Понеделнишки прозрения.
- Green Light
Понеделнишки прозрения.
Начи, всеки понеделник, още със събуждането си, още начи, преди да успея да изключа звъна на гадината, намирам решението за светивните проблеми. Да не помислите, че го забравям после, когато се разсъня? Нищо подобно, помня го през целия ден, до вечерта. Все нямам повод да го споделя Аз мисля, че световната финансова криза, глобализацията, поскъпването на петрола и глобалното затопляне имат решение: Уикенда! Трябва! Да е три дена!
Два са малко.
Два са малко.
- Green Light
- Dark Angel
- Green Light
- Green Light
Бе, паченца - пачрченца, се е нещо. И при мене е така. Ние бяхме пак в парка на свободата.Dark Angel написа:сутринта като станах си мислех яко забава ме чака тая работна седмица и направо летях
сега в момента си мисля, то fun, fun ма верно не е лошо почивката да е 3 дни...
вчерашния ден отлетя далеч, далеч в миналото и само малки парченца от него са в мислите ми
- Green Light
Ми който прави пирожки на съседи и баби е така! Алтруисти, риш, с алтруистите! А на клубната, риш, общественост - снимки! Като отслабваме!holi_day написа:при мен е така за съботатаDark Angel написа:вчерашния ден отлетя далеч, далеч в миналото и само малки парченца от него са в мислите ми
Хак ти е неделята!
- Dark Angel
- Dark Angel
Неделята беше за завъртане в кухнята. Това с отслабването ми е непознато - ни по снимка се получава, ни с тестена диета.Green Light написа:Ми който прави пирожки на съседи и баби е така! Алтруисти, риш, с алтруистите! А на клубната, риш, общественост - снимки! Като отслабваме!
Хак ти е неделята!
Съботата не си я давам...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Green Light
Green Light написа:Определено го пропилях тоя ден! Да си бях спал....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня