Не е честно!!!
Нямаше да пиша тук, а вие само ме изкушавате!
На нищо не прилича!
Ей сега и аз ще пусна нЕкои снимки!

А тези ми ги сканираха наскоро /доста некачествено

- написа: Ей сега и аз ще пусна нЕкои снимки!
хехБоЕВ написа:Убеден съм, че и ти има какво да покажеш.holi_day написа: Това е положението.

Нямало да пуска снимки, скрънзата!holi_day написа:хех
ей сега шъ ти снимам специално
мъ критики - не щъ да четъ
ето изглед от прозореца - естествено е на `чорчик`
новата ми есенна украса в стаята - естествени материали, оранжева, щото разни др.неща също се оранжевеят, но те са по-старички
на връзката, дето се вижда в горния край - не обръщай внимание
"пъзел" - цвете "крутон" - естествените му цветове са сега "на мода" в гората широколистна
Баба Яга написа:Пускайте и пишете красиви неща:-). И само един да остане с жадни за доброто очи си струва да се пише и снима.
Ще ви пожаля засега.- написа:Нямало да пуска снимки, скрънзата!
Иискаме ооще!!!
Понякога е по добре компот.holi_day написа:Ще ви пожаля засега.- написа:Нямало да пуска снимки, скрънзата!
Иискаме ооще!!!
Да не вземе да е заразно и да почнете и вие да пускате размазани и разкривени снимки.![]()
Мъ БоЕВ нали има празник днес, трябваше да му угодя. Като искаше компот от джанки, а не натурален сок от кутия - снимах.
Ми аз какво правя - да не би моите да са на фокус и изправениholi_day написа: Ще ви пожаля засега.
Да не вземе да е заразно и да почнете и вие да пускате размазани и разкривени снимки.![]()

Красиво!!!!!!Пенчо Заека написа:с няколко сезонни фотоса:
Благодаря страхотни снимки, Канон-ът си е класа.Пенчо Заека написа:
Туй пък едно замъченце, пак там
![]()
Като ти казах да отделиш 2-3 дни от живота си... ама ти не, та не...- написа:Ми аз какво правя - да не би моите да са на фокус и изправени.

Не, макар че... би могло...БоЕВ написа:Ти ли я прави тая украса?:roll:

Ми как ги подреждат - хубаво! Градинките са им забележителни, малко твърде организирани за моя вкус, но ние тук сме си диваци по природаБоЕВ написа:Винаги съм се чудил в тия остроъгълни стаи какво правят и как се подреждат.
И трева, много трева, окосена и подържана в изряден вид, дори и да е далеч от къщите.
Благодаря страхотни снимки, Канон-ът си е класа.
Мисля, че отпреди не обичаше да гладиш, а не точно от гладенето на листа през салфетка:blum:4avdar4e написа:ДЕКЛАРАЦИЯholi_day написа: Рецепта за лесна есенна украса:
Чавдарчето мрази Фриски, вече и Холиту!!
Ахъм
това преди 2гКент написа:не изглежда никак лошоМоже да се напръска и с лак за коса след гладенето, но аз не го предпочитам, макар че е по-дълготрайно...
благодаря холи:-)
верно е товатова докторите са прибран народ
Докато не опиташ - не се казва не мога4avdar4e написа:С гладенето някак ще се справя, ама с тия ръце, увити в бръшлян, посипани с брашно и навряни ... еди-къде-си (днес нали сме културни???), трудно ще се преборя
Благодаря ти!holi_day написа:Като ти казах да отделиш 2-3 дни от живота си... ама ти не, та не...
Можеше някой урок да ми дадеш, ама...
Краднах ТИ малко снимки от приятелката ми.Казах й, че шъ ги сложа тук...
кой хукна тук:
Това е проблема, който ме спира от подобна покупка. Паната за сега ми ляга добре, разполагам със зум до 400 милиметра приравнено.Пенчо Заека написа: Ако не си купиш добра оптика, язък ти за канона. А хубавите обективи струват мнооого пари.