Улова. Има и една вкаменена дървесна гъба там

Кент написа:ми до варна покрай магистралатаeti4ka написа:мммммм, че красиво!!!!!! къде е това?
аз гъбите ги уважавам .... ама само от парник.......
имах мн неприятно преживяване с едни горски гъби преди години!!!!:roll:
Rain написа:Трябва повече да се разхождам, рядко се решавам, а то красотите човек ги вижда, като търси и като вярва в тях.eti4ka написа:Rain написа:На мен ми иде някой път да спра автобуса и да снимам мъглата, много е готина.
ако го направиш да споделиш...........
обожавам красотите......
Ще споделя.
Сетих се за ная с тая песен, дето си цитирала!Dark Angel написа:в каква връзка го казваш?Rain написа:Харесвам Нина Николина, много ...
аз също много я харесвам
възприемам я като магьосница.....Rain написа:
Сетих се за ная с тая песен, дето си цитирала!Освен това има велиииики очи!
http://www.vbox7.com/play:109fb914
Аз пък като нормална жена с овладян чар!Dark Angel написа:възприемам я като магьосница.....Rain написа:
Сетих се за ная с тая песен, дето си цитирала!Освен това има велиииики очи!
http://www.vbox7.com/play:109fb914

може ли да ви допълня доц.Незнайни?[unknown] написа:Значи, друже, ако не познаваш гъбите, по- добре си купвай от пазара.
Един кратък инструктаж- най- лесно се мре от ядене на "печурки". Хапнеш "печурка", пък то се оказало зелена или бяла мухоморка... При младите екземляри лесно се бъркат. Доста опитни гъбари са си отишли... Така че, просто- не бери печурки!
Масловката няма отровен двойник. Там- споко. На манатарката отровният двойник е дяволската гъба, но тя силно посинява след откъсване. Плюс това едва ли ще умреш от дяволска гъба. Манатарката има и доста ядливи двойници, но пак няма да умреш. Само ще си разочарован от вкуса...
С печени раци и в коремната кухина на рибките също. Важното е да имаш и солчица.Метаморф написа:малиййййй... тва ква салата правиииии...Set написа:див чесън (леборда)
а пък в бъркани яйца да го сложиш... мммм....
а що ракия се изпива с негооооо...
а казват, че една порция (200 грама) от тва чудо зареждало с необходимия йод за цяла година... а дали е така...
бе то аз и прасенце-сукалче в трап съм правил... ммм... нема ти казвам...Set написа:По нашенскиМетаморф написа:вместо чеверме, не мое ли в трап?Set написа: А пък ако си седнал на някоя поляна заради мохабета, ако се върти едно чеверме, то тогава е друга бирата
Може. Но трябваше да ползвам още две думи (агне в)
Добре е да му поизтече мазнинката. Нека е въртяно.Метаморф написа:бе то аз и прасенце-сукалче в трап съм правил... ммм... нема ти казвам...Set написа:По нашенскиМетаморф написа:вместо чеверме, не мое ли в трап?Set написа: А пък ако си седнал на някоя поляна заради мохабета, ако се върти едно чеверме, то тогава е друга бирата
Може. Но трябваше да ползвам още две думи (агне в)
Ограничих се. Щях да пиша и други неща, но темата е визуална и красива.Dark Angel написа:не мога това с жабите....Set написа:Първо правило на диверсанта - Гъби не се ядът.
И най-познатите........
зиме хляб носи, лете дреха....
съвсем валидно за планините
ПП/ аз лично гъби не бера
бъзе ме е
благодаряSet написа:
Ограничих се. Щях да пиша и други неща, но темата е визуална и красива.
Може. Аз пуснах класически учебник, но вие решихте че е руско-немски разговорник.Капинчо написа: Може ли да изкарам теоретичен курс. За практически съм прекалено мързелив и гнуслив.
ПП Знам само защо не се смуче жълт сняг.
аз съм почнала да чета за зимата в планинатаSet написа: Може. Аз пуснах класически учебник, но вие решихте че е руско-немски разговорник.