Аре Наздраве /ако имаш наистина да черпиш или пак същото ако си подлъгал форумните пияници
п.п. Само те това не можах да си го преведа... Щото ми звучи с вариации на тема Шуберт /или шублер
1. Днес имат да черпят: БоЕВ
2. Днес има да черпи: БоЕВ
А?
4aveto kaza "Utre si ti"...МЪЖжжж написа:Алооооу!Ти ли се спотайваш тайничко некъде из дебрите...
Аре Наздраве /ако имаш наистина да черпиш или пак същото ако си подлъгал форумните пияници/. Важното е поводи да има..
![]()
п.п. Само те това не можах да си го преведа... Щото ми звучи с вариации на тема Шуберт /или шублеркухненски/
А?

Благодаря Мъжжж!МЪЖжжж написа:Алооооу!Ти ли се спотайваш тайничко некъде из дебрите...
Аре Наздраве /ако имаш наистина да черпиш или пак същото ако си подлъгал форумните пияници/. Важното е поводи да има..
![]()
п.п. Само те това не можах да си го преведа... Щото ми звучи с вариации на тема Шуберт /или шублеркухненски/
А?
Благодаря Док - спокоен съм и много-много доволен!:-)doktorka написа:
4aveto kaza "Utre si ti"...
da si jiv i zdrav...,BoeV
spokoen i dovolen.
Благодаря - ще продължавам да опитвам!:-)eti4ka написа:Ч.Р.Д и мн мн здраве и упех! продължавай все така да ме кефиш с нещата, които пускаш тук!!!!!!:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря Сноу, ще поработя по късметта, от другото имам доволно.snowprincess написа:Честито, БоЕВ! Здраве, късмет и любящи хора около теб!
Благодаря Холи, денят обещава да е хубав.holi_day написа:Честито, БоЕВ!
Присъединявам се към всички хубави пожелания!
Весел празник днес!
Благодаря!bead_ написа:жив и здрав да си!
як купон довечера да спретнете:winkw:
Благодаря Семи!Semiramis написа:Честито, Боев!
Много здраве, преди всичко
и все така смело по пътя напред!

Благодаря Друже - наздраве!:-)[unknown] написа:ЧРД! Да си жив и здрав, друже! Наздраве!