Какво се правеше
- Dark Angel
Re: Какво се правеше
фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.vyara написа:с първото паднало зъбче?
Имаше такава тема някога май, ама не ми се рови.
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

slaga se pod vuzglavnicata.vyara написа:с първото паднало зъбче?
i The Tooth Fairy nosi parichka...
( a inache se pazqt,za da moje sled 5-6 godini da si pravim eksperimenti s tqh ...dali shte mojem da go razlovim ,sled kato ima kalcij w emajla...)
мда..както е с кърфчицътъ и плунките пу негуdoktorka написа:slaga se pod vuzglavnicata.vyara написа:с първото паднало зъбче?
( a inache se pazqt,za da moje sled 5-6 godini da si pravim eksperimenti s tqh ...dali shte mojem da go razlovim ,sled kato ima kalcij w emajla...)

- Dark Angel
това не беше ли за пъпа?[unknown] написа: фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету
И аз имам смътни спомени, че се хвърляше на покрива и се казваше: На ти, (тук не помня към кого беше обръщението) костен зъб, дай ми железен... ама така точно ли беше?!Dark Angel написа:на покрива?
малейййй
не помня, а не беше толкова отдавна като на щерката и падна ......
Заради децата питам, те нали обичат ритуалите.
А сега има някаква фея на зъбките май, дето в нашето детство я нямаше.
пъп, зъП, се таа... Важното е, че полза от него вече йок...Dark Angel написа:това не беше ли за пъпа?[unknown] написа: фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету

И я слага под възглавницата ли? А зъбчето трябва ли да "изчезне"?doktorka написа:slaga se pod vuzglavnicata.vyara написа:с първото паднало зъбче?
Децата се радват на "магически" неща и ритуали. Иначе е ясно, че файда няма.[unknown] написа:фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.vyara написа:с първото паднало зъбче?
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету
Еми, начи и измисли некъф "магически" ритуал, за да я зарадваш. Се едно къф.vyara написа:Децата се радват на "магически" неща и ритуали. Иначе е ясно, че файда няма.[unknown] написа:фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.vyara написа:с първото паднало зъбче?
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету

zybcheto pod vyzglavnicata kato lqgate...vyara написа:И я слага под възглавницата ли? А зъбчето трябва ли да "изчезне"?doktorka написа:slaga se pod vuzglavnicata.vyara написа:с първото паднало зъбче?
na sutrinta go nqma de.
a ima edna parichka
Marko stashno se radva.
kwa krywchica i kvi pliunki te gonqt teb?[unknown] написа:мда..както е с кърфчицътъ и плунките пу негуdoktorka написа:slaga se pod vuzglavnicata.vyara написа:с първото паднало зъбче?
na dolen mlechen zyb?
Абе, Ънноуне, малкия тъкмо навърши 5 и ето че първото зъбче падна, а голямата е на шест и половина и още не е сменяла зъби. Нормално ли е на 5 годинки да падне?[unknown] написа:........
Така беше преди. Но всичко се промени!doktorka написа: zybcheto pod vyzglavnicata kato lqgate...
na sutrinta go nqma de.
a ima edna parichka
Marko stashno se radva.
Току що разбрах трагичната новина. С прискърбие ви съобщавам, че феята на зъбките е паднала в жертва на финансовата криза

- Глас в пустиня
Да бе! Абе въртеше ми се в главата някаква птица, ама...БоЕВ написа:Сврако!vyara написа: На ти, (тук не помня към кого беше обръщението) костен зъб, дай ми железен... ама така точно ли беше?!
На ти сврако....
Това си спомням от моето детство, това показах и на дъщеря си.
Но можеш да се довериш и на "феята".
Феите замениха самодивите, хари потър хитър петър и тн.
Май повече ще се радва на паричка в замяна.
- Глас в пустиня
Нормално. Акселерация.vyara написа:Абе, Ънноуне, малкия тъкмо навърши 5 и ето че първото зъбче падна, а голямата е на шест и половина и още не е сменяла зъби. Нормално ли е на 5 годинки да падне?[unknown] написа:........
Ако по- рано са пробили млечните зъби, също по- рано започва смяната им. Нищо притеснително.

Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
kwa krywchica i kvi pliunki te gonqt teb?
na dolen mlechen zyb?

da obqsnqwam li ili sam shte se setish?:shy:[unknown] написа:Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
na dolen mlechen zyb?
![]()
-
Дядо Капинчо
А аз да обяснявам ли или сама ще се сетиш?doktorka написа:da obqsnqwam li ili sam shte se setish?:shy:[unknown] написа:Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
na dolen mlechen zyb?
![]()

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Хъм, колкото до трипера, зависи от ЦНС- то...Капинчо написа:И по-рано ще започнете да наричате пишлето пенис и да лекувате трипер.[unknown] написа:Нормално. Акселерация.vyara написа:Абе, Ънноуне, малкия тъкмо навърши 5 и ето че първото зъбче падна, а голямата е на шест и половина и още не е сменяла зъби. Нормално ли е на 5 годинки да падне?[unknown] написа:........
Ако по- рано са пробили млечните зъби, също по- рано започва смяната им. Нищо притеснително.

-
Дядо Капинчо
Пак ти се привидя нещо, Къпине.Капинчо написа:Докторка! Докторка! Докторка![unknown] написа:А аз да обяснявам ли или сама ще се сетиш?doktorka написа:da obqsnqwam li ili sam shte se setish?:shy:[unknown] написа:Мчи как без кърф... хахаdoktorka написа:
na dolen mlechen zyb?
![]()
Ние с докторката се тачим, не знаеш ли? Аре прибери си пуканките, сеир няма да има.

Казах, че дали ще се разболееш от трипер, зависи от ЦНС- то (централната нерна система). Тоест, ако имаш акъл, няма да се разболееш, ерго- няма да лекуваш триперКапинчо написа:Хм, ЦНСМ знам кво е. ЦКС - също. Ма ЦНС не се сещам.[unknown] написа:Хъм, колкото до трипера, зависи от ЦНС- то...Капинчо написа:И по-рано ще започнете да наричате пишлето пенис и да лекувате трипер.[unknown] написа:Нормално. Акселерация.vyara написа:Абе, Ънноуне, малкия тъкмо навърши 5 и ето че първото зъбче падна, а голямата е на шест и половина и още не е сменяла зъби. Нормално ли е на 5 годинки да падне?[unknown] написа:........

-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Фърга се пъпа, бе, докторе[unknown] написа:фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.vyara написа:с първото паднало зъбче?
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету
Аз имам цяло чекмедже със зъбчета
Пъпът го Фърлихме на покрива на една банка
Тя фалира след години:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ооо, Къпина:winkw:Капинчо написа:Оооо, Фриски!frisky lioness написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Че къф ти е проблема да фърлиш и зъба, а? Баси и хората- пъпове по покривите, зъби под възглавниците...frisky lioness написа:Фърга се пъпа, бе, докторе[unknown] написа:фърлъш го некъде, дето искаш да се реализира отрочето ти.vyara написа:с първото паднало зъбче?
тва са бабини деветини
аз ги фърлъм в кошчету
Аз имам цяло чекмедже със зъбчета
Пъпът го Фърлихме на покрива на една банка
Тя фалира след години:lol::lol::lol:

- Света вода ненапита
вадят се още няколко зъба... тъкмо свикнало детето...vyara написа:с първото паднало зъбче?
Виж подводницата!
Чувай! Зъби много, ама пъпа един.[unknown] написа: Че къф ти е проблема да фърлиш и зъба, а? Баси и хората- пъпове по покривите, зъби под възглавниците...некой по чекмеджетата... е неам думи просто...
За нищо ги нямаш тия зъби - фъргай, та фъргай. Да не сме като теб!
- Света вода ненапита
frisky lioness написа:Аз имам цяло чекмедже със зъбчета
Виж подводницата!
Баси, да ги бех събирал, ся щах един гардероб да имам пълен с тях.vyara написа:Чувай! Зъби много, ама пъпа един.[unknown] написа: Че къф ти е проблема да фърлиш и зъба, а? Баси и хората- пъпове по покривите, зъби под възглавниците...некой по чекмеджетата... е неам думи просто...
За нищо ги нямаш тия зъби - фъргай, та фъргай. Да не сме като теб!
Моеше и да ги продавам като сувенири...

- Света вода ненапита
прави огърлици за карнавални костюми на канибали...[unknown] написа: Моеше и да ги продавам като сувенири...
Виж подводницата!
Ми на нас са ни кът... кътниците, кво ся![unknown] написа: Баси, да ги бех събирал, ся щах един гардероб да имам пълен с тях.
Моеше и да ги продавам като сувенири...