки?